香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-23 10:29 發表

如果係跑區推廣......甘輸個隊要係踢完波之後跑返十幾k...貫切長跑綱的宗旨.

小弟收到平兄的回覆,話與約跑的主題不合,所以不能加入約跑區

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-3-23 16:30 發表

哈哈..
咁一定黎啦...

Cookie可以考慮埋落場喎,每隊一女將,夠晒公平

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-23 16:40 發表

睇波就識睇,唔識踢波喎...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 loudspeaker 於 2009-3-23 16:33 發表

富榮花園斜對面 , 果欄斜對面 ,
    即浸會校外進修學院隔離 ,

理大校外進修學院呀
    油麻地MTR來都近

Kin in Running

升級   54.2%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 23/3/2009 10:26 發表
    係喎,有冇師兄以為係晚上而覆左「到」架?" />" />" />" />
    " />" /> 長毛師兄,係朝早唔係夜晚呀,你得唔得呀?

sorry;我唔會咗係夜晚,朝早我可以到
    唔該晒師兄提事

升級   54.2%

該用戶從未簽到

時間:8:00-9:30am
    地點:櫻桃街公園 -- 人造草地足球場

A隊

1. loudspeaker (我打左閘) <----- 到 !!
    2. stanwong (右閘/防中)<----- 到 !!
    3. Kopo
    4. 細明哥 <-------到
    5. TNT <----- 到 !!
    6. 上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦) <----- 到 !!
    7. laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)   <----- 到 !!

後備

8. 長毛<------ 我可以到(乜野位置都得)
    9. kc@ruby (清道夫 )<----- 到 !!
    10.nchben
    11.
    12.

B隊

1. 大圍新跑手 <----- 到 !!
    2. TerrySze (右翼) <----- 到 !!
    3. batigoal (中場)  <----- 到 !!  (可能要早走....)
    4. 李奧 (右閘) <----- 到 !!
    5. 慢子(左翼) <----- 到 !!
    6. Alex (中堅)
    7. 神童威威(位置冇所謂) <----- 唔到!(Sorry!)

後備

8. xo523
    9. 瘋狂坦克車 (前鋒) <----- 到 !!
    10.peter6565652003 <----------到,(但會帶埋兩個小朋友來,因無人照顧)
    11.
    12.

打氣/拍照
    schnix
    cookie (tbc). kc@ruby (清道夫 )<----- 到 !!
    10.nchben
    11.
    12.

B隊

3. batigoal (中場)  <----- 到 !!  (可能要早走....)
    7. 神童威威(位置冇所謂) <----- 唔到!(Sorry!)

後備

8. xo523
    10.peter6565652003 <----------到,(但會帶埋兩個小朋友來,因無人照顧)
    11.
    12.

打氣/拍照
    schnix
    cookie (tbc)

升級   58.95%

該用戶從未簽到

回復 348# 的帖子

A隊

1. loudspeaker (我打左閘) <----- 到 !!
    2. stanwong (右閘/防中)<----- 到 !!
    3. Kopo
    6. 上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦) <----- 到 !!
    7. laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)   <----- 到 !!

後備

10.nchben
    11.
    12.

B隊

後備

8. xo523<----到,加一粒哈哈哈
    11.
    12.

打氣/拍照
    schnix
    cookie (tbc). kc@ruby (清道夫 )<----- 到 !!
    10.nchben
    11.
    12.

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-23 16:40 發表

咁咪即係利記對車仔? 歐聯大戰喎

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 schnix 於 2009-3-24 01:02 發表

咁咪即係利記對車仔? 歐聯大戰喎hgjD115" />" />hj
    A隊利記Vs B隊車仔,A隊高少少喎

升級   0%

該用戶從未簽到

嘻嘻! 利記必勝!  利記必勝!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-3-24 10:55 發表
    嘻嘻! 利記必勝!  利記必勝!

乜慢子唔係B隊咩...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-3-24 11:06 發表

乜慢子唔係B隊咩...

我只是講這八強歐聯大戰喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-3-24 11:09 發表

我只是講這場八強歐聯大戰喎!  

這裡咁鬼多利迷...
    歐聯8強,我都係潛下水先...
    不敢多言...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-3-24 11:11 發表

這裡咁鬼多利迷...
    不敢多言...

cookie ctse, 唔係人多就要怕佢地ge!
    唔通得我一個愛迷我就唔出得聲咩... 大家都係捧自己隊波je...
    btw, 我隊愛隊都係藍軍, 我撐妳!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-3-23 16:33 發表

富榮花園斜對面 , 果欄斜對面 ,
    即浸會校外進修學院隔離 ,

櫻桃街公園 Map in Page 14

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-3-24 11:11 發表

這裡咁鬼多利迷...
    不敢多言...

當然啦。

以宜利記之氣勢,

分分鐘今屆可奪雙料冠軍啊! 啊! 啊!

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-3-24 15:10 發表

當然啦。

以宜利記之氣勢,

分分鐘今屆可奪雙料冠軍啊! 啊! 啊!  
    Yeah!

升級   29.67%

該用戶從未簽到

A隊

3. Kopo

後備

10.nchben
    11.
    12.

B隊

後備

8. xo523<----到,加一粒哈哈哈
    11.superimac (無所謂)
    12.

打氣/拍照
    schnix
    10.nchben
    11.
    12.

================
    請預小弟出戰~~