香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-5 21:54 發表

等...我一定等大家...我都仲有朋友仔跑半馬一組呀, 我諗佢仲慢過大家~~~
我又無相機, 失敗~~~如果唔係同大家打氣之外仲可以影相...

唔緊要龍龍..你在終點同我地打打氣...我地一樣開心

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-5 21:13 發表
10k.... 5:15組

仲未同terry ching say 個 hi 添...
歡迎你加入我地ssp大家庭~~~

terry ching 好勁秋嫁...記得我嘛...
上次終極20k...你一路都跑得好快...只係去到中間先追到你同華華咋..
之後就比你放左...尾燈都見唔到...

我諗10k...你係跑入40分內d勁人黎呀...
加油...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-5 21:57 發表

唔緊要龍龍..你在終點同我地打打氣...我地一樣開心

我用部電話影,,影到幾多得幾多...

仲要早d訓呀....呢幾晚我11點就訓啦...
仲勁食飯同意粉...個肚好似肥左...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-5 21:58 發表

仲未同terry ching say 個 hi 添...
歡迎你加入我地ssp大家庭~~~

terry ching 好勁秋嫁...記得我嘛...
上次終極20k...你一路都跑得好快...只係去到中間先追到你同華華咋..
之後就比你放左...尾燈都見唔到. ...

龍龍 CHING, 你好啊, 上次終極20k跑得好爽...我記得同你係城門河過橋拍住跑了一陣..
...40分內完成10k係我目標..以我的資質...江郎才盡啦.

各位ching�ctse 去到駱克道記住留少少氣,gel好頭, 擺好post影相啦...我同ee守個位嫁.

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

有相睇:
    http://www.kodakgallery.com/ShareConfirm.jsp?collid=293590233406

又因為只有少部份街坊 email address, 只從 Kodak  invite 部份街坊睇相。如未能download 相,可以pm email address 畀我。

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

file:///E:/My%20Documents%20and%20Photos/SSP/3%20Feb%2009/CIMG1668.JPG

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2009-2-5 23:37 發表
    有相睇:
    http://www.kodakgallery.com/ShareConfirm.jsp?collid=293590233406

又因為只有少部份街坊 email address, 只從 Kodak  invite 部份街坊睇相。如未能download 相,可以pm email address 畀我。

00師兄,
    去不到那條link!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-5 20:46 發表
    我要去tst影半馬/全馬開跑....之後返灣仔影
    (會蛇去洗白白....好快...好快....)

辛苦晒師兄!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-5 17:22 發表

我同佢SAY 過約有10至12人到 . OK 無問題的  !!!
    紅字己自動加名....

活活師姐,

你真係好細心!謝謝

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 TerrySze 於 2009-2-5 22:39 發表

龍龍 CHING, 你好啊, 上次終極20k跑得好爽...我記得同你係城門河過橋拍住跑了一陣..
    ...40分內完成10k係我目標..以我的資質...江郎才盡啦.

各位ching�ctse 去到駱克道記住留少少氣,gel好頭, 擺好post ...

嘩, ching 你都叫江郎才盡, 咪玩啦. 老渣當日, 辛苦哂你喇!!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

3月15日(星期日)諗住玩吓行澗, 元朗順風圍入丹桂杭, 難度Level 1(行澗級別), 行完澗上紅水山(400m), 落神仙轍, 出楊家村(有時間嘅話可以沿黃棠石澗落楊家村, 仲好玩~~), 回元朗市. 丹桂杭都算係一條幾清幽而又開揚嘅石澗, 有冇興趣?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-5 22:39 發表

各位ching�ctse 去到駱克道記住留少少氣,gel好頭, 擺好post ...

to tell tell:
    甘你個日join唔join白白團...?定係你過九龍公園搞掂....?

to 00:
    白白團已加你名啦...

to 叮叮噹 + nc:
    如果計埋tell tell及00,而家白白團已夠12人啦....
    因為係東東ching帶我地去類似club house既地方白白....(地址要問東東及活活,我唔知)...
    怕太多人join唔方便....我已請活活問下東東ching多你地2個得唔得....我遲d pm你啦~~

to 活活:
    請你幫手問下東東ching,帶多2個人(叮叮噹+nc),即14個人白白得唔得呢..?

