香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

喜歡Eason 既人仕請入來吹兩咀

升級   0%

該用戶從未簽到

我都係Eason0既歌迷,佢上次演唱會我無現場睇,買唔到飛,唉 最尾都係睇碟ja

不過對上一次演唱會 - Get a life我有睇,佢係我到宜家睇完最有印象0既演唱會

我都未試過一個演唱會0既rundown 2個小時可以唔講野,靜係唱唱,個show又唔悶個woh.真係勁

升級   0%

該用戶從未簽到

ee, 我check咗我的Eason歌集有成400+首, 有埋國語同live show~~~
我估2G應該夠擺~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-4-6 15:42 發表
我都係Eason0既歌迷,佢上次演唱會我無現場睇,買唔到飛,唉" />" /> 最尾都係睇碟ja

不過對上一次演唱會 - Get a life我有睇,佢係我到宜家睇完最有印象0既演唱會

我都未試過一個演唱會0既rundown 2個小時可以唔講 ...

法法, 我都係最鍾意Get A Life......
果次我仲要坐第4行呀, 我坐响隊band後面, 開心死~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-6 16:03 發表

法法, 我都係最鍾意Get A Life......
果次我仲要坐第4行呀, 我坐响隊band後面, 開心死~~~

菲菲,
你就好啦,坐第4行,我都係坐第15行ja... 我都係坐係隊band 後面架!
不過都睇到好清楚!

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-4-6 15:42 發表
我都係Eason0既歌迷,佢上次演唱會我無現場睇,買唔到飛,唉" />" /> 最尾都係睇碟ja

我都未試過一個演唱會0既rundown 2個小時可以唔講 ...

我n年前在紅館聽Bob Dylan的演唱會, 唱左成2個幾鐘, 開頭有無講hello就真係唔記得, 淨係記得完埸只講了句thank you就消失, 係咪播碟都無從kite考, 當時覺得有d搵笨, 而家d演唱會淨係吹水, 覺得仲搵笨.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

Crossover: 七百年後+Wall-E
    http://www.youtube.com/watch?v=hNTCgRdeEqI

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-4-7 16:25 發表

我n年前在紅館聽Bob Dylan的演唱會, 唱左成2個幾鐘, 開頭有無講hello就真係唔記得, 淨係記得完埸只講了句thank you就消失, 係咪播碟都無從kite考, 當時覺得有d搵笨, 而家d演唱會淨係吹水, 覺得仲搵笨.

Kopo 兄,

我睇過王菲演唱會2次,佢個演唱會佢講唔夠10句野,成個show 都係2個半小時到,佢好有性格重唔會encore.
    不過佢唱得真係好好,唱到如CD 一樣.不過就真係好悶law...

始終get a life 真係做得好好,有意念加埋佢做出呢0既畫面..好正!

升級   0%

該用戶從未簽到

陳奕迅 - 路一直都在

http://www.youtube.com/watch?v=x3SwFSDCzRM

正正!

升級   7.67%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-4-8 10:32 發表
    陳奕迅 - 路一直都在

http://www.youtube.com/watch?v=x3SwFSDCzRM

正正!" />" />

我都係fans, 小弟第一次入嚟....
    法蘭兄,我都好鍾意呢首架,跑步聽就最啱feel!

升級   100%

該用戶從未簽到