香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

New Balance RT965

升級   0%

該用戶從未簽到

各位師兄/師姐,

有無人有買左呢對鞋,唔知好唔好? 個款幾靚呀!鞋又輕!
我係運動城賣緊,$399
好似好底!又有個鞋袋等野送!
+1 0
上一篇︰迪士尼冀擴建趕年內拍板下一篇︰做運動改善下肢動脈栓塞

升級   9.47%

該用戶從未簽到

This one is goro midfoot striking
I bought one pair of RC1000 from Tsuen Wans city centre for 399 (original price is 850) light and comfort

升級   38.67%

該用戶從未簽到

CHing, where is 運動城?

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

小弟2個月前買咗對, $630.  重大概240g, 幾好着, 用黎比賽或練習, 都OK

升級   28.42%

該用戶從未簽到

升級   68.42%

該用戶從未簽到

$400都算抵呢~~~~
    不過...現家行出街好多野都大特價!!!
    要真正喜歡先好買喔~~唔係買左之後又有另外心頭好呢~~hehe

今日係荔枝角香工B座7/f 都有見到呢一對.價錢都係咁上下.當中還有RC800 ,RT800 及RT 965!!!
    但美記既Rider 12 代藍色都有~~賣$506....我只留意有43號鞋.
    仲有其他美記跑鞋及跑褲(但價錢可能同出面8折差不多)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 drexler 於 2009-1-17 13:30 發表
    CHing, where is 運動城?

呵呵!唔好意思! 我記錯左間舖名,應該係體運城!

即旺角火車站行人天橋個頭,旺角街市對面

升級   5.26%

該用戶從未簽到

哇,这双跑鞋属于比赛训练鞋,超级赞。日本版的,重量只有240g,和美国版的904,asics的ds trainer,mizuno的 wave lsd是同一个类型的。可惜深圳没有卖。哪位老兄方便帮我带双27CM(美国码9码,欧洲码42.5码),4E宽度的?在深圳快递给我即可。可恶,我的签证过期了,近期没法去香港了。

升級   38.67%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-1-17 23:37 發表

呵呵!唔好意思! 我記錯左間舖名,應該係體運城!

即旺角火車站行人天橋個頭,旺角街市對面

收到收到...

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-1-17 10:43 發表
    各位師兄/師姐,

嘩,抵玩波師兄 ~
    穿後感覺如何?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-1-19 23:17 發表

嘩,抵玩波師兄 ~
    穿後感覺如何?

小弟,
    都空試著黎跑!因為買了另一對美記!

不過試著感覺很好!鞋真的很輕!

我都第一次著NB跑鞋!

升級   38.67%

該用戶從未簽到

我就無NB鞋, 但朋友說鞋低較硬, 要等CHing report

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 法蘭 於 2009-1-17 10:43 發表
    各位師兄/師姐,

Lee對鞋僅係抵喇 $399, 六折到, 小弟着黎跑 10K, 15K 半馬比賽都 OK, 重PB過兩次tim.

至於用黎走30K以上(我試過), 對腳開始有小小反應(個人感覺), 如果用黎走全馬, 我林Spacer 會好D (最輕身嘅全馬跑鞋 ~190g)

升級   14.3%

該用戶從未簽到

RT965 is for under-pronated runners.  The light grey colored part, in the sole, is harder than other area.  Hence, neutral pronated runners may find this model 鞋低較硬.