香港長跑網  - 長跑長友

樓主: e.c.
打印 上一主題 下一主題

e.c. 的飲食跑步日誌

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-10-3 10:15 發表
今日漫遊:
參加唔到逍遙跑 , 於是自己跑左將軍澳4K
嗚... 我本來想跑平時逍遙跑6K... 點知我跑錯路...
但今日發覺自己耐力比之前好, 希望繼續努力, 目標係NIKE 10K 唔好再行, 上次10月1實在係太耐無跑, 上到斜個心跳得太快要停低, 睇黎遲D跑得完全程都要試試跑斜路.
正如上次去10月1一直同自己講: 我知我輸俾所有人, 但我唔可以由得自己輸俾自己.
果然是中秋, 今日跑完好爽呀. 中秋節快樂!

唔可以由得自己輸俾自己,係呀,努力加油!

升級   24.74%

該用戶從未簽到

你好哦~, 我是新來的..經過你的post 知道你是住將軍澳..亦是要減磅的....

有些問題想問下大家..我應該去邊度問好呀?

跑步減肥?女性跑步區?將軍澳區????

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 aann 於 2009-11-3 10:27 發表
你好哦~, 我是新來的..經過你的post 知道你是住將軍澳..亦是要減磅的....

有些問題想問下大家..我應該去邊度問好呀?

跑步減肥?女性跑步區?將軍澳區????

aann ctse, 度度都可以問 ^^
好呀~ 將軍澳區歡迎你! 不過佢地暫時準備緊半馬, 否則星期六會有逍遙跑.
如果focus在減肥, 你可以先去跑步減肥版問問

升級   24.74%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-11-3 10:36 發表

aann ctse, 度度都可以問 ^^
好呀~ 將軍澳區歡迎你! 不過佢地暫時準備緊半馬, 否則星期六會有逍遙跑.
如果focus在減肥, 你可以先去跑步減肥版問問

多謝你先~~我已發表我的問題...

祝你事事順利...長跑長有:p

升級   90%

該用戶從未簽到

16 Nov 2009
尋日在久未練跑下跑得完個10公里挑戰賽, 發覺之前既努力無白費! 我終於跑得完啦
無停到啦, 途中仲講到野, 即係話個我可以 keep 到無因為心急跑快左啦 好開心~~
見到斜路, 就諗起文師兄教我要跑慢d;
想垂頭時, 就諗起我要繼續向前望, 先唔會愈來愈累;
想放棄時, 就諗起亮師兄話唔好輸比自己;
到最後臨衝線, 就想起之前聽見兩位師姐的對話: "我同杯奶茶都o係終點等你!"
雖然今日行路都成身痛, 但我會加緊訓練, 為黎緊既渣打半馬加油!
訂番個目標先...
今次我都係要跑得完!