香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-30 19:49 發表

" />" /> 你想砌死我……
圍圍好强!跑完又打" />" />
系邊啊?吾系太太太遠我都黎到的!(= =自知球不如人,為有多跟圍圍你學下野)

係青衣呀....你4/1會唔會跑美津濃呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-31 09:11 發表
昨晚vv, bonbon,迪迪及batbat去左邊樹....?
邊個出最多血...?買左咩??" />" />

e~人地去tst 買野ma..你又唔得閒...........
我想去tst 買返工3架..不過...由於~~~佢地shopping shop 在太耐, 最後都無去睇la..你幾時有時間陪我去買ar...
至於禽晚既流血衝突~只有batbat 同bonbon 參與其中...
原先bonbon 想買同我同款唔同色果對鞋..不過無佢碼~最後係入左newbalance
至於batbat...佢話點都買到野既..最後買左d跑褲~仲有一件外套, wow, in red ka...batbat 如果今日wear, 就變身~紅魔鬼batbat教練la~~

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-30 08:52 發表

31/12 SSP除夕跑

時間:7:30pm
    集合地點:ssp 運動場

出席跑步者:
    1. vv
    2. bonbon
    3. 迪迪
    4. 活活
    5. tartar
    6. 00(如遲到會做攝記及食飯 ...

係咪照舊9:00pm要洗完白白?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-31 10:14 發表

係咪照舊9:00pm要洗完白白?

大家有無決定去邊度食宵夜?照舊熱情如火...?or食上次x'mas大餐個間餐廳?
    不如大家10pm集合.....會唔會太夜...?
    vv你地自己決定啦......因為我今晚有事跑唔到,但會來dinner....

升級   100%

該用戶從未簽到

爬完長城隻腳痕痕地, 一於去gym度試吓自己久休復出, 可以跑成點~~
    選咗個輕鬆D嘅速度(10km/hr, 都唔敢操咁行咯~~)嚟練, 跑咗兩個鐘隻腳都仲算係舒服喎, 哈今次冇死啦, 我又可以參加番美記個半馬啦, 好開心~~   好一個失而復得的感覺~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-31 10:39 發表

大家有無決定去邊度食宵夜?照舊熱情如火...?or食上次x'mas大餐個間餐廳?
    不如大家10pm集合.....會唔會太夜...?
    vv你地自己決定啦......因為我今晚有事跑唔到,但會來dinner....

ar~~10:00ar~~好夜wor...可能有d 小隊成員要交人唔同我地反倒數ka wor.....
    catcat 幾點ok ar 你? 仲有00, 係唔係好遲至來到ar??
    咁la..如果你地2個都會遲..不如在餐廳等la..可以拎定位..
    我有2個choice, 一係上次x'mas果間
    1 係就椰林閣, 近d ssp 運動場 but我唔sure 佢close 幾多點~
    至於時間~我都係想9:00白完..around 9:20 到law...咁大家之後如果要走2nd 場都可以嘛~我諗都係食到around 11~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-31 11:07 發表

catcat 幾點ok ar 你? 仲有00, 係唔係好遲至來到ar??
    咁la..如果你地2個都會遲..不如在餐廳等la..可以拎定位..
    我有2個choice, 一係1 係就椰林閣, 近d ssp 運動場 but我唔sure 佢close 幾多點~
    至於時間~我都係想9:00白完..around 9:20 到law...咁大家之後如果要走2nd 場都可以嘛~我諗都係食到around 11~

甘一言為定啦~就9pm集合,9:20左右到餐廳....食到around11pm啦~~
    隊員想去邊間食...?

各位請投票:

1. 椰林閣(近dd運動場)
    2. 亞里c(上次x'mas個間)

升級   100%

該用戶從未簽到

vv:
    我盡量趕黎啦~~
    你都知我今晚搞咩架啦....我諗我都會直接去餐廳搵你地....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-31 11:15 發表
    vv:
    我盡量趕黎啦~~
    你都知我今晚搞咩架啦....我諗我都會直接去餐廳搵你地...." />" />fgj

收到 & 明白 & 理解~~~不過好掛住你ar... ~想快d見你ma~你同唔同我倒數jack?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-31 11:06 發表
    爬完長城隻腳痕痕地, 一於去gym度試吓自己久休復出, 可以跑成點~~ " />" />
    選咗個輕鬆D嘅速度(10km/hr, 都唔敢操咁行咯~~)嚟練, 跑咗兩個鐘隻腳都仲算係舒服喎, 哈今次冇死啦, 我又 ...

joejoe ching,聽到你跑得返都好開心,到時一齊加油。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-31 11:19 發表

收到 & 明白 & 理解~~~不過好掛住你ar...~想快d見你ma~你同唔同我倒數jack?

