香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 - 03.14 約跑 + 特訓 P1

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

ee師姐,

咁你今日最後有無跑"發財跑"呀?
唔緊要啦,遲D好番再一齊跑過啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-1-28 16:38 發表

ee師姐,

咁你今日最後有無跑"發財跑"呀?
唔緊要啦,遲D好番再一齊跑過啦.

無跑..但係去0左拎衫同埋影相...

ching 今日跑成點丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-28 16:43 發表

ching 今日跑成點丫...

普普通通啦,四十分鐘內完成左.
因為今日係同我既朋友一齊跑,所以跑完之後無試下搵你地,就趕住走了.

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-28 16:15 發表

唉... 我隻腳仲係唔俾我跑呢....

我好想試呢條路........

ee等你隻腳好番, 大把機會呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-28 16:43 發表

好好休養, SCM再黎過......
    年初六如果跑番tko區內, 我應該會黎到, 因為老婆就生, 唔想跨區咁遠~!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

ee星期六嘅逍遙跑因有要事未能参與,
    希望下次有機會再Join大家一齊跑過.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-28 15:17 發表

火兄返夜班 ?

通宵更

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-28 16:16 發表

食唔食早餐???

下次同你地跑完先一齊食啦

升級   0%

該用戶從未簽到

我想問下你地7號個逍遙跑會唔會暫停呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-1-28 22:36 發表
    我想問下你地7號個逍遙跑會唔會暫停呀" />" />nm

等我待亞EE團長答先。
    火兄。消遙團7號會做團拜慢JOG 約8.5K到。你來嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-28 15:52 發表
    有明早
    將軍晒草29/1初四四圍跑--賽前熱身跑加新春團拜
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3429&extra=page%3D1

晒草灣遊樂場  : 藍田MTR D1出口左轉上斜到尾,網球場右手面再上
    8:30am集合
    8: ...

OOO ~~ KIN 兄明早自已操長課。JOIN 吾到你喇。。。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-28 23:03 發表

等我待亞EE團長答先。
    火兄。消遙團7號會做團拜慢JOG 約8.5K到。你來嗎?" />" />

睇大家意思啦...
    如果你地想跑既..當然開團啦

btw.. 活活...車亞文... 小妹今個星期隻腳仲未得...
    所以未必帶到團... 可唔可以幫幫手帶今星期六既逍遙團 ?
    如果跑唔到...當然負責開家茶位等大家...

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-28 23:13 發表

睇大家意思啦...

btw.. 活活...車亞文... 小妹今個星期隻腳仲未得...
    如果跑唔到...當然負責開家茶位 ...

快D去訓!好好休惜!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

開年跑約跑詳情, 如有其他提議, 歡迎提出 ! 如果有他區跑友需要存物, 集合時間及地點另議, 請註明是否需要儲物

日期:31 / 01 / 2008 ( 六 )
    集合時間:8 am
    集合地點:將軍澳地鐵站 A 出口
    路線:寶盈 → 新寶城 → 明德 → 景林 → 寶林 → 茵怡 → PCCW機房 → 廣明 → 彩明 → 維景灣畔 → 寶盈
    里數:約 8.5K
    預計完成時間:一小時內
    難度:* ( 5*為難度最高 )
    路線圖:看附件 (借用車亞文之前所用之附件)

報名詳情:1 ) 呢度留言報名 , 2 ) pm 我

~ 星期六逍遙名單 ~
    不需儲物名單
    1) ee_tpk (如果仲跑到) [早餐團]
    2) 車亞文[早餐團]
    3) 快活人[早餐團]
    4) hoshanbei [早餐團]
    5) 廸廸仔[早餐團]
    6) WPHo [早餐團]
    7) jeff [可能跑 short cut]
    8) kinkin[早餐團]
    9) jonathanmok [早餐團?!]

需要儲物名單
    1)

另外,逍遙跑後會一齊去食早餐 ~ 去的話,預帶備費用約 $30 ~~ 謝 ~
    歡迎住任何區域的跑友 join 我地既逍遙約跑,一齊以跑會友啦!

警告及聲明
    1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
    2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
    3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
    4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
    5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-28 23:13 發表

睇大家意思啦...

如果跑唔到...當然負責開家茶位 ...

無問題。 至在食開年早餐者。
    EE 你開POST喇。 到時車亞文吾得閒就我幫手帶團。

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟報名 ~~   [早餐團] ( 不需儲物 )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-28 23:30 發表

無問題。 至在食開年早餐者。 " />" />
    EE 你開POST喇。 到時車亞文吾得閒就我幫手帶團。" />" />

已開 post..多謝支持!!!

升級   20.75%

該用戶從未簽到

小妹報名, [早餐團]

另想問問儲物詳情...係咪都係早少少去體育館放好行李?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-28 23:42 發表

已開 post..多謝支持!!!

哈哈 ~ 團長真快手!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-1-28 23:43 發表
    小妹報名, [早餐團]

另想問問儲物詳情...係咪都係早少少去體育館放好行李?

係丫... 暫時仲係 check 緊咩位可以存物之後等大家 jog 回來集合地點...
    詳情會隨後公佈

btw.. 山比 ctse.. 今次條路係 97%平路... 跑得輕鬆過上星期丫