香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.3.7 Lantau International Beer Dash

關閉 [複製鏈接]

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-3-7 22:02 發表
這的確是一個very very fun run。
一係唔玩,玩就完全括出去,我們各人的造型簡直係......
我真係未試過著到咁黎跑,絕對難忘。
除了小華呢個全場總冠軍於開跑後就一枝箭咁標咗去外,
我地個個都是渣流灘; ...

RUNRUN CTSE,

是啊~~~我記得行到第3個point大家都已經非常high~~又跑又跳咁影相~~~
之後去有條長樓梯, feel 到ringring地~~~, 要clam down下來才行到啊~~~
仲有人high到.....爆了........  

仲有比賽完左, 大家還有精力去爬樹, 要不是海水太冷, 可能大家已經沖了出去玩水........

升級   61.1%

該用戶從未簽到

我都想睇下相丫~唔知得唔得呢

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-7 22:16 發表

是啊~~~我記得行到第3個point大家都已經非常high~~又跑又跳咁影相~~~
之後去有條長樓梯, feel 到ringring地~~~, 要clam down下來才行到啊~~~
仲有人high到.....爆了........  04318hjh ...

你班小妹妹穿住短裙去爬樹?

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-7 22:16 發表

仲有人high到.....爆了........  04318hjh ...

好好玩, 出年我都想玩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-7 22:18 發表

你班小妹妹穿住短裙去爬樹?" />" />

嘩! 玩到咁癲! 出年我都要去!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

係呀!我都漏咗去報告埋渣流灘完咗個5K之後點呀!
    終点是長咀沙灘,得公布獎項前,個個仍然high到爆,
    唔係跑到爆!
    加插節目一 : 爬樹,同啲小朋友爭樹爬,結果我地贏咗,
                         小朋友讓咗棵樹比我地繼續爬。
           節目二 : 掟圍圍落海,不過我地好有良心,除咗佢
                         對鞋先至掟。
    跟住坐車去大澳食飯,加遊覽大澳漁港風情,吃盡大澳
    各式各樣著名小食。
    最後回到東涌行outlet,個個都有收獲、都要出血。
    明年,唔好唔比我參加呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

忡有忡有。 影影下相對鞋濕曬。原來玩到水漲都吾知tim。。。。。
    今次真是意想不到的勁好玩。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-3-7 22:02 發表
    小食呀就極之認真對付,圍圍一個人飲咗成 7、8罐�樽啤酒,
    一路都借醉行......

提起真係火都0黎埋~
    下次唔只扔佢落海咁簡單 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-3-7 22:45 發表
    唔係跑到爆!
          ...

RUNRUN CTSE。 出年我地要踢拖+ 跑最尾.甘一定有兩個獎羅~~~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

……大家吾好咁la!
    ><"都系朋友仔嘛!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-3-7 22:45 發表
    唔係跑到爆!
          ...

聽到你地的賽後報告,個個都玩得好開心喎,下年都要試下玩先得...
    恭喜哂你地拎大獎呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-7 22:48 發表

提起真係火都0黎埋~
    下次唔只扔佢落海咁簡單 !

哈哈哈~~ 有CHING 係到吾C 怕~~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 小華是也! 於 2009-3-7 22:50 發表
    ……大家吾好咁la!
    >

小華, 好在你跑得快, 如果唔係, 落水果個可能係你......哈哈.
    btw, 係朋友先至可以玩得咁開心o者, 呵呵

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-7 22:51 發表

哈哈哈~~ 有CHING 係到吾C 怕~~~" />" />

但係佢都敢在 ching 頭上動手...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-7 22:53 發表

小華, 好在你跑得快, 如果唔係, 落水果個可能係你......哈哈.
    btw, 係朋友先至可以玩得咁開心o者, 呵呵

華兄...sue 兄..你不在現場你地唔明 gala~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-7 22:54 發表

華兄...sue 兄..你不在現場你地唔明 gala~

再系咁落去我怕會傷感情……

升級   0%

該用戶從未簽到

我今日好開心..因為可以同咁多位 ching ctse一齊跑食吹... 雖然小妹對腳跑唔到... 但係得到大家陪伴下一齊慢"跑"完成0左大約三支 beer.. 我從未試過飲咁多 beer 啦... 好可惜因為要睇 physio, 所以未能跟大隊去大澳飲食出血

賽後小插曲
    睇完 physio 之後行書局..忽然有一刻想嘔....
    唯有在 toilet 0牛... 0牛0左一陣才嘔得出...
    唔通我都"湯"0左..但係點解咁遲先至嘔出來...

升級   100%

該用戶從未簽到