香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 ◎ Part 1

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-17 21:41 發表

山上係咪過左墳場重要再上?
第二張相好靚, 個天空好藍, 五位師兄精神抖擻.

no ~ 阿文和阿全 ching 帶我們逆走衛徑第三段 ~ 主要是上山路,唔駛經墳場 ~ 好快上到山頂 ~ 不過沿途要跑樓梯 ~

多謝。

升級   0%

該用戶從未簽到

to 快活、ee、sue ctse : 24 號當然會有逍遙跑,不過未必會咁快再戰魔鬼山 wo ~

to mill ctse、龍龍 ching : 隨時歡迎兩位一齊逍遙跑 ~~ 哈哈 ~ 不過我地剩係慢跑,應該就學唔到野 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-18 00:35 發表
to 快活、ee、sue ctse : 24 號當然會有逍遙跑,不過未必會咁快再戰魔鬼山 wo ~

to mill ctse、龍龍 ching : 隨時歡迎兩位一齊逍遙跑 ~~ " />" /> 哈哈 ~ 不過我地剩係慢跑,應該就學唔到野 ~~ " />" />

我24/1應該唔使去行山,可能可以過來JOIN你地逍遙跑喎......

升級   93.33%

該用戶從未簽到

running-sue:38河畔10k咁好日子決定報啦!
如果你同mill,catcat,24號都能join逍遙跑,咁我地可以人日前見面嗱
jc, ee:今日跑得順利開心嗎?
DLO:好歡迎你加入,多多指教...
p.s.魔鬼山的風景真係好靚...不過我上到去已不是逍遙了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-1-18 17:02 發表
jc, ee:今日跑得順利開心嗎?" />" />  

今日成績唔係咁好, 好辛苦才完成,
詳情:  https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2176&extra=page%3D1&page=9  既 post# 166  

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 =chairman= 於 2009-1-18 00:35 發表

to mill ctse、龍龍 ching : 隨時歡迎兩位一齊逍遙跑 ~~ " />" /> 哈哈 ~ 不過我地剩係慢跑,應該就學唔到野 ~~ " />" />

chairman師兄,
    能夠同大家一起跑步都已經學倒唔少野啦!
    我會留意你們的post, 有機會再一齊跑啦!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

如果你同mill,catcat,24號都能join逍遙跑,咁我地可以人日前見面嗱" />" />
    DLO:好歡迎你加入,多多指教..." />" />
    p.s ...

Qoo師姐, 24號逍遙跑係跑邊道呢? 得閒我都想同大家見見面呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-1-18 20:07 發表

詳情:  https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2176&extra=page%3D1&page=9  既 post# 166  

JC 。 你腳痛都可以跑到此成績已好叻架喇。

升級   0%

該用戶從未簽到

如果你同mill,catcat,24號都能join逍遙跑,咁我地可以人日前見面嗱" />" />
    DLO:好歡迎你加入,多多指教..." />" />
    p.s ...

qoo ctse.. 比賽時好順利和開心..但比賽完後..跟 jc 兄..兩個傷殘人士一起回家...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-18 23:27 發表

qoo ctse.. 比賽時好順利和開心..但比賽完後..跟 jc 兄..兩個傷殘人士一起回家... " />" />

EE 今日真是吾該曬你同另外兩位CTSE的幫忙. 腳痛仍過來幫我地成班人做後援.
    你快D 好番.期望1月24日可以一齊食團年早餐..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-18 22:57 發表

JC 。 你腳痛都可以跑到此成績已好叻架喇。

x2 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

24/1我要返工呀

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-1-18 20:07 發表

嘩!好利害呀!腳痛都有咁好成績,真係欄船都有三分釘
    這種精神,好直得我地學習

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-1-18 22:28 發表

Qoo師姐, 24號逍遙跑係跑邊道呢? 得閒我都想同大家見見面呀!

我對將軍澳好唔熟道,每次都要車亞文帶道先唔會迷路

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-18 23:49 發表

EE 今日真是吾該曬你同另外兩位CTSE的幫忙. 腳痛仍過來幫我地成班人做後援." />" />
    你快D 好番.期望1月24日可以一齊食團年早餐.." />" />hkjhk

嘻嘻...就算最後我跑唔到都來食團年早餐.. ok?!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

咁即係24號去邊度逍遙先.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-19 12:52 發表
    咁即係24號去邊度逍遙先.....

要等車亞文溫完書再決定啦
    但係應該唔上墳場...

sue ctse...其實我地主力係食早餐... 跑步只係前菜... 唔知你介唔介意一齊食呢...

升級   0%

該用戶從未簽到

我回來了 ~~ 哈哈,其實平時應該還在學校溫緊書的,不過今日捐完血,就俾自己一個藉口抖下 ~~

哈哈,其實我未諗到去邊度跑好,不過腦中浮現左幾個地方 ~

1 ) 維景→藍田→康盛→維景 (約12K)
    2 ) 坑口→西貢碼頭→坑口 (約19K)
    3 ) 清水灣道 (即 wayne ching 介紹的地方 )

大家可以俾俾意見 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-19 18:27 發表
    我回來了 ~~ 哈哈,其實平時應該還在學校溫緊書的,不過今日捐完血,就俾自己一個藉口抖下 ~~ " />" />

哈哈,其實我未諗到去邊度跑好,不過腦中浮現左幾個地方 ~ " />" />

1 ) 維景→藍田→康盛→維景 (約 ...

如果我跑到....我揀 1)

如果我跑唔到.... 咩個 option 都可以 ... 但係我會同你地食早餐(團年丫 ma~)