香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

5.24 初夏•八仙野餐吟詩撲蝶清談團

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

full左拿~~~~~
我想黎呀......

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-5-8 10:54 發表

唔怕啦....你到時搵alfred ching.....咩得lor~~

同花子講左啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 8/5/2009 10:54 發表

唔怕啦....你到時搵alfred ching.....咩得lor~~

咁駛唔駛帶定貓糧 不過都未決定到去唔去白撞。花子兄唔好整定"嚴拿白撞"就得嘞

升級   0%

該用戶從未簽到

sue兄,我買左行山杖啦,可以唔洗幫我借啦

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 billy_yau 於 2009-5-10 18:32 發表
    sue兄,我買左行山杖啦,可以唔洗幫我借啦

ok, 冇問題

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

人多洗唔洗分兩組呀?

升級   100%

奮鬥

原帖由 前進 於 2009-5-10 23:18 發表
    人多洗唔洗分兩組呀?

前進兄, 請放心, 小弟會安排妥當的遲d話你知

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 running-sue 於 2009-5-11 00:14 發表

前進兄, 請放心, 小弟會安排妥當的遲d話你知

收到!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 前進 於 2009-5-10 23:18 發表
    人多洗唔洗分兩組呀?

前進師兄會睇情況,同大家開下會先~~

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-5-11 00:17 發表

前進師兄會睇情況,同大家開下會先~~
    24/5 當日洗唔洗我幫手,乜都好。果日我預先掉改返夜,可以去行山。rtr06rytr

白頭佬

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 peteruno 於 2009-5-11 11:58 發表
    24/5 當日洗唔洗我幫手,乜都好。果日我預先掉改返夜,可以去行山。rtr06rytr

白頭佬

白兄,太好啦,可以同你行山了...

升級   100%

奮鬥

原帖由 peteruno 於 2009-5-11 11:58 發表

白頭佬

好野好野
    當日野餐有冇鬼故聽嫁

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-5-11 12:21 發表

好野好野
    當日野餐有冇鬼故聽嫁  

謝謝白頭師叔出力相助~~
    日光日白講咩鬼故,不如同大家一邊野餐,一邊吟詩~~

升級   0%

該用戶從未簽到

鐵定5月24日出發~~
    名單 (人工智能自助系統)

名譽總團長+咕喱
    1. sleung2002hk (贊成合資野餐)

見習初級副團長+咕喱
    2. 花子阿DEE (行山杖1支 + 贊成合資野餐)

茶水部
    3. running-sue (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    4. 亞平 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)

風紀
    5. Patrick
    6. peteruno (行山杖1支 + 贊成合資野餐)

團員:
    7.  billy_yau (冇行山杖 + 贊成合資野餐)
    8.  cookie (行山杖1支 + 上山吸收靈氣)
    9.  boloup (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    10.  runrun (計劃去買行山杖2支 (需用2支)+ 贊成合資野餐)
    11.法蘭 (贊成合資野餐)
    12. 前進 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    13. mill (不需行山杖 + 贊成合資野餐)
    14. 零下十度(行山杖1支.可借出+贊成合資野餐)
    15. 小華  (不需行山杖 + 贊成合資野餐 )
    16. slack Q_Q ( 有walkie , 食跟大隊 )
    17. 上水馬王 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    18. schnix (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    19. 鄭國柱
    20. stanwong (冇行山杖 + 贊成合資野餐)
    21. BeeFing (贊成合資野餐)
    22. Kennychoi (不需行山杖 + 贊成合資野餐)
    23. 蘭茜•韋 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    24. CC (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    25. 大圍新跑手 (冇行山杖 + 合資野餐冇所謂,不過覺得自己帶野食會方便d,鐘意可以帶多d分比其他人)
    26. kopo1128
    27. -R-
    ------------已截止---------------

升級   100%

奮鬥

原帖由 花子阿DEE 於 2009-5-11 12:33 發表

謝謝白頭師叔出力相助~~
    日光日白講咩鬼故,不如同大家一邊野餐,一邊吟詩~~

o野..........咁使唔使帶埋把娟扇去撲碟呢

升級   100%

該用戶從未簽到

日出發~~
    名單 (人工智能自助系統)

名譽總團長+咕喱
    1. sleung2002hk (贊成合資野餐)

見習初級副團長+咕喱
    2. 花子阿DEE (行山杖1支 + 贊成合資野餐)

茶水部
    3. running-sue (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    4. 亞平 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)

風紀
    5. Patrick
    6. peteruno (行山杖1支 + 贊成合資野餐)

團員:
    7.  billy_yau (冇行山杖 + 贊成合資野餐)
    8.  cookie (行山杖1支 + 上山吸收靈氣)
    9.  boloup (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    10.  runrun (計劃去買行山杖2支 (需用2支)+ 贊成合資野餐)
    11.法蘭 (贊成合資野餐)
    12. 前進 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    13. mill (不需行山杖 + 贊成合資野餐)
    14. 零下十度(行山杖1支.可借出+贊成合資野餐)
    15. 小華  (不需行山杖 + 贊成合資野餐 )
    16. slack Q_Q ( 有walkie , 食跟大隊 )
    17. 上水馬王 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    18. schnix (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    19. 鄭國柱  (借到行山杖1支+贊成合資野餐)
    20. stanwong (冇行山杖 + 贊成合資野餐)
    21. BeeFing (贊成合資野餐)
    22. Kennychoi (不需行山杖 + 贊成合資野餐)
    23. 蘭茜•韋 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    24. CC (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    25. 大圍新跑手 (冇行山杖 + 合資野餐冇所謂,不過覺得自己帶野食會方便d,鐘意可以帶多d分比其他人)
    26. kopo1128
    27. -R-
    ------------已截止---------------

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-5-11 12:21 發表

好野好野
    當日野餐有冇鬼故聽嫁  
    鬼故就唔好講啦! 鬼故要夜晚黑講先至剌激。果日講吓防火識意,因為我成為消防安全大使導師。

白頭佬

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-5-11 12:42 發表

o野..........咁使唔使帶埋把娟扇去撲碟呢  

撲蝶好呀,駛唔駛將活動名改為"初夏八仙野餐吟詩撲蝶清談團"?