升級   100%

該用戶從未簽到

2月8日渣打半馬白白+食飯+全馬打氣團
    ~~白白名額已滿~~

club house白白名額:12人 (而定問緊可否加多2位)

白白者:
    1. 活活
    2. catcat
    3. vv
    4. bonbon
    5. tartar
    6. 豹豹
    7. 華華
    8. 龍龍
    9. 法法
    10. 迪迪
    11. tell tell (tbc)
    12. 00
    13. 叮叮噹(待活活confirm)
    14. nc(待活活confirm)

有勞東東ching啦~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-6 03:21 發表
    3月15日(星期日)諗住玩吓行澗, 元朗順風圍入丹桂杭, 難度Level 1(行澗級別), 行完澗上紅水山(400m), 落神仙轍, 出楊家村(有時間嘅話可以沿黃棠石澗落楊家村, 仲好玩~~), 回元朗市. 丹桂杭都算係一條幾清 ...

joejoe:
    我幫你出post....個post係p.1都有...

3.15 清幽石澗團 ~ by joejoe
    日期:
    3月15日(星期日)
    路線: 元朗順風圍入丹桂杭,行完澗上紅水山(400m), 落神仙轍, 出楊家村(有時間嘅話可以沿黃棠石澗落楊家村, 仲好玩~~), 回元朗市.
    難度: Level 1(行澗級別),
    賣點:丹桂杭係一條幾清幽而又開揚嘅石澗

出席者:
    1. joejoe (領導人)
    2. catcat

有興趣既隊員請留意報名!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-6 03:21 發表
    3月15日(星期日)諗住玩吓行澗, 元朗順風圍入丹桂杭, 難度Level 1(行澗級別), 行完澗上紅水山(400m), 落神仙轍, 出楊家村(有時間嘅話可以沿黃棠石澗落楊家村, 仲好玩~~), 回元朗市. 丹桂杭都算係一條幾清 ...

呢日星期日, 加上阿爸生日, 唔得啦

升級   100%

該用戶從未簽到

各位2月8日半馬白白團的隊友:
    當日我地白白完後,建議拉大隊去下面間大快活會合各長跑網ching/ctse,食少少野再出番去做啦啦隊.....大家有無異議?
    無異議就甘決定啦~

轉貼wong sir建議的半馬打氣團:
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3579&extra=page%3D1

渣打半馬友早餐會後---幫跑全馬Ching & Ctse 打氣 ~ by pwong5618
    想當天跑完半馬D Ching & Ctse 唔太攰既可以食完早餐,一齊到駱克道幫跑全馬Ching & Ctse 打氣!地方無咩可選擇,太早開而又方便多D位只係快餐店,揀咗幾間最後選近聖保祿醫院對面果間大快活,近維園出口過天橋走幾步便到,希望當日人唔會太迫。

地址及資料如下:

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=17222
    http://www.openrice.com/restaurant/channel/causeway_bay.htm

#167 銅鑼灣道19-23號建康大廈地下一號舖及1樓  
               Shop 1 G/F. and 1/F., Professional Building, 19-23 Tung Lo Wan Road, H.K.  
               電話: 28568682 傳真: 28568982
               分店營業時間: 星期一至六:07:00~21:30 星期六:照常 星期日及公眾假期:照常
               新年營業時間: (09/1/25)07:00~21:00 ( 09/1/26)08:00~21:30 (09/1/27)08:00~21:30

有興趣 Ching & Ctse 當天請來一敍及幫下手同全馬ching & ctse 打氣。

升級   0%

該用戶從未簽到

收到. 等我問完再覆你 catcat
    而昨晚 東ching sms我己book抬飲荼 . um 係未要取消呀 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-6 08:55 發表

joejoe:

日期: 3月15日(星期日)
    路線: 元朗順風圍入丹桂杭,行完澗上紅水山(400m), 落神仙轍, 出楊家村(有時間嘅話可以沿黃棠石澗 ...

暫報住先 .....

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

白白團 挑戰組 ~~ 請pm 你地的電話給我 . 以便跑後聯絡.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-6 08:55 發表

joejoe:

日期: 3月15日(星期日)
    路線: 元朗順風圍入丹桂杭,行完澗上紅水山(400m), 落神仙轍, 出楊家村(有時間嘅話可以沿黃棠石澗 ...

實在太多活動, 我都要check check個schedule先覆到~