香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

賽後投票=2014.10.18 全港聚Fit夜跑挑戰賽

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

細則: 只供有報名參加跑手投票
    10分為最高,*1分為最低
    請登出個人跑評及個人評分5個細項
    格色如下 eg:
    總分*** (賽道設計****, 賽會安排 ***, 日期時間***, 紀念品**,收費***)
    投票比賽後數日內開始
    投票後討論,按情況關閉.各項細則,可按情況更改
    投票結果及評論,只反映跑友意見,與本網立場無關

單選投票, 共有 11 人參與投票
    0.00% (0)
    0.00% (0)
    9.09% (1)
    0.00% (0)
    0.00% (0)
    27.27% (3)
    36.36% (4)
    18.18% (2)
    9.09% (1)
    0.00% (0)
    您所在的用戶組沒有投票權限
    +1 0
    上一篇︰2015.09.27 Berlin Marathon 柏林馬下一篇︰2014年10月26日大阪馬拉松資料

升級   68.2%

該用戶從未簽到

總分8
    (賽道設計 8, 無乜斜路,但路線來回兩次,容易有對頭情況
    賽會安排  8  選手包安排得好,但等候區太細
    日期時間 9 夜晚跑,正
    紀念品 7 無薯片食....
    收費 7 比較貴)

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 42 天

氣氛有,但主場細太迫

升級   35.35%

慵懶
  • 簽到天數: 89 天

總分 6
    (賽道設計 7 太多公眾人士使用該路段,而且亦有單車行駛,易生意外。
    賽會安排  6 賽道有足夠義工, 但回到終點後取補給品及證書的長龍大打蛇餅,也沒有清楚指示。有工作人員想幫忙管理秩序,反問我依度係排咩嘢?攪笑!
    日期時間 9 很好
    紀念品 4 我跑10公里第二組, 亦跑得比較慢,回來得香蕉同清水,能量飲品已派晒。
    收費 4 如以以上的安排,收費太貴了。)

我已沒有寄存行李,當我離開時,領取行李的隊尾已差不多到播道書院了。

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 8 天

老實講,本人覺得今次比起上次攪得冇咁好,
    上線地方太細,賽道重覆跑起比較悶,
    跑到終點時指示唔清晰邊度有得拎水,排到時原來冇水,得勁甜既能量飲品
    之後能量飲品派哂,轉回用紙杯倒水比跑完的跑手。
    同埋今年真係冇左薯片派,失望!
    做得比較好既就係件tee 都ok, 日後可以再著,氣氛好似去左派對咁,射燈周圍fling。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 3 天

人太多,跑道窄,跑完回來竟然沒水飲

升級   13.16%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

總分6
    賽道設計4,條路唔夠闊,人又太多,跑起上黎好唔順,加上10km回頭個陣,條行人路根本唔夠位跑,焗住跑埋落單車徑
    賽會安排 6,我覺得如果人數小d好d囉.另外,比賽後大會d飲料唔夠派...
    日期時間6,一般...
    紀念品7,我最like係件衫,質地好舒服,其他都一般.
    收費7,因為件衫,所以我覺得都合理嘅.而且e家d比賽,收費都差唔多...