香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹
打印 上一主題 下一主題

2.20網友約跑 - 慢遊夜賞青公: 荃西>>屯鄧(20.5k)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

漏左多謝搞手之一叮噹師姐~~

升級   97.05%

該用戶從未簽到

看到你地 d 相實在恨死人呀 !

昨天由廣州回來只是 晚上7 點 左右 , 原本想晚上可到鄧記吹水及吃飯 , 但是晚上要在粉嶺過夜 ,所以打消了此念頭了.   

Hoihoi,
今回唔跑做支援 ,唔該晒 ! 你長課都少操 , 下次要一齊黎跑呀 !
Michaelyw hing ,
唔好意思唔能夠因同你敘一敘, 幫你洗塵 ! 希望下次先補返 !
D_drifter hing,
係邊位呀 ! 今次無機會認識添 , 失敬! 失敬 !

有幾位 chings 都未認識 ,想在此認識一下 ,
第一位 有跑的,著第一代背心的 ching ?
第二位 有跑的,著紅色 Nike 10K T恤 的 ching ?
第三位 無跑的,食飯坐神童隔埋 ?

大家有無留意到 , 大隻兄今次著長跑網背心 , 無著果件藍色馬甲, 我第一次見他著長跑網衫,唔知係唔係他真係第一次著呢 ?
大隻兄已經投入此網中 ! 大隻你好型啊 !

Ram hing,
你無報名堝 , 又跑又食 , 過足引啦 !

平兄 :
你又跑又影相 , 仲要趕著跑前 d 影相 , 跑多幾次你唔 fit 都難 !

叮 叮噹 :
想唔到妳第一次跑 荃屯 要包尾 , 半年後 個搞手係妳 , 好似阿 Gills 講 , 係邊度跌倒 , 就你係邊度起身 , 妳係得既 !

升級   0%

該用戶從未簽到

好高興第一次參與約跑, 不過真係要向各位道個歉先, 因為小弟實在係太慢了, 要各位 ching/ctse 久等!!

在此一定要多謝其中幾位 ching/ctse,

首先有明ching, 頭段忍受我既慢速, 要因為我而慢跑, 跟住就係平兄, 响後段接左明師兄個位陪我慢跑, 最後就係神童兄及叮噹師姐, 要响最後2k陪我慢跑.

其實尋晚對我黎講都幾吃力, 因為實在準備唔夠, 同埋平時操都無咁長程, 我會自己好好訓練, 希望下次唔會再拖慢大家既進度!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-21 12:23 發表
第二位 有跑的,著紅色 Nike 10K T恤 的 ching ?

我諗你係講緊我啦, 我叫 Billy, 第一次參加約跑!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

有冇人知究竟大隻ching係點樣返鄧記架?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-21 12:23 發表
    平兄 :
    你又跑又影相 , 仲要趕著跑前 d 影相 , 跑多幾次你唔 fit 都難 !

WONG SIR 想 FIT 就應該同你跑多幾次,你次次煮親D野都勁辣,食完出晒煙,噴晒火!

升級   11.05%

該用戶從未簽到

多謝各位無私付出,
    非常感動

升級   54.9%

該用戶從未簽到

Ram hing,
    你無報名堝 , 又跑又食 , 過足引啦 !

Wong Sir:其實小弟一路都好想跑架,只係擔心遲放工趕吾到黎,好彩昨天順利準時放工
    不過都要飛的至趕到炸,又跑又食,真係人生一大樂事!
    下次一齊跑吧!

升級   0%

難過

原帖由 hoihoi 於 2009-2-21 11:03 發表
    大家唔好客氣,其實小弟今次反應遲鈍,在臨跑前一兩天才提出有此安排,這可能令更多想跑之師兄師姐因行李問題而卻步,小弟不材

另外要向叮叮噹師姐講唔好意思,因今次妳是搞手,小弟應資詢妳意見後有這樣的安排 ...

叔叔唔好咁講嘢啦! 班跑友以為小妹好惡死 .....下次唔敢參加約跑.
    有你出行李車不知幾開心 , 減少行李交收的時間, 突然見你兼任攝影師真係超驚喜!
    平大隊長一直有同小妹商討各樣安排, 你出post前我地已經知道你會出手相助, 謝謝.

下次約跑安排中, 日期3月21日(六)下午, 跑南生圍, 等屈教練同吹水會聯絡好, 再出post.
    昨晚小妹已得cfchan答應做領隊帶路, 唔知有冇元朗友識路可以殿後呢?

升級   100%

開心

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-21 16:11 發表

叔叔唔好咁講嘢啦! 班跑友以為小妹好惡死 .....下次唔敢參加約跑.
    有你出行李車不知幾開心 , 減少行李交收的時間, 突然見你兼任攝影師真係超驚喜!
    平大隊長一直有同小妹商討各樣安排, 你 ...

