香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

5.24 初夏•八仙野餐吟詩撲蝶清談團

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

前進師兄Mill 師姐,已改~~

其他TBC 既ching ctse confirm 左請通知~~

升級   78.3%

該用戶從未簽到

鐵定5月24日出發,紅字及TBC ching ctse 請儘早confirm~~

名單 (人工智能自助系統)
名譽總團長:
1.        sleung2002hk

見習初級副團長
2.        花子阿DEE
團員:
3.  billy_yau(3 號批文已出, 我諗改 24 都ok既)
4.  cookie
5.  亞平 (TBC DEE兄揹野,點都要過來支持下)
6.  boloup
7.  runrun
8.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持)
9.法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持)
10. 前進
11. mill (我都未行過lee度, 我又離呀!)
12. 零下十度
13. 小華
14. slack (TBC)
15. 上水馬王
16. schnix
17. 鄭國柱
18. stanwong
19. BeeFing
20. Kennychoi
21. 蘭茜
22. CC(TBC)
23. 大圍新跑手
24. peteruno (TBC)
25. 慢子 (TBC)
---------------------------------------
後備
1. kopo1128
2. -R-
3.
4.
5.

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-23 00:26 發表
    前進師兄Mill 師姐,已改~~

其他TBC 既ching ctse confirm 左請通知~~

唔該晒啊dee

升級   0%

該用戶從未簽到

又同踢足球撞期喎 :

日期係24/5,地點都係櫻桃街,時間係9:30-11:00

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-4-22 21:42 發表

吓....原來亮哥那天唔離, 真可惜." />" />

小弟去山東跑馬(拉松)未返到香港,下次有機會一定黎玩!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-4-25 09:04 發表
    又同踢足球撞期喎 :

日期係24/5,地點都係櫻桃街,時間係9:30-11:00

之前改24號有少少係就原本3號有波踢,小弟又唔記得左亮哥24號唔得,至改到亮哥黎唔到,我已經好唔好意思...

日期再改就好亂,而家鐵定24啦,大家自己選擇啦,黎唔到就下次~~

升級   0%

難過

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-25 22:38 發表
    之前改24號有少少係就原本3號有波踢,小弟又唔記得左亮哥24號唔得,至改到亮哥黎唔到,我已經好唔好意思... 日期再改就好亂,而家鐵定24啦,大家自己選擇啦,黎唔到就下次~~

花子,

明白你的難處, 知道你盡力遷就大家, 鐵定就鐵定, 再改可能其他人又唔得.
    雖然小妹都係嚟唔到, 十分支持你攪行山團, 希望下次有我份啦!
    開開心心去行山, 影靚相番嚟.

升級   0%

該用戶從未簽到

各位如果撞了5.24, 可考慮5.5 (星期二)閒日閒人悠閒行

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4799&extra=page%3D1&page=1

大家請定假去行山吧!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

叮噹&NC 兩位ctse,行山好呀,搞多d 搞多d,總有機會一齊玩~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-25 23:45 發表
    叮噹&NC 兩位ctse,行山好呀,搞多d 搞多d,總有機會一齊玩~~

dee ching, 我和叮叮噹星期日都不可以參加你們的行山 , 下次如果在星期六或星期一我或訐可以的 下次吧!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-4-26 00:10 發表

dee ching, 我和叮叮噹星期日都不可以參加你們的行山 " />" />hjgh , 下次如果在星期六或星期一我或訐可以的 " />" /> 下次吧!!!

如果我同梁兄亮哥搞我諗多數搞星期日,多d 人去易搞d 馬,不如掉番轉,妳地搞閒日預埋我~~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 allanccl 於 2009-4-25 21:30 發表

小弟去山東跑馬(拉松)未返到香港,下次有機會一定黎玩!

咁唯有下次先可以跟亮哥學野了.

升級   100%

鬱悶

原帖由 mill 於 2009-4-26 19:22 發表

咁唯有下次先可以跟亮哥學野了.

X2

順祝亮哥山東馬拉松PB呀!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

鐵定5月24日出發,紅字及TBC ching ctse 請儘早confirm~~

名譽總團長:
    1. sleung2002hk

見習初級副團長
    2. 花子阿DEE (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    團員:
    3.  billy_yau
    4.  cookie
    5.  亞平 (行山杖1支 + 未知是否贊成合資野餐)
    6.  boloup
    7.  runrun
    8.  running-sue (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    9.法蘭
    10. 前進
    11. mill
    12. 零下十度
    13. 小華
    15. 上水馬王
    16. schnix
    17. 鄭國柱
    19. BeeFing
    21. 蘭茜
    22. CC(TBC)
    23. 大圍新跑手
    ---------------------------------------
    後備
    1. kopo1128
    2. -R-
    3.
    4.
    5.

收集民意/資料
    1. 請問各位參加者, 是否有行山杖?  請問有冇多餘多借出?  如有, 有幾多呢?
    2. 當日的午餐, 如果大家一齊集資, 買麵包+茄汁豆+沙甸魚+生果等, 有冇異議?

升級   0%

該用戶從未簽到

如需要行山杖..小妹可幫忙借出一支... 但比較短小... 0岩 ctse 用多點~

升級   0%

該用戶從未簽到

名譽總團長:

見習初級副團長
    團員:
    4.  cookie
    5.  亞平
    6.  boloup
    7.  runrun
    8.  running-sue (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    9.法蘭(贊成合資野餐)
    10. 前進
    11. mill
    12. 零下十度
    13. 小華
    15. 上水馬王
    16. schnix
    17. 鄭國柱
    19. BeeFing
    21. 蘭茜
    22. CC(TBC)
    23. 大圍新跑手
    後備
    1. kopo1128
    2. -R-
    3.
    4.
    5.

收集民意/資料
    1. 請問各位參加者, 是否有行山杖?  請問有冇多餘多借出?  如有, 有幾多呢?
    2. 當日的午餐, 如果大家一齊集資, 買麵包+茄汁豆+沙甸魚+生果等, 有冇異議?

升級   53.45%

該用戶從未簽到

名譽總團長:

見習初級副團長
    團員:
    4.  cookie
    5.  亞平
    6.  boloup
    7.  runrun
    9.法蘭(贊成合資野餐)
    10. 前進
    11. mill
    12. 零下十度
    13. 小華
    15. 上水馬王
    16. schnix (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
    17. 鄭國柱
    19. BeeFing
    21. 蘭茜
    22. CC(TBC)
    23. 大圍新跑手
    後備
    1. kopo1128
    2. -R-
    3.
    4.
    5.

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

1. 小弟沒有行山仗,但應該沒有太大問題?如其他師兄姐有多的,先留給女士用吧。
    2. 贊成集資購買午餐。

升級   82%

該用戶從未簽到

1.  我有行山竹一支,可以借比各位,依支竹曾經陪我遠征尼泊爾。
    2.  乜食物好似我小學旅行,呀媽比我的菜單。rtr06rytr

白頭佬