香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

我以為10k嘛...........
有相為證.....個時問緊影相既kinkin攞野食......超樣衰....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-5 10:32 發表

有相為證.....個時問緊影相既kinkin野食......超樣衰....

哈~~我就係講呢張相....

升級   0%

該用戶從未簽到

樓上Batbat 同 圍圍張相真係好型
但我就失手影唔到Batbat, 仲有你哋一齊沖線都影唔到, 好在有其他ctse/ching補返
To 華華, 我影相好痳痳, 你見其人影果啲pro好多
To 龍龍, 要好好保重呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-5 09:32 發表
今次美記半馬,我之前一直搞錯以為是10k,早上坐巴士時才被joejoe ching提醒是半馬...簡直是情天闢"力"... " />" />

小妹得以完成,時間大約2.25左右,"萬"車邊趕得上2小時30分的限時,真係要多謝各參賽ching/ctse治 ...

catcat 你都是好烏龍的人. 走果時 見到VV 話幫你取禮物 . 當時己為未取 美記水壺, 原來你水壺就取了.
而大會比賽衫及飲品吾記得取.你真攪笑.
不過好彩得你的烏龍 . 我同VV "羅野時 . D 工作人員係甘"質"我地"羅" D梨走 . 真是羅到無手"令" 呀...KAKAKA

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2009-1-5 00:35 發表

出左街街...好大獲呀....個左"室"頭痛呀" />" /> ~~~

吾是嗎 ?
快D 用冰 "FULL FULL " 佢喇.

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-5 10:53 發表
樓上Batbat 同 圍圍張相真係好型hgj088" />" />hj
但我就失手影唔到Batbat, 仲有你哋一齊沖線都影唔到, 好在有其他ctse/ching補返

吾知呢……吾知系你相機靚定系隊長上鏡呢
明晚都來嗎?

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-5 11:00 發表

吾是嗎 ?
快D 用冰 "FULL FULL " 佢喇.

放心啦!我念龍龍好快没事的!
大家都系後生仔,回复得好快既!
天晚冲圈人:
1.圍圍
2.圍圍
3.圍圍
4.。。。
5.。。。
6.。。。

升級   0%

該用戶從未簽到

昨日買咗對Addias Supernover Cushion6, 下午急不及待落屋企樓下跑返兩k試下對新鞋...
用後感:
1. 跑咗一陣覺得腳眼位個join好攰, 可能因為對鞋重過著開的adizero好多
2. 以為避震好咗, 就又跑上斜同大步落斜, 感覺到腳踭位有回彈力
3. 今日腳踭同arch位都有啲感覺, 又唔係好痛, 我都係因為之前跑完腳板底痛所以先買過對鞋, 而家都有啲担心唔知係咪對鞋唔啱我呢hgjD088" />" />hj

希望跑多几次會適應呢對鞋啦
p.s. 多謝catcat, vv, 同batbat陪我買鞋呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-1-5 11:00 發表

" />" /> 吾知呢……吾知系你相機靚定系隊長上鏡呢
明晚都來嗎

明晚來呀, 不過我都只係慢跑, 而家仲有少少病病哋

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-5 11:10 發表

明晚來呀, 不過我都只係慢跑, 而家仲有少少病病哋

能來到就好啦!
放心,有咩人界你,我會先幫你頂住……
頂到就頂啦!今晚18:00 - 20:00打羽毛球!20:00 - ??:??踢波
那明天晚上見哦!

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-5 10:32 發表

有相為證.....個時問緊影相既kinkin攞野食......超樣衰....

唔係呀
影得妳几靚女呀

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-5 10:53 發表
樓上Batbat 同 圍圍張相真係好型hgj088" />" />" />" />hj
但我就失手影唔到Batbat, 仲有你

菲菲..haha 我都多謝你同我反左一天 la~~~你影得都好靚ar~
係ar~禽日同batbat & catcat tea 果時傾開,...我地想搞番次去圓圓院賞花攝影大會la..你來唔來ar~~我地可以同batbat偷下師..同偷下佢d器材用ma~ ~~00都有興趣ar~可惜我地4個人, 4部都唔同brand~如果唔係可以互換反下~~

唔知仲有無其他隊員有興趣~
catcat..你check 下由幾時開始la~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-5 10:53 發表
樓上Batbat 同 圍圍張相真係好型hgj088" />" />hj

影唔到我唔緊要啦~~
妳可能真係要適應下對鞋,又或者可能同vv個case 一樣,慢慢來....

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 witchycatcat 於 2009-1-5 10:32 發表

有相為證.....個時問緊影相既kinkin

369~~~張相好搞笑...我影你的相...你笑得好假..我諗你當時餓到無晒表情~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-5 11:07 發表

菲菲..唔好咁講la..我都好開心同係反左大半日..又好多譏batbat 同 catcat 肯陪我"zip"時間~又累又餓都陪到我成4:00~~我未見過catcat 食咁多野, 好在佢食齋...唔係食埋我tim ar~

new shoes 可能係未習慣~不過安全為上...星期2陪我慢遊la

仲有33日就渣打 la..大家要保護好對腳ar

升級   20.35%

該用戶從未簽到

SSP 小隊隊員們又再次集合了……
可是在下要去做家雾了!
88 隊友們

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-5 11:23 發表
~禽日同batbat & catcat tea 果時傾開,...我地想搞番次去圓圓院賞花攝影大會la..你來唔來ar~~我地同以同batbat偷下師..同偷下佢d器材用ma~ ~~00都有興趣ar~可惜我地4個人, 4部都唔同brand~如果唔係可以互換反下~~
.

好有興趣......我都記得圓圓賣過廣告有菊花展
乜原來Batbat 係大師來架? 真係失敬失敬
如果影花花有Micro鏡就最好反, 可惜我冇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-5 11:52 發表

好有興趣......我都記得圓圓賣過廣告有菊花展
乜原來Batbat 係大師來架? 真係失敬失敬
如果影花花有Micro鏡就最好反, 可惜我冇

我都想要ar micro~~不過我其實影動物多....衡量過..都係買長鏡~打下雀~

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 201# 的帖子

Catcat 張相如果影埋個頭都ok, 笑得几開心呀......
可惜kinkin將個focus放咗係你伸手度

升級   100%

該用戶從未簽到

.....昨天跑完同長跑網ching/ctse食完早餐後....我同batbat,vv及菲菲四條友又去TST運x家shopping啦.....
菲菲買左對新跑鞋,我就執2件Nike平t-short.....

亞vv大姐,又話要買運動3,我地陪佢揀東揀西,佢d要求下件件3都唔得:嫌太貼身,嫌短怕會露臍,嫌領口低,嫌粉紅太cutie,嫌老土.......超煩....結果件件都唔合佢大小姐心水....