香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

想帶家父買跑鞋,請大家指教選購

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

家父六十幾了...見我成日跑下步...d鞋好似好舒服咁
    佢就話以前d運動鞋好焗...唔舒服
    見我現在呢d跑鞋..好似好透氣唔焗咁
    便好似想買一對試下
    佢唔係用黎跑的..只係想舒服行下路
    因為佢都係腳濶的一類所以應該會買 wide版會好一點
    wide版跑鞋...都唔難...問題黎
    佢想要對深色..最好係黑色
    因為佢覺個d白色唔合佢...有顏色的覺太花巧太時髦
    大家可否介紹一下
    如果無...白色簡單款式也可

謝謝大家介紹...最好係邊到有得賣
    咁唔使佢兩頭行咁奈
    +1 0
    上一篇︰跑步最有益 [轉載自都市日報]下一篇︰Happy Birthday to wilson CHing.

升級   28.6%

該用戶從未簽到

可以去波鞋街...看看....多數都有折頭的.......

升級   59.47%

該用戶從未簽到

jusco好多時有待價, 約$200, 行街ok, 而且任試