香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

今次終於book到了,不過時間好早(8:00-9:30am),大家當去返工或比賽吧

日期:4月19日(星期日)
時間:8:00-9:30am
地點:櫻桃街公園 -- 人造草地足球場

d場真係唔易book,想book多一節都無,今次係長跑網第一次足球大會,請各位多多捧場!

升級   0%

該用戶從未簽到

kopo兄踢完波可以番church

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-21 07:13 發表
今次終於book到了,不過時間好早(8:00-9:30am),大家當去返工或比賽吧

d場真係唔易book,想book多一節都無,今次係長跑網 ...

師兄好強啊
除左要早起身外,其實踢早場都有好處架,就係唔使咁晒囉.

升級   0%

該用戶從未簽到

d場真係唔易book,想book多一節都無,今次係長跑網 ...

謝謝馬王兄, 小弟必到。

如有需要各 ching 可將手電no. pm 給小弟. Thank you.

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

馬王兄好野!
    熱切期待呢場大戰!

升級   0%

該用戶從未簽到

thanks 上水馬王 !!! WELL DONE  !!
    大家自己加名上去到唔到 !....歡迎啦啦隊 !

地點:櫻桃街公園 -- 人造草地足球場 <--- E個場應該係仿真草,可穿釘鞋,白飯魚都ok.

A隊
    1.  loudspeaker (我打左閘)
    2.  stanwong (我打右閘)
    3.  Kopo
    4.  細明哥
    5.  TNT
    6.  上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦)
    7.  laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)

後備
    8.  長毛
    9. kc@ruby (清道夫 )
    10.nchben
    11.
    12.

B隊
    1.  大圍新跑手
    2.  TerrySze (右翼) <----- 到 !!
    3.  batigoal (中場)
    4.  李奧 (右閘)
    5.  慢子(左翼)
    6.  Alex (中堅)
    7.  神童威威(位置冇所謂)

後備
    8.  xo523
    9.  瘋狂坦克車 (前鋒)
    10.peter6565652003
    11.
    12.

升級   48.67%

該用戶從未簽到

馬王兄謝謝, 辛苦你了, 小弟當日務必捧場!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

A隊
    3.  Kopo
    4.  細明哥
    5.  TNT
    6.  上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦)<----- 到 !!
    7.  laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)

後備
    8.  長毛
    10.nchben
    11.
    12.

B隊
    1.  大圍新跑手
    4.  李奧 (右閘)
    5.  慢子(左翼)

後備
    8.  xo523
    11.
    12.

升級   0%

該用戶從未簽到

A隊
    3.  Kopo
    4.  細明哥
    5.  TNT
    6.  上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦)<----- 到 !!

後備
    8.  長毛
    10.nchben
    11.
    12.

B隊
    1.  大圍新跑手         <----- 到 !!

4.  李奧 (右閘)
    5.  慢子(左翼)

後備
    8.  xo523
    11.
    12.

馬王果然好野.....THANKS

升級   48.67%

該用戶從未簽到

A隊
    3.  Kopo
    4.  細明哥
    5.  TNT
    6.  上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦) <----- 到 !!

後備
    8.  長毛
    10.nchben
    11.
    12.

B隊

4.  李奧 (右閘) <----- 到 !!
    5.  慢子(左翼)

後備
    8.  xo523
    11.
    12.

馬王果然好野.....THANKS
    x2

升級   0%

該用戶從未簽到

由於呢類仿真草場,每日都有人灑水(可能早午晚?),場地一濕就好容易跣,小弟唔建議師兄們著白飯魚或石地膠boot落場

約兩年前,小弟隊波入東涌踢,踢6:30pm果節,果個場一到6點後就會灑水,每次我地去到踢時個濕永遠都係濕的
    點知有位隊友比賽中段因為欄截對手而跣底左,當時佢係著踢石地場個種平底boot的,搞到左腳的,以後都踢唔番波

以小弟呢幾年的踢波經驗,踢仿真草既話,著短膠釘果種boot就適合,地濕都唔怕,呢類boot仲可以晌地毽地上面踢都得,踢真草場都勉強可以(我少踢),一boot三用。如果大家打算keep住踢波的話,可以買番一對,三百多元有一對。

升級   0%

該用戶從未簽到

唔好意思呀!當日個段時間要參加競步比賽(8:20-8:40am.),所以來唔到喇!真係好可惜
    唯有寄望下一場波啦!(到時可唔可以做番正選嫁? )

升級   82.35%

該用戶從未簽到

A隊
    3.  Kopo
    4.  細明哥
    5.  TNT
    6.  上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦) <----- 到 !!

後備
    8.  長毛
    9. kc@ruby (清道夫 )<----- 到 !!
    10.nchben
    11.
    12.

B隊

4.  李奧 (右閘) <----- 到 !!
    5.  慢子(左翼)

後備
    8.  xo523
    11.
    12.

馬王好野.....THANKS

升級   0%

該用戶從未簽到

我到呀, 有無 ching 幫我加上去, 用唔到人工智能
    我部 pc 中左毒 , 可以 copy 但用唔到 paste 功能,

o個日我  " 到 " 呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-21 13:34 發表
    由於呢類仿真草場,每日都有人灑水(可能早午晚?),場地一濕就好容易跣,小弟唔建議師兄們著白飯魚或石地膠boot落場

約兩年前,小弟隊波入東涌踢,踢6:30pm果節,果個場一到6點後就會灑水,每次我地去到踢時個濕永 ...

短釘人造草都可以 , o個日踢 4 号定 5 號波 ?
    如果 4 號我有 2 個可以踢得下 , 5 号我得一个 goma,
    太硬唔係咁好踢 ,

升級   0%

該用戶從未簽到

A隊

1. loudspeaker (我打左閘) <----- 到 !!
    2. stanwong (我打右閘)
    3. Kopo 4. 細明哥
    5. TNT
    6. 上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦) <----- 到 !!
    7. laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)

後備

8. 長毛
    9. kc@ruby (清道夫 )<----- 到 !!
    10.nchben
    11.
    12.

B隊

1. 大圍新跑手 <----- 到 !!
    2. TerrySze (右翼) <----- 到 !!
    3. batigoal (中場)
    4. 李奧 (右閘) <----- 到 !!
    5. 慢子(左翼)
    6. Alex (中堅)
    7. 神童威威(位置冇所謂)

後備

8. xo523
    9. 瘋狂坦克車 (前鋒)
    11.
    12.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-3-21 19:07 發表

短釘人造草都可以 , o個日踢 4 号定 5 號波 ?
    如果 4 號我有 2 個可以踢得下 , 5 号我得一个 goma,
    太硬唔係咁好踢 ,

踢5號波啦!我屋企都有波既,唔洗擔心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-3-21 15:16 發表
    唔好意思呀!當日個段時間要參加競步比賽(8:20-8:40am.),所以來唔到喇!真係好可惜
    唯有寄望下一場波啦!(到時可唔可以做番正選嫁? )

無問題,下次一定預埋你

升級   0%

該用戶從未簽到

Alfred黎唔黎踢波?

升級   82.35%

該用戶從未簽到

依個 7 人場應該用4 號波好D