叮叮噹師姐,小弟住元朗,在天水圍工作,間中都會到南生圍和尖鼻咀踩單車,應該認得條路,可以幫手殿後,更何況我呢的慢腳最適合擔此重任。希望師姐比個機會小弟,為人民服務。

升級   0%

難過

Hoihoi,
    今回唔跑做支援 ,唔該晒 ! 你長課都少操 , 下次要一齊黎跑呀 !
    Michaelyw hing ,
    唔好意思唔能夠因同你敘一敘, 幫你洗塵 ! 希望下次先補返 !
    D_drifter hing,
    係邊位呀 ! 今次無機會認識添 , 失敬! 失敬 !

大家有無留意到 , 大隻兄今次著長跑網背心 , 無著果件藍色馬甲, 我第一次見他著長跑網衫,唔知係唔係他真係第一次著呢 ?
    大隻兄已經投入此網中 ! 大隻你好型啊 !

Ram hing, 你無報名堝 , 又跑又食 , 過足引啦 !

平兄 : 你又跑又影相 , 仲要趕著跑前 d 影相 , 跑多幾次你唔 fit 都難 !

叮叮噹 : 想唔到妳第一次跑 荃屯 要包尾 , 半年後 個搞手係妳 , 好似阿 Gills 講 , 係邊度跌倒 , 就你係邊度起身 , 妳係得既 !

HoiHoi犧牲小我, 完成大我嘛! 冇佢車行李, 大家邊可以跑得咁輕鬆?
    Michael著舊網衫, 黑色長tight, 跑前影相, 第一排係小妹右邊. 下次再同Michael應該係明年.
    超快D_drifter冇出現, 唔知道咩事? 唔通慢遊唔啱佢口味?
    法蘭, Cbts都係著Nike 10K T恤, Cbts第一次參加約跑, 原本係渣打見到我地banner吸引他加入大家庭.
    大隻兄今次著長跑網背心 , 無著果件藍色馬甲. 小妹首次見他著網衫, 佢好多嘢講, 表情開朗, 明顯開心溶入長跑網大家庭.
    Wong Sir, 小妹差唔多次次都包艇架啦! 所謂攪手只係分擔下chings的統籌工作, 跑唔快, 只好做下文書, 聯絡師姐們. Yes! 係邊度跌倒 ,係邊度起身, 年廿八已經係青公起番身啦, 今次跑得好輕鬆. Chings讚我上斜快啊! 我有俾番 credit您架! 叫佢地多啲跟你特訓吓, 有排你做呀版主.

升級   0%

該用戶從未簽到

鳴鳴, 321要返工呢, 無得參加此約跑

升級   0%

難過

原帖由 Anthony 於 2009-2-21 14:26 發表
    有冇人知究竟大隻ching係點樣返鄧記架?

大隻係三聖坐輕鐵返.

升級   0%

難過

原帖由 Anthony 於 2009-2-21 16:29 發表

叮叮噹師姐,小弟住元朗,在天水圍工作,間中都會到南生圍和尖鼻咀踩單車,應該認得條路,可以幫手殿後,更何況我呢的慢腳最適合擔此重任。希望師姐比個機會小弟,為人民服務。

Thank you. 記得叫太太一齊嚟跑喎.

升級   0%

該用戶從未簽到

師姐.

你上斜真係好快,又有力呀!

我跟你都要加番小小力先跟到!

升級   100%

開心

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-21 16:35 發表

Thank you. 記得叫太太一齊嚟跑喎.

遵命!不過大人跑得快過我,佢唔可以殿後喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Anthony 於 2009-2-21 16:53 發表

遵命!不過大人跑得快過我,佢唔可以殿後喎!

師兄,

你跑得都好輕鬆,咁你太太一定好勁啦!

升級   100%

開心

原帖由 法蘭 於 2009-2-21 16:55 發表

師兄,

你跑得都好輕鬆,咁你太太一定好勁啦!" />" />

法蘭師兄你成晚吹水,就住嚟跑,我先至勉強跟到炸,仲話我輕鬆。

我的大人唔係好勁,係我好渣!同場比賽咁多次都未赢過佢。 一殼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Anthony 於 2009-2-21 17:06 發表

法蘭師兄你成晚吹水,就住嚟跑,我先至勉強跟到炸,仲話我輕鬆。

我的大人唔係好勁,係我好渣!同場比賽咁多次都未赢過佢。 一殼

師兄,
    我呀!

我琴晚都跑唔到快!

我係死靜把口!
    下次都唔講咁多野專心0的跑!

太太同你一齊跑,都唔知幾好!
    好多師兄大大都唔放人俾佢地出黎跑呀!

升級   41.95%

該用戶從未簽到

應該係我黎既!