香港長跑網  - 長跑長友

樓主: batigoal
打印 上一主題 下一主題

第一次穿上長跑網09戰衣

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2009-1-6 10:16 發表 x 2 感謝& 感動 !!! thanks!

感謝& 感動 X3

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-6 10:00 發表

running-sue ctse,我唔介意喎,星期三係唔係去跑梅子林呀?甘個日交換啦!

batbat:
你當然唔會介意啦....
有得換suesue ctse著過既香汗戰衣,幾多ching恨都恨唔到啦~~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-6 10:54 發表

batbat:
    有得換suesue ctse著過既香汗戰衣,幾多ching恨都恨唔到啦~~~" />" />

噢, 俾catcat掀穿我奸計添, 我唸住batbat ching當日著過o黎跑美津濃 (1:38:xx),
    我都想跑到佢個成績, 唸住沾o下ching快腳跑手o既氣

升級   1.35%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-6 10:03 發表
    XS果然岩身~~開頭仲驚細得滯~好似冇男仔著xs??
    XS is same size as M of Thaiquain Cup 08...very good fitting.

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-6 10:54 發表

batbat:
    有得換suesue ctse著過既香汗戰衣,幾多ching恨都恨唔到啦~~~" />" />

哈~~好似tempo個廣告甘....

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

聽各位師兄師姐咁講,我order左XL,好擔心會太大。小弟5'11",155 lbs,唔知著XL岩唔岩呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

大06囉,我同馬王身材唔差得幾多,原來馬王著S碼,我平時買跑衫or Tee 都買大碼,所以定左L,仲一定定兩件天~~

仲未攞,睇黎改硬,好在公司有人改衫,不過改左會唔會變左型架...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-6 10:08 發表

好....
    如果其他ching/ctse都想改窄跑衣就俾埋我啦~~
    請你地係件衫內面,用marker畫線show到想實改幾多~~

唔該晒catcat, 下次再見囉件背心給你改~~~

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-1-6 10:01 發表
    本來有點後悔冇買背心..
    但聽你地講件背心咁大件,件tee相對來說較啱身...

X2

XS 個身鬆鬆地, 差不多架啦, 如果你著背心, 個身太鬆就好煩架啦

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-6 11:44 發表

唔該晒catcat, 下次再見囉件背心給你改~~~

好~~

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-6 11:42 發表
    大06囉,我同馬王身材唔差得幾多,原來馬王著S碼,我平時買跑衫or Tee 都買大碼,所以定左L,仲一定定兩件天~~

仲未攞,睇黎改硬,好在公司有人改衫,不過改左會唔會變左型架...

如果連瘋CHING 都要著M, 我諗你M 碼都仲鬆喎
    試下睇下有無CHING 可以換啦

升級   49.45%

該用戶從未簽到

M碼背心對於我來是較緊, 但L碼背心又有少少鬆. 所以兩件都可以著, 視乎我減肥速度及環境而定. T-SHIRT的L碼則剛剛好. 這次是我第一次穿網衫跑步, 氣氛完全唔同, 連相都多幾張!! 不過, 著左網衫跑會感覺有個責任, 不能"揸留灘", 一定要全力跑.

我又想問下有網衫的CHING/CTSE, 你地平日練跑都係咪會著住網衫來跑的??或者只會在比賽時才著??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-1-6 12:03 發表

如果連瘋CHING 都要著M, 我諗你M 碼都仲鬆喎
    試下睇下有無CHING 可以換啦

小弟定左兩件"L",一定唔o岩,請問有無ching 可以同細佬換兩件"M"或者"S"呀~~

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

我又想問下有網衫的CHING/CTSE, 你地平日練跑都係咪會著住網衫來跑的??或者只會在比賽時才著??

I only wear them to race.  The 09's tee/singlet is so smart that many friends admire us ah!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-1-6 12:09 發表

我平時跑會著我既最愛nike跑3....唔會著網3跑既~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

kopo c hing

小弟慣常

賽事或長跑網約跑先著

升級   30.67%

該用戶從未簽到

賽事先會著, 話晒係戰衣

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-6 11:42 發表

唔知我地跑網有沒額外訂多左而有M碼呢? 試問下有關師兄可唔可以換碼

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟第一次著跑衣出陣就PB,快左7分鐘~