香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pwong5618
打印 上一主題 下一主題

香港國際社會服務社 2009 獎卷抽獎結果

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-3 21:55 發表

我果種已是冇藥可救者,即係你冇機會接觸到果種.
反而小弟比較替威兄你擔心,你成日同果D我地叫傻佬,你地叫叫精神病患者or精神病康復者一齊,會唔會被佢地影響到?近墨者黑嘛.

平兄,你放心喎!我份工剛剛做左十年,邊d係真傻邊d係假傻都應該分得出。
不過我都想見下你果種......唔通你係"反社會人格異常",好恐怖啊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-4-3 22:20 發表

平兄,你放心喎!我份工剛剛做左十年,邊d係真傻邊d係假傻都應該分得出。
不過我都想見下你果種......唔通你係"反社會人格異常",好恐怖啊

威兄果然係做果行,講得出"反社會人格異常"呢個咁專業的名詞,反社會小弟就應該冇,之前幾年反老董算唔算?
人格異常都應該唔會丫,樣樣都好正常丫..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-3 22:25 發表

威兄果然係做果行,講得出"反社會人格異常"呢個咁專業的名詞,反社會小弟就應該冇,之前幾年反老董算唔算?
人格異常都應該唔會丫,樣樣都好正常丫..

咁都好d,等我可以繼續安心喺屯門住......

升級   97.05%

該用戶從未簽到

有關獎卷我太 太要負責幫手賣 20本,我幫我太太推銷 8本,
但是今天オ知道所有 20 本都是 4 字頭

即係大家不需花時間對 l ,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-4-3 22:40 發表

咁都好d,等我可以繼續安心喺屯門住......

咁你有唔好咁定,話唔定有日受到咩刺激...嘻嘻...傻左....到時實要搵你喎....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-3 22:44 發表

咁你有唔好咁定,話唔定有日受到咩刺激...嘻嘻...傻左....到時實要搵你喎....

有事唔駛搵我喇 !我幫唔到你.....
你附近田景有間新生會工場,睇下佢地幫唔幫到你啦,再嚴重當然入青山好d!
話時話青山現時真係幾靚 ,如果有開放日不妨參觀下!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-4-3 22:43 發表
有關獎卷我太 太要負責幫手賣 20本,我幫我太太推銷 8本,
但是今天オ知道所有 20 本都是 4 字頭hgjD092" />" />hj

即係大家不需花時間對 l ,  

Wong Sir , 下次攞D後生少少既,呢度多數人都係2字尾3字頭既....嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-4-3 22:54 發表

有事唔駛搵我喇 !我幫唔到你.....
你附近田景有間新生會工場,睇下佢地幫唔幫到你啦,再嚴重當然入青山好d!
話時話青山現時真係幾靚 ,如果有開放日不妨參觀下!

威兄對青山都好熟,一定係經常出入定啦,話時話入青山時同佢地講係舊院友威威介紹,唔知會唔會招呼好D?間房可唔可以攞部跑步機?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 亞平 於 2009-4-3 23:00 發表

威兄對青山都好熟,一定係經常出入定啦,話時話入青山時同佢地講係舊院友威威介紹,唔知會唔會招呼好D?間房可唔可以攞部跑步機?

問乜鬼o者, 你入去試下咪知囉,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-3 23:00 發表

我對青山較為熟d......
    唔駛跑步機啦!出面有塊大草皮比你典來典去,仲好玩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-4-3 23:01 發表

問乜鬼o者, 你入去試下咪知囉, hgjD115" />" />hj

SUE兄,你真係無處不在喎...咁都俾你搵到,入來幫威兄手呀?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 亞平 於 2009-4-3 23:08 發表

SUE兄,你真係無處不在喎...咁都俾你搵到,入來幫威兄手呀?

大家咁話啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-4-3 23:07 發表

我對青山村較為熟d......
    唔駛跑步機啦!出面有塊大草皮比你典來典去,仲好玩

青山村我都熟架...成日跑步經過..青山醫院都熟,又係經常跑步經過.其實屯門醫院都係..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-3 23:08 發表

如果講傻野我應該夠子彈同你玩 ,相信sue兄路過姐......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-3 23:13 發表

青山村我都熟架...成日跑步經過..青山醫院都熟,又係經常跑步經過.其實屯門醫院都係..

咁仁濟醫院同東華三院你應該唔夠我熟喇!
    一間讀書讀過,一間長註緊!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-4-3 23:15 發表

如果講傻野我應該夠子彈同你玩 ,相信sue兄路過姐......

哈~哈,咁岩嘴型啦,傻野我都有好多,跑步就唔夠你來,講廢話,講傻野都可以同你頂得吓二野架...
    只不過,你度好似係wong sir 地盤,我地又離題太遠...驚唔驚俾人炸營?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-3 23:24 發表

哈~哈,咁岩嘴型啦,傻野我都有好多,跑步就唔夠你來,講廢話,講傻野都可以同你頂得吓二野架...
    只不過,你度好似係wong sir 地盤,我地又離題太遠...驚唔驚俾人炸營?

你睇唔到wong sir頭先呢句咩?
    "即係大家不需花時間對"
    咁即係話d人睇完呢句都唔會再入嚟!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

你地兩個田門傻佬做咩呀!
    咁都吹一餐, 有時間跑吓步啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-4-3 23:29 發表

你睇唔到wong sir頭先呢句咩?
    "即係大家不需花時間對"
    咁即係話d人睇完呢句都唔會再入嚟!

嗱,我都話實會有人出聲既啦....你睇下叮叮噹

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-4-3 23:23 發表

咁仁濟醫院同東華三院你應該唔夠我熟喇!
    一間讀書讀過,一間長註緊!   

你錯啦..仁濟醫院外面單車徑,幾乎係每次跑街必經之地....
    至於東華三院就....就冇咁熟