香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Wave Rider 12 Wide 版入手

升級   7.37%

該用戶從未簽到

Wave Rider 12 Wide 版

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

荃灣中興 5 舊水

+1 0
上一篇︰有關 沙田運動場 儲物櫃下一篇︰killer plz!!!

升級   28.6%

該用戶從未簽到

恭喜!!!!

升級   27.67%

• 簽到天數: 4 天

顏色唔錯, ching落街開左光未?

升級   7.37%

該用戶從未簽到

用跑步機跑過兩次
    聽日一定要落街跑

原帖由 Keroro_stephen 於 2009-3-9 13:47 發表
    顏色唔錯, ching落街開左光未?hgj091" />" />hj

升級   0%

該用戶從未簽到

請問佢標價係幾多錢?

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 5# 的帖子

正價應該係$620

升級   0%

該用戶從未簽到

擒晚係荃灣中興都見齊1家4口...4隻色...
    口痕問下有冇折...佢又問番我你咩會...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-3-10 23:50 發表

係呀! 如果跑過中興杯,都有VIP咭,如果講得出係邊個跑會或公務員等,一般貨品八折,特價貨品九折。

升級   0%

該用戶從未簽到

又或者講得出識得添哥(馮華添),一樣有折,不過如果唔係真係識得添哥,好容易出醜,因佢同添哥好熟,會問長問短的問候添哥近況。
    不過,我下次會試下撻長跑網個名唔知得唔得?

升級   7.37%

該用戶從未簽到

阿姐都係咁問我
    我話我乜會都冇, 不過旺角間間都有八折, 聽人講你地服務好, 所以我先入黎幫襯你
    咁阿姐又話你係未真係買先, 你真係買我先同老板講下(sales 老招數)
    咁我話你拿拿霖拎對鞋俾我試下啦

Wide 版 normal 版都試過
    最後都係 Wide 版舒服o的 (雖然紅色 normal 版好靚)
    咁我阿姐講, 就要呢對啦, 要俾八折我架
    阿姐話~~~好

本來八折係 $504 ($630 x 80%), 不過最後老板只收 $500

原帖由 Parco爸 於 2009-3-10 23:50 發表

升級   62.63%

該用戶從未簽到

回復 10# 的帖子

小弟是跑手初哥, 想問問ching, Rider 11跟Rider 12有咩分別, 因為我正著住R11落場
    仲有wide同normal是什麼意思???

升級   62.63%

該用戶從未簽到

同上問題, Rider 12 會唔會有鋪頭買水貨架, 因為我試過行街走入一間領x商場運動鋪睇到買6xx

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 aimak 於 2009-3-11 00:29 發表
    阿姐都係咁問我
    我話我乜會都冇, 不過旺角間間都有八折, 聽人講你地服務好, 所以我先入黎幫襯你
    咁阿姐又話你係未真係買先, 你真係買我先同老板講下(sales 老招數)
    咁我話你拿拿霖拎對鞋俾我試下啦

Wide 版 no ...

我著緊紅色...又覺得銀灰好看...你又反而覺得紅色好看..都係多心嫁啦...
    題外話...佢賣緊$39個D跑褲...係葵涌廣場賣緊$25詐...

升級   7.37%

該用戶從未簽到

小弟都係初哥
    Mizuno 好多鞋款都有出闊版
    闊版o既鞋掌前部份比較闊, 小弟覺得比較舒服

Rider 11跟Rider 12有咩分別我唔知
    小弟本來都想買  Rider 11
    太子東京  Rider 11 做緊 $399, 不過斷碼冇我 size
    去旺角道運動家睇過
    Rider 11, 12 都有
    不過 Rider 11 賣 $47x, Rider 12 賣 $504
    只差廿幾蚊

原帖由 EDK06 於 2009-3-11 00:43 發表
    小弟是跑手初哥, 想問問ching, Rider 11跟Rider 12有咩分別, 因為我正著住R11落場
    仲有wide同normal是什麼意思???

升級   7.37%

該用戶從未簽到

6xx ($630) 應該係正價 (中興標價都係標 $630)
    不過一般鞋鋪都有折頭

原帖由 EDK06 於 2009-3-11 00:45 發表
    同上問題, Rider 12 會唔會有鋪頭買水貨架, 因為我試過行街走入一間領x商場運動鋪睇到買6xx

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   62.63%

該用戶從未簽到

回復 17# 的帖子

thx ching!

升級   20%

該用戶從未簽到

旺角突然多左好多rider 11的貨, 但都係得8折