香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹
打印 上一主題 下一主題

2.20網友約跑 - 慢遊夜賞青公: 荃西>>屯鄧(20.5k)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

過左三聖就唔識路返運動場(屯鄧)

三聖 -> 上橋過海榮路 -> 屯門鄉事會路 -> 再上橋(近老鼠島) -> 轉右入海珠路 -> 海皇路

-> 落隧道過對面 -> 皇珠路 -> 經過單車徑近隧道位左轉入小路 -> 青雲路 ->  興才街過路

-> 繼續係青雲路 -> 楊景路過路 -> 鳴琴路 -> 鳴琴路底個細隧道(近楊景路)穿過對面 ->

鳴琴路直入去石排頭路 -> 以天橋過去震寰路右手邊 -> 直去 -> 青松觀路(近屯鄧)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大隻添跑手 於 2009-2-20 13:54 發表
    過左三聖就唔識路返運動場(屯鄧)

放心大隻ching, 認住我背脊吧, 跟住我個背脊返鄧記未得law

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-2-20 12:44 發表

小弟對附近都OK熟路,不過未知當日有沒要事辨,過多一兩星期至confirm到

好耐無同老馬同場操練~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-2-20 13:45 發表

ching真係謙喇!!! 我會盡量屎跟屯門友架喇!!!

過左渣打, 所有節奏也慢下來了, 以前很慢, 現在更加慢慢慢. 上次跑青公是去到兆麟, 今次仲要跑到去鄧記   看過地圖, 相距都一段路啊, ching!!

我半馬要成 2:28先完成到, 所以我唔係謙架

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

三聖之後路引(至屯鄧)

三聖 -> 上橋過海榮路 -> 屯門鄉事會路 -> 再上橋(近老鼠島) -> 轉右入海珠路 -> 海皇路

-> 落隧道過對面 -> 皇珠路 -> 經過單車徑近隧道位左轉入小路 -> 青雲路 ->  興才街過路

-> 繼續係青雲路 -> 楊景路過路 -> 鳴琴路 -> 鳴琴路底個細隧道(近楊景路)穿過對面 ->

鳴琴路直入去石排頭路 -> 以天橋過去震寰路右手邊 -> 直去 -> 青松觀路(近屯鄧)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   25.85%

開心
  • 簽到天數: 10 天

原帖由 大隻添跑手 於 2009-2-20 15:09 發表

-> 繼續係青雲路 -> 楊景路過 ...

好似同上次年廿八有d唔同喎,上次唔洗過鳴琴路架,沿市公園到屯門西鐵站底再沿單車徑去澤豐喎,有錯請指正!!
    (不過今次我黎唔到架)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 晴朗 於 2009-2-20 15:16 發表

好似同上次年廿八有d唔同喎,上次唔洗過鳴琴路架,沿市公園到屯門西鐵站底再沿單車徑去澤豐喎,有錯請指正!!" />" />
    (不過今次我黎唔到架)

晴朗ching 典解唔黎?

上次好似兵分幾路,小弟就係走左呢段路~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   25.85%

開心

原帖由 kenneth 於 2009-2-20 15:13 發表

應該不是,咁走法,小弟都唔知閣下去左邊。" />" />OH ﹗我明了,第一頁的地圖...是錯的。

係喎!第一幅地圖指左去山景半山的足球場喎,去錯左就慘啦!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   25.85%

開心

原帖由 花子阿DEE 於 2009-2-20 15:19 發表

晴朗ching 典解唔黎?

上次好似兵分幾路,小弟就係走左呢段路~~ghu" />" />jg

你見我成日都check住就知我想黎啦!!
    鬼叫個大債主家長日咩!睇下半路可唔可以過一過黎影相,
    我估我會係大欖或青龍頭做個Part Time攝記,一切隨緣啦!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cbts 於 2009-2-20 14:43 發表

我半馬要成 2:28先完成到, 所以我唔係謙架

cbts ching, 渣打係較難的, 斜佬多o麻.

齊齊坐艇番都幾好播 無"餐"得咁辛苦

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-20 15:35 發表

呢兩個位都好暗,影相有難度。

晴朗ching 向難度挑戰~~

希望見到你啦~~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

今朝個膝頭仲痛痛地,咁都係等遲d有機會先同大家再跑青公啦~

升級   25.85%

開心

原帖由 花子阿DEE 於 2009-2-20 15:37 發表

晴朗ching 向難度挑戰~~" />" />

希望見到你啦~~" />" />

唔知得唔得架,不過借d依又黎八卦下o者

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-2-20 15:40 發表
    今朝個膝頭仲痛痛地,咁都係等遲d有機會先同大家再跑青公啦~

mill 姐, 好好對對腳呀!!! 要靠它的, 長跑長友

下次吧, 都好耐無去過晒草了

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-13 23:58 發表
    2.20網友約跑 " />" />" />" />- 慢遊夜賞青公: 荃西>>屯鄧(20.5k)

各位師兄/師姐:

約跑日期:2009年2月20日(星期五)
    集合時間: 下午6點40分, 集合及熱身
    起跑時間: 下午7點左右
    約跑路線:荃灣西西鐵站跑到 ...

小弟都想參加荃屯慢遊,唔知E家先報名遲唔遲呢?