香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

花子阿DEE跑世界~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-10-14 11:53 發表

係lor,花子呢排見你跑少左, 好忙咁woo
我都係呀, 日日都好鬼攰呀" />" />

係呀,搬左屋都未執好晒,九廿幾樣野做~~

馬神要進行人生大事,梗係忙D~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-10-14 13:10 發表
花子,我都好番八九成,不過家明21�10考完試先食你餐飯啦!

好好,我都想見下肥仔家明,跟字約佢出黎跑,跟字介佢,我從來未介過佢~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2010-10-14 13:37 發表
自從老渣後,都無見過家明兄啦!
當然,係因為我少跑咗好多ge關係啦!
花.....你的浪花生涯過得好嗎﹖ 羨慕死人.......

O 兄,+明都跑少好多呀,佢而家自稱"肥仔"~~
我都以為生活改變左之後可以多D 時間練野,事實唔係囉...

升級   0%

該用戶從未簽到

麻煩晒平兄...成日要平兄幫我買埋晒D 咁既野真係唔好意思...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 前進 於 2010-10-18 00:07 發表
今日見你地操得好fit!!sub18都無嘜難度!!繼續加油呀!

尋日真係搞笑,見到咁多人晌度飛,我同公主求其對住D 飛人叫前進兄個名,點知最近我地果位就係你~~
18真係唔得啦,20都有信心既,我地都係去玩ja,唔會俾壓力自己,最緊要玩得開心~~
前進兄飛到唔捨得落番山玩啦,而家自己都真係太多野未玩,有機會都要搵前進兄帶飛~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 18-10-2010 09:36 發表

係呀,搬左屋都未執好晒,九廿幾樣野做~~" />" />

馬神要進行人生大事,梗係忙D~~" />" />

見你少左咁多上黎 , 搬左啦?? 想問你係咪想買天地柱呀??? if 你買, 一齊呀, 我都想買woo

升級   0%

該用戶從未簽到

成4日無郁過,陳日走双凹,之前兩晚都有野搞無覺好訓,一起步就已經同隊友仔申報有心無力,希望慢慢走完算~~
前段時間好嚇人,尤其3段,竟然用左1:59...記憶中既紀錄..
因為又慢又抖得耐,結果學左公主既野,last 又叉得番喎,上大帽開始俾隊快腳係咁推,大家力拚之下都可以頂到落荃錦,無得彈~~
時間係唔滿意,不過狀態咁差完成到今年第一個傷凹,都好開心,多得隊友仔KF 同公主包容,尤其KF,陳日OK fit,又要吊腳又要等,辛苦晒~~

1/10 國慶長跑 10K
4/10 青公 10K
7/10 10K
10/10 Solomon 21K
12/10 青公 6K+10K
17/10 雙坳 53K 11:27

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-10-18 09:54 發表

見你少左咁多上黎 , 搬左啦?? 想問你係咪想買天地柱呀??? if 你買, 一齊呀, 我都想買woo

搬左啦...咁少上黎...係因為...屋企仲未有寬頻,而家夜晚上唔到網呀~~

我都想買呀,不過而家屋企真係太細,第一要好好研究放邊個位,第二唔想鑽人間屋,所以一定要搵唔駛鑽果D,馬神有無睇o岩介紹下?HK 買定tao bao??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-10-18 10:09 發表

搬左啦...咁少上黎...係因為...屋企仲未有寬頻,而家夜晚上唔到網呀~~

我都想買呀,不過而家屋企真係太細,第一要好好研究放邊個位,第二唔想鑽人間屋,所以一定要搵唔駛鑽果D,馬神有無睇o岩介紹下?H ...

鑽啦...你開到口..我幫你鑽...鑽啦...鑽啦...鑽啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-10-18 10:12 發表

鑽啦...你開到口..我幫你鑽...鑽啦...鑽啦...鑽啦...

我記得呀PB,你仲應承我搬走時幫我還原番天~~
不過都唔想搞太多野啦,都唔知有幾耐住,麻煩晒PB~~

升級   0%

該用戶從未簽到

星期日走完傷凹,未回得晒,陳日去青公跑下,跑下跑下都跑左22K,閒日都跑到廿幾K 又幾好喎~~

4/10 青公 10K
7/10 10K
12/10 青公 6K+10K = 16K
19/10 青公 12K+10K = 22K

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

Dee弟弟, 點解最近好似無乜聲氣咁..好耐無起FB同我say hello了.
    你唔知人地掛住你嘅咩 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-10-20 10:01 發表
    Dee弟弟, 點解最近好似無乜聲氣咁..好耐無起FB同我say hello了.
    你唔知人地掛住你嘅咩 ?

超令喵,小Deedee 呢期真係比較多事幹,上星期好想同你地去貝澳都去唔到呀,我都好掛字你地~~
    好好,因間搵妳傾下心事先~~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 花子阿DEE 於 2010-10-20 10:51 發表

超令喵,小Deedee 呢期真係比較多事幹,上星期好想同你地去貝澳都去唔到呀,我都好掛字你地~~
    好好,因間搵妳傾下心事先~~

上星期貝澳好好玩呀!, 你地又唔離......
    乜你都會有心事嘅咩?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-10-20 12:05 發表

上星期貝澳好好玩呀!, 你地又唔離......
    乜你都會有心事嘅咩?  

我都想去鳳凰睇日出...唔緊要啦,你地都睇唔到,校長會再搞掛~~
    我無心事呀,生活愉快,係忙左D咋~~

升級   0%

該用戶從未簽到

星期三晌圍城跑下場,撞到條生果,一齊慢jog 8K~~
    星期四慢游青公~~
    尋日又去圍城場跑10K,好耐無晌運動場跑10K啦,秋涼好舒服,自己覺得跑得幾好~~

1.52/1.49/1.46/1.47/1.48
    1.47/1.48/1.53/1.49/1.49
    1.47/1.47/1.47/1.46/1.47
    1.46/1.49/1.48/1.45/1.47
    1.45/1.44/1.42/1.45/1.28

44.32

4/10 青公 10K
    7/10 10K
    20/10 圍城 8K
    21/10 青公慢游 10K
    22/10 圍城 10K

升級   0%

該用戶從未簽到

狀態番晒黎喎,又話無速度,咪keep得好令仔!要跟字你先得!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-10-24 12:32 發表
    狀態番晒黎喎,又話無速度,咪keep得好令仔!要跟字你先得!

我都覺得狀態唔錯呀,希望keep 到去苗圃毅行啦~~
    不過,上星期里數加左,腳板底又有少少反應...
    奶奶,你而家練番正常,小妹邊跟到你呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

今個星期唔覺唔覺走左50K+42K山,從來未試過咁勤力~~
    狀態幾好,不過...腳板底開始又黎,睇黎又要處理一下~~

4/10 青公 10K
    7/10 10K
    20/10 圍城 8K
    21/10 青公慢游 10K
    22/10 圍城 10K
    24/10 苗圃全走 42K 5:55