香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.1.28 美津濃第28屆發財跑 [名額已滿, 但賽會歡迎未能報名人士出任義工]

關閉 [複製鏈接]

升級   93.33%

該用戶從未簽到

今日好開心認識了sue
我都搶唔到柑,等埋抽大獎,亦都無我份...
不過件衫好靚,好鍾意,幸好攞到細碼,出年一定要參加...
今早咁凍,ee食住風影相,辛苦了...

升級   95.79%

該用戶從未簽到

好期待自己既result

升級   53.45%

該用戶從未簽到

http://cablenews.i-cable.com/webapps/news_video/index.php?news_id=293632&category=

見到長跑網衫既CHING 喎
氣氛咁好, 出年都要玩, 跑番個大運都好呀

升級   95.79%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-1-28 15:59 發表
http://cablenews.i-cable.com/webapps/news_video/index.php?news_id=293632&category=

見到自己@@

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-1-28 15:44 發表

今日好開心認識了sue" />" />
今早咁凍,ee食住風影相,辛苦了..." />" />hkjhk

唔多食風... 但我幫閣下影果幾張相都炒0左... 俾唔到相你留念..對不起丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 D文 於 2009-1-28 15:27 發表
出住張團照先
le次好大霧,張張相影出黎都矇查查咁,有排執" />" />

ching...你真有心機... 我原汁原味 upload 上去算啦...
我好懶惰 ga!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-1-28 14:20 發表

我都跑完返來了.
今年雖然都凍,不過一定無舊年咁凍.

時間呢,大約係40分鐘左右啦.
不過,正如大家所講,見到最尾果條斜路真係唔想跑了......

另外,我去到攞SOUVENIR時,聽到好多人都係講以下既對白:
...

小妹因腳傷無跑..打算拎塊布去拎衫果陣工作人員同我講無完成比賽唔俾拎衫...
怕俾工作人員認得小妹... sue ctse 好好人...幫我拎塊布再去拎衫..0岩0岩好俾我拎埋 last 一件 xs... 謝謝 sue ctse~

升級   95.79%

該用戶從未簽到

result出左啦
http://www.hklrrc.org.hk/races/results/20090128results.htm
我0:32:22  小組第5渣
第一次跑哩個距離,算唔算PB

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 david_92hk 於 2009-1-28 16:12 發表
result出左啦
http://www.hklrrc.org.hk/races/results/20090128results.htm
我0:32:22  小組第5渣
第一次跑哩個距離,算唔算PB

david_92hk兄,下年再來啦!

你係唔係在最後斜路過我,同我打個招呼個位?我今日係戴頭巾跑....

升級   95.79%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-28 16:36 發表

david_92hk兄,下年再來啦!

你係唔係在最後斜路過我,同我打個招呼個位?我今日係戴頭巾跑....

係牙
我同你打氣過2次嫁
一次我抽筋係到行你過我果時

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 schnix 於 2009-1-28 15:59 發表

我見到片緊彎果個係"大圍"ching呀, 哈哈, schnix ctse, 氣氛真係好好, 下年一定要參加呀

升級   100%

奮鬥

原帖由 Qoo 於 2009-1-28 15:44 發表

今日好開心認識了sue" />" />
    今早咁凍,ee食住風影相,辛苦了..." />" />hkjhk

qoo ctse, 幾次見面都係賽道上, 今次真係可以企定定見面喇, 下次2.1再見啦

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-28 17:37 發表

我見到片緊彎果個係"大圍"ching呀, 哈哈, schnix ctse, 氣氛真係好好, 下年一定要參加呀  

原來係大圍CHING, PLAY 左兩次都睇唔清楚個位CHING 係邊個

升級   100%

奮鬥

原帖由 schnix 於 2009-1-28 18:06 發表

原來係大圍CHING, 我PLAY 左兩次都睇唔清楚個位CHING 係邊個  

我都係認得佢件衫咋, 哈哈

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 david_92hk 於 2009-1-28 16:40 發表

係牙
    我同你打氣過2次嫁
    一次我抽筋係到行你過我果時

係咩?我只係記得最後果段斜路咋...  如果你冇抽筋,你未有幾會有奬?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

唔知點解我睇唔到個video....

升級   95.79%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-28 18:40 發表

係咩?我只係記得最後果段斜路咋...  如果你冇抽筋,你未有幾會有奬?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

升級   95.79%

該用戶從未簽到

抽筋會否同個number 664有關呢
    有冇人識so c父@@

升級   0%

該用戶從未簽到

今日第一次著長跑網戰衣出賽, 沿途都見到D ching/ctse 打招呼同埋打氣, 真係好warm

我記得開始無耐有個ching 拍我搏頭叫我加油, 佢無著戰衣的, 跟住就過左我, 同埋係終點條大斜路負責影相同埋叫我加油, 唔知係邊兩位ching 呢??