香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 7)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

去大快活啦....與ching們會合開心d呀....
其實食咩都唔緊要,開心既係一大班人有既團隊氣氛....

請代向東東ching講聲唔好意思...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-6 09:49 發表

暫報住先 .....

登錄/註冊後可看大圖

已加左名在p.1

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-6 10:08 發表

okok . 甘我通知東東ching 取消booking 先

升級   0%

該用戶從未簽到

To vhtober and 法蘭: 我一直都想影渣打,不過前幾年跑全馬,沒時間影.今年有機會影,頻撲一點無所謂.
To running-sue : 好難突破10k, 40mins,我已經燈枯油盡啦.....
To catcat : join白白團 !

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-6 10:24 發表
To vhtober and 法蘭: 我一直都想影渣打,不過前幾年跑全馬,沒時間影.今年有機會影,頻撲一點無所謂.
To running-sue : 好難突破10k, 40mins,我已經燈枯油盡啦.....

收到~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-6 10:08 發表

catcat真係識do....本來我都想叫埋妳地一齊去, 比妳快一步...哈哈~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-6 10:24 發表

tell tell . 你認吾認到我呀. 馬鞍山飲荼團坐你格離果位呢 !!!
你記幫 我地 (ssp+ tko 友) 影多d 相 wo

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-6 10:29 發表

catcat真係識do....本來我都想叫埋妳地一齊去, 比妳快一步...哈哈~

查實白白團club 去大快活是很近的 ...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-6 10:31 發表

查實白白團club 去大快活是很近的 ...

甘就好啦....
麻煩活活你同東東溝通一下......
大家一齊活動,開心好多

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-6 10:29 發表

其實.....大班人一齊打氣係好開心既....
況且,有長跑網lee個平台讓我地一大班ching/ctse有機會互相認識,應該多多珍惜呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

報告各位, 我將會今日中午or星期一中午前到amway交綠色有機健康跑的$$, 有須要的朋友請盡快通知我呀!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-6 10:30 發表

tell tell . 你認吾認到我呀. 馬鞍山飲荼團坐你格離果位呢 !!!
你記幫 我地 (ssp+ tko 友) 影多d 相 wo

SURE認得你啦, 馬鞍山8k, 比鬼仔一野推開個位ctse..豈有此理,對靚女無禮,我已經恕啤了佢一野.
影多d 相...無問題..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-6 10:42 發表

SURE認得你啦, 馬鞍山8k, 比鬼仔一野推開個位ctse..豈有此理,對靚女無禮,我已經恕啤了佢一野.

係囉....活活真係慘....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-6 10:42 發表

係咩?活活冇還拖咩?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-6 10:47 發表

係咩?活活冇還拖咩?" />" />

batbat, 有冇睇到12/4台灣馬拉松d資料呀?
yungyung話佢想去台灣跑多d呀, 可以順便睇埋櫻花wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

報告番琴晚 慢hea壁屋的詳程先
參與者 : 活活 , disdis, 豹豹 , batbat
約左7:30分在斧山等. 由於disdis 有問題未解決要8點才到 .故我地先在運動場慢jog 幾個圈. ( 開跑前見到nc ctse . 大家傾左一陣, 跟住nc ctse 收工 喇)
終等到 dis dis 來喇. 大家一早講名是慢hea 跑的  .最初上 斜都是叮叮腳 . 但到最後一段上斜臨近壁屋. disdis 同 豹豹 食左大力菜. 兩位 美女直奔而上. 攪到我同batbat 要力追.
到達壁屋時間是38分鍾. 而捷回運動場 所需時間約 35分鍾到 . 共10k
依次hea 跑 加強左 我 , dis dis ,豹豹 完成半馬的信心.
特別鳴謝 batbat 做我地保鏢之余 仲一路跑一路 給與意見及分享個人跑步心得.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-6 10:47 發表

係咩?活活冇還拖咩?" />" />

點還呀 ...
我下次要帶定隻拖鞋一野飛過去先得

升級   97.05%

該用戶從未簽到

多謝 Catcat 姐深明大義,好有領導人風範!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-6 10:54 發表

batbat, 有冇睇到12/4台灣馬拉松d資料呀?
yungyung話佢想去台灣跑多d呀, 可以順便睇埋櫻花wor~

睇左..  個日有2個...  跑完渣打再相討下....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-6 10:58 發表

多謝 Catcat 姐深明大義,好有領導人風範!

係呀wong sir,catcat好似想個板主呀,你提名佢啦。