我都好掛住你呀vv~~
    北京一別,如隔三秋

倒數我就一定趕得到,我甘大個都無同人玩過倒數lee家野.....
    係咪倒數到0既時候要互咀一啖架...?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-31 11:23 發表

joejoe ching,聽到你跑得返都好開心,到時一齊加油。

x 2..

不過,joejoe你自己小心d呀....就住隻腳至好...

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-31 11:14 發表

甘一言為定啦~就9pm集合,9:20左右到餐廳....食到around11pm啦~~
    隊員想去邊間食...?

各位請投票:" />" />" />" />" />

2. 亞里c(上次x'mas個間)

上次個間D野唔好食

升級   56.65%

無聊

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-31 11:26 發表

我都好掛住你呀vv~~" />" />
    北京一別,如隔三秋

" />" />

倒數我就一定趕得到,我甘大個都無同人玩過倒數lee家野.....
    係咪倒數到0既時候要互咀一啖架...?" />" />

大痴纏la...

升級   56.65%

無聊

[quote]原帖由 joelkk88 於 2008-12-31 11:06 發表
    爬完長城隻腳痕痕地, 一於去gym度試

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-31 11:07 發表

ar~~10:00ar~~好夜wor...可能有d 小隊成員要交人唔同我地反倒數ka wor.....
    我有2個choice, 一係 ...

vv:
    喂喂...我今晚要做孤獨老人好慘呀,過來痴下妳地一齊食飯得唔得呀?
    或者早d去埋睇呀魔鬼batbat教練點樣train妳地都好wor,eeeeeeee點解今日咁耐都未見batbat上來既?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-31 11:27 發表

x 2..

不過,joejoe你自己小心d呀....就住隻腳至好..." />" />

圍圍, catcat: 多謝晒收到晒, 我會就住gar啦, 我都唔多敢係呢個比賽發力嘞, 總之小小心心完成就大家happy啦~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-31 11:36 發表

vv:
    喂喂...我今晚要做孤獨老人好慘呀,過來痴下妳地一齊食飯得唔得呀?
    或者早d去埋睇呀魔鬼batbat教練點樣train妳地都好wor,eeeeeeee點解今日咁耐都未見batbat上來既?

圍圍:
    做咩講到自己甘慘......孤獨...你應該慣架啦喎.....
    我已add你個名啦......
    你如果早到就去運動場啦,如遲既話就9:20pm左右到椰林閣開定位啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

31/12 SSP除夕跑

時間:7:30pm
    集合地點:ssp 運動場,各自熱身及跑圈

請大家9pm前洗完白白,準時到運動場前方集合,一齊出發到椰林閣共進晚餐

出席跑步者:
    1. vv
    2. bonbon
    3. 迪迪
    4. 活活
    5. tartar(可能會遲到)
    6. 00(如遲到會做攝記及食飯)
    7. 豹豹
    8. 龍龍
    9. 魔鬼batbat 教練主理~(計時only)
    10.華華
    11.忍忍(豹豹同事)

食飯者:
    12. catcat(會盡量來食飯)

請有興趣的ching/ ctse在此留言

~~SSP街坊小隊簡介~~
    1. 小隊自2008年10月份第一次開跑以來,承蒙各區fans踴躍支持及鼓勵,令本小隊每次的跑步均活動充滿著喜樂與歡笑
    2. 我們希望各隊員除了自行跑步練習外,亦能抽空參與每星期的集體跑步,互相觀摩及鼓勵
    3. 由於是平日晚上放工後練習,因此每次的跑步里數只會是大約10K左右,全部都是跑街路(因小妹覺得跑運動場很悶)
    4. 跑步路線每次都會不同,小隊會在出發前集齊人後再修改路線,照顧不同隊員的意見,所以,SSP街坊小隊是no planning is our planning,我們會遷就各人能力,不會扔棄任何一個隊員
    5. 我們認為運動大前堤應該是"友誼第一,比賽第二",跑步要跑得健康,同時跑得有樂趣亦是極之重要的,因此,每星期的聯跑活動後我們亦會宵夜聯誼,大家暢所欲言一番
    6. 凡參與本小隊跑步者,均可獲賜給疊名一個,機會難得!!

警告及聲明
    1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
    2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
    3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
    4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
    5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

圍圍
    當然歡迎啦
    代我倒數多次

alex cafe = 椰林閣
    同一集團的

to : 廸廸
    4/1 6:15am 有專車鑽石山去美津濃
    詳情1/1問皇上

Kin in Running