香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

5月5日 (星期二) 平日行山快活消遙享受遊 :P

關閉 [複製鏈接]

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-5-6 16:49 發表

阿Qoo ctse的第一次行山原來獻咗比我地, 我地真幸運了 第一次行得很好呀, 妳見到瀑布唔理三七廿一, 開心到衝埋去, 周邊的人也有點...    ctse無穿無爛回到家, 今天上到班嗎?? 有沒有腳仔 ...

哈哈...又係第一次親眼見到真正的瀑布,真係好吸引ar... 臨瞓前還回味一番才瞓...
返到屋企,好聽話有拉根,只係腳關節有少少痛,揸左野...今早還可以玩一陳健身,慢慢跑半小時才返工

我亦都唔介意比d靚相你朋友睇不過唔知車亞文今日考試,會唔會累到,腳仔軟呢???

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-6 17:18 發表

d相影得好靚呀,現場睇應該更加靚好多。

現場真係仲精彩架...下次你一定要嚟啦...唔好錯過囉...

升級   56.85%

該用戶從未簽到

nc豬!琴日個熱頭咁猛,唔知你地有無變咗做生晒人肉乾呢!
真係"鄧"你地辛苦呀!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Qoo 於 2009-5-6 16:26 發表
    x4 我也極度期待下次一齊行山樂...
    今次第一次行山雖然好累,行得好論盡,但睇到咁靚風景,天氣又好,非常愉快,好有成功感...
    謝謝大家合力的照顧同埋美味的食物...還有全靠車亞文的行山杖,我先無 ...

原來Qoo第一次行山, 第一次就行咁多上落山路, 好叻!
    堅持行落去, 睇左咁多靚風景, 行完一定好開心同好有滿足感.

小小意見: 預早讓領隊及隊友知道妳的行山經驗, 路線上可以有更合適的安排, 不論長短與難度方面, 預算