香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

5.24 初夏•八仙野餐吟詩撲蝶清談團

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

可惜啦法蘭兄~~
唯有下次等下次再玩啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2009-5-12 08:24 發表

同意....我對上行八仙嶺都重未發生果件事...一轉眼已經十幾年....

Billy 兄行山經驗仲耐過小弟~~

我果時仲好細...

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 花子阿DEE 於 2009-5-12 09:36 發表

係呀,到時前進兄一齊吟,一齊撲啦~~

定撲呀?

平兄呢個惹火尤物唔講得笑喎!嘻嘻!

升級   0%

該用戶從未簽到

DEE兄:
    真係唔好意思呀,我報左個山藝班咁啱呢日要上實習課,來唔到啦~
    唔知果日會唔會都係行果頭呢,如果係既都有機會撞到wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-12 10:45 發表
    DEE兄:
    真係唔好意思呀,我報左個山藝班咁啱呢日要上實習課,來唔到啦~hgjD103" />" />hj
    唔知果日會唔會都係行果頭呢,如果係既都有機會撞到wor~hgjD115" />" />hj

嗯...咁都無辦法...下次啦大圍兄...
    山藝班咩級呀?? 學完下次你帶隊呀~~
    都係會行果度?? 希望撞到你啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

名單 (人工智能自助系統)

名譽總團長+咕喱
    1. sleung2002hk (贊成合資野餐)

見習初級副團長+咕喱
    2. 花子阿DEE (行山杖1支 + 贊成合資野餐)

茶水部
    3. running-sue (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    4. 亞平 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)

風紀
    5. Patrick
    6. peteruno (行山杖1支 + 贊成合資野餐)

團員:
    7.  billy_yau (冇行山杖 + 贊成合資野餐)
    8.  cookie (行山杖1支 + 上山吸收靈氣)
    9.  boloup (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    10.  runrun (計劃去買行山杖2支 (需用2支)+ 贊成合資野餐)
    11. 前進 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    12. mill (不需行山杖 + 贊成合資野餐)
    13. 零下十度(行山杖1支.可借出+贊成合資野餐)
    14. 小華  (不需行山杖 + 贊成合資野餐 )
    15. slack Q_Q ( 有walkie , 食跟大隊 )
    16. 上水馬王 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    17. schnix (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    18. 鄭國柱  (借到行山杖1支+贊成合資野餐)
    19. stanwong (冇行山杖 + 贊成合資野餐)
    20. BeeFing (贊成合資野餐)
    21. Kennychoi (不需行山杖 + 贊成合資野餐)
    22. 蘭茜•韋 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    23. CC (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    24. kopo1128
    25. -R-
    ------------已截止---------------

升級   27.6%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-5-11 15:01 發表

唉,o岩o岩過左個冬天黃嶺又燒一鑊,聽講燒得幾金,到時可以睇下~~

八仙嶺講防火,有意思,支持~~

小弟月初行過, 滿目瘡痍

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Patrick 於 2009-5-12 11:56 發表

小弟月初行過, 滿目瘡痍

too bad...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-5-12 10:58 發表

嗯...咁都無辦法...下次啦大圍兄...
    山藝班咩級呀?? 學完下次你帶隊呀~~
    都係會行果度?? 希望撞到你啦~~

dee兄:
    唔好講笑啦,我呢d行山初哥梗係學初級啦,邊有能力帶隊。
    睇返個課程資料,原來實習課係西貢,都係冇機會撞到啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-5-12 09:41 發表

Billy 兄行山經驗仲耐過小弟~~

我果時仲好細...

迆娃娃玩下咋果陣...其實我都好少行山...果次係响鹿頸行過去既....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-12 12:17 發表

dee兄:
    唔好講笑啦,我呢d行山初哥梗係學初級啦,邊有能力帶隊。
    睇返個課程資料,原來實習課係西貢,都係冇機會撞到啦。

小弟行山都係靠平時操山既經驗同埋同朋友交流,未學過正式既知識,我都想去學好耐,不過都係果個藉口...無時間...
    俾心機上堂,下次行山同大家分享下~~
    嗯...大家各有各享受旅程啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

話咁快今個weekend要去行山勒.....
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

名譽總團長+咕喱

見習初級副團長+咕喱

茶水部
    3. running-sue (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    4. 亞平 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)

風紀
    5. Patrick
    6. peteruno (行山杖1支 + 贊成合資野餐)

團員:
    7.  billy_yau (冇行山杖 + 贊成合資野餐)
    8.  cookie (行山杖1支 + 上山吸收靈氣)
    9.  boloup (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    10.  runrun (計劃去買行山杖2支 (需用2支)+ 贊成合資野餐)
    11. 前進 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    12. mill (不需行山杖 + 贊成合資野餐)
    13. 零下十度(行山杖1支.可借出+贊成合資野餐)
    14. 小華  (不需行山杖 + 贊成合資野餐 )
    15. slack Q_Q ( 有walkie , 食跟大隊 )
    16. 上水馬王 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    17. schnix (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    18. 鄭國柱  (借到行山杖1支+贊成合資野餐)
    19. stanwong (冇行山杖 + 贊成合資野餐)
    20. BeeFing (鴨記行山杖 2 支 + 贊成合資野餐)
    21. Kennychoi (不需行山杖 + 贊成合資野餐)
    22. 蘭茜•韋 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    23. CC (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    24. kopo1128
    25. -R-

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-5-18 17:46 發表

名譽總團長+咕喱

見習初級副團長+咕喱

茶水部
    4. 亞 ...

Beefing 哥,你兩支鴨記行山杖賣幾银呀?

我上星期在旺角買了兩支,每支承惠$39,
    睇落都幾實淨。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

仲有唔夠一星期就係喇~~~~~~搵返讀書時期待去旅行既感覺
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-5-18 18:24 發表

Beefing 哥,你兩支鴨記行山杖賣幾银呀?

我上星期在旺角買了兩支,每支承惠$39,
    睇落都幾實淨。

我0個隻係有埋指南針 + 燈, 頭頭開價 $48 支~
    經我死講爛講價, $60 兩支成交~

升級   78.3%

該用戶從未簽到

請不要預我食物, 原來當日初一, 要素食, 我會自備

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   20.35%

該用戶從未簽到

我不能去啦!
    那天有事要搞哦~
    不好意思啦~
    你們去開心吧

升級   53.45%

該用戶從未簽到

不好意思....
    今日物理治療師叫我唔好行山, 怕隻腳仲難好番, 所以唔黎啦
    大家玩得開心d 啦, 影多d 相番黎呀