香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

喜歡Eason 既人仕請入來吹兩咀

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

我買咗......但未得閒放入ipod聽
啲friend有啲話好聽, 有啲話好commercial喎
瘋兄你係咪都係eason fans呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-4-2 10:43 發表

唔知算唔算fans, 不過幾仲意聽佢d歌.

hehe, 我以前係超級fans, 所有佢既碟都會買, 尤其鍾意佢演唱會
而家冇咁迷啦, 鍾意跑步多啲

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-4-2 10:48 發表

可惜我未睇過佢演唱會, 今年佢只會去台灣舉辦.

未睇過要揾次睇下呀, eason唱現場好有魅力, 我都係聽過佢演唱會先迷上佢架
我都唔知佢今年唔响香港開添~~~又要等多年

升級   0%

該用戶從未簽到

我鍾意0左 eason 好耐啦..
但始終喜歡華星年代既 eason... 天下無雙..與我常在... 今日.....

呢隻碟.... 比較 commercial.. 不過都值得買

升級   23.75%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

買咗,未得閒聽呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-4-2 11:39 發表
    我鍾意0左 eason 好耐啦..
    但始終喜歡華星年代既 eason... 天下無雙..與我常在... 今日.....

呢隻碟.... 比較 commercial.. 不過都值得買

我都係由華星年代就鍾意eason啦, 由我的快樂時代開始
    而家都仲成日聽返佢啲舊歌

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-2 11:54 發表

我都係由華星年代就鍾意eason啦, 由我的快樂時代開始
    而家都仲成日聽返佢啲舊歌

小時候窮買唔起 eason 既碟... 我無晒以前既歌...

可唔可以 .....???!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-4-2 12:42 發表

小時候窮買唔起 eason 既碟... 我無晒以前既歌...

可唔可以 .....???!!! " />" />" />" />

當然可以啦~~~最鍾意同人分享好嘢, 諗下點比你先......你有冇大容量手指orRemovable HD 呀? 我幫你save
    其實有些碟都係近年高價買返~~~而家廣東碟只差第一隻"陳奕迅"未有

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   23.75%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-2 12:54 發表

當然可以啦~~~最鍾意同人分享好嘢, 諗下點比你先......
    其實有些碟都係近年高價買返~~~而家廣東碟只差第一隻"陳奕迅"未有

係咪華星年代個D 呀?

我就由幸福摩天輪開始聽佢D歌.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-2 12:54 發表

當然可以啦~~~最鍾意同人分享好嘢, 諗下點比你先......你有冇大容量手指orRemovable HD 呀? 我幫你save

容量幾大左右?
    最大容量在我 ipod.... 8G

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hellobbandre 於 2009-4-2 12:58 發表

係咪華星年代個D 呀?

係未已經係英皇時代既歌啦 ?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-4-2 13:03 發表

係未已經係英皇時代既歌啦 ?!

nono, 仲係華星年代......碟名"幸福"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-4-2 13:01 發表

容量幾大左右?
    最大容量在我 ipod.... 8G " />" />ghj

返去check吓有几大先, 你都用ipod我可以save MP4比你, 會細啲~~~8G一定夠, 但你咪要清咗其他嘢先?同埋你比部ipod我你咪冇得聽?
    話時話你要的舊到邊啲? 英皇的係咪唔使啦? 唱live的要唔要呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hellobbandre 於 2009-4-2 12:58 發表

係咪華星年代個D 呀?

係呀, 華星年代發行量少, 有啲難揾
    見到有第一個concert"陳奕迅大個唱"的dvd, 成$3XX唔捨得買......
    我諗返起原來第一隻碟"陳奕迅"我買咗近年再出的復刻版.......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-4-2 13:08 發表

返去check吓有几大先, 你都用ipod我可以save MP4比你, 會細啲~~~8G一定夠, 但你咪要清咗其他嘢先?同埋你比部ipod我你咪冇得聽?
    話時話你要的舊到邊啲? 英皇的係咪唔使啦? 唱live ...

由華星到而家全部都有就好啦

你 check 0左幾大 size 先啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

我第一首聽佢既歌是"傷信"

登錄/註冊後可看大圖

重讀著你的告別信...抑壓已暗湧...
    雖不信寫的話...竟可以這麼重..
    但再哭亦無用...