香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

花子阿DEE跑世界~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 28-12-2010 16:16 發表

我已經廢左武功...

至朱屎地而後生?  仲勁D

升級   0%

該用戶從未簽到

上星期有日自己去左運動場跑,諗住用奶奶set 既時間開始練下,跑完第一組5k 感覺良好,抖完跑第二組...四肢乏力,力不從心,有心無力,跑左一個圈都唔夠先放棄左...
過左一個懶洋洋既新年假期,今年都未跑過,無乜鬥志,由得佢hea 下先啦~~
祝大家新年進步~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 3-1-2011 11:39 發表
上星期有日自己去左運動場跑,諗住用奶奶set 既時間開始練下,跑完第一組5k 感覺良好,抖完跑第二組...四肢乏力,力不從心,有心無力,跑左一個圈都唔夠先放棄左...
過左一個懶洋洋既新年假期,今年都未跑過 ...

你之前傷左, 唔好咁心急啦, 慢慢黎呀, 欲速則不達
加油 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2011-1-3 11:39 發表
過左一個懶洋洋既新年假期,今年都未跑過 ...

無鬼用!諗字用計整殘你整死你啦!報番你扯爆我一箭之仇,點知你跑左一個就唔跑。

因為無參考數據!你試下放慢幾秒再試啦!咁鬼快就放棄!定左目標就要做架啦!放棄唔係男人!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2011-1-3 11:53 發表

你之前傷左, 唔好咁心急啦, 慢慢黎呀, 欲速則不達
加油 !!

知道啦馬神~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2011-1-3 17:43 發表

無鬼用!諗字用計整殘你整死你啦!報番你扯爆我一箭之仇,點知你跑左一個就唔跑。

因為無參考數據!你試下放慢幾秒再試啦!咁鬼快就放棄!定左目標就要做架啦!放棄唔係男人!

奶奶,你而家咁fit,你唔明白男人力不從心既苦況~~

我唔會放棄,不過都唔想迫自己住,反正美記同渣馬都唔會跑到好時間,俾我享受下hea 跑先啦好無,如果好得番既話希望今年D 山賽做番好D~~

奶奶用到激將法...對我呢D 人好似無咩用喎~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2011-1-5 16:59 發表 渣馬都唔會跑到好時間,俾我享受下hea 跑先啦好無,如果好得番既話希望今年D 山賽做番好D~~

奶奶用到激將法...對我呢D 人好似無咩用喎~~
.

其實渣打都可以盡力一拼, 美記就吾好la .  我都覺得激將法對你冇用, 因為你是個幾清醒同了解自己的人, 奶佬表白就坦白d啦, 呵呵呵.......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2011-1-5 18:08 發表

其實渣打都可以盡力一拼, 美記就吾好la .  我都覺得激將法對你冇用, 因為你是個幾清醒同了解自己的人, 奶佬表白就坦白d啦, 呵呵呵.......

美記放鬆跑啦,又唔會hea 到慢jog 既,渣馬就睇下美記跑成點先決定個target,我既興趣始終係跑山,對兩個比賽都唔太緊張~~
佢都唔了解我,如果唔係都唔會分手啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

尋日懷住輕鬆既心情去玩美記,因為輕鬆得滯,連yellow chip 同攞野封信都無帶,無左個大會時間~~

起步無同人爭位,前段放鬆走,毅行之後最長果課都只係跑左11k 幾,可能因為咁好似大約10K開始體力下降,俾幾位認識既朋友過左,當時真係有諗過唔入霸退出...

去到11k 幾時,俾平兄過左頭,招呼都唔打個,就追番佢問佢做乜唔過我唔同我講聲,就係咁衝番順個人~~

自己按時間 1:38:17,後半快前半大幾兩分幾,最開心係跑完對腳無咩反應,SCM 應該可以試下做番好D 時間~~

估唔到可以咁快重返賽場,有得玩已經開心,非常感恩,曾經俾人話我比賽時成日同人打招呼好煩,但係途中見番到好多好多老友,比賽前/期間/後傾下計,交流下,相互鼓勵一下,感覺非常好~~

升級   0%

該用戶從未簽到

好替花子開心冇痛冇吾舒服順利重返賽場!

升級   0%

該用戶從未簽到

咁都俾你PB到!頂你唔順!哼!

升級   0%

該用戶從未簽到

可喜可恭, 冇病冇痛又跑得番

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2011-1-10 11:33 發表
尋日懷住輕鬆既心情去玩美記,因為輕鬆得滯,連yellow chip 同攞野封信都無帶,無左個大會時間~~

起步無同人爭位,前段放鬆走,毅行之後最長果課都只係跑左11k 幾,可能因為咁好似大約10K開始體力下降,俾幾位認 ...

花子兄
琴日係賽道上重見你好高興
恭喜你腳患好番晒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2011-1-10 11:37 發表
好替花子開心冇痛冇吾舒服順利重返賽場!

我都估唔到咁快,好多謝各位老友鼓勵~~

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜晒哦 !! 有d人吾痛吾勁的, 越痛越勁, 你可能係依種喎

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2011-1-10 11:52 發表

佢琴日同我講, 原來早排閉關換左對快腳

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2011-1-10 11:52 發表

原本希望今年走HM 可以有突破,呢個時間唔滿意,不過咁既情況都總算PB好開心啦,多謝奶奶一路支持~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2011-1-10 11:57 發表
可喜可恭, 冇病冇痛又跑得番

多謝馬神,跑得番真係好開心,大家繼續努力~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2011-1-10 12:02 發表

花子兄
琴日係賽道上重見你好高興
恭喜你腳患好番晒

係呀,尋日可以再上賽場,見番大家好開心~~
知道Wadee 兄意外受傷,保重呀,希望你快D 好番,渣馬一齊再做好成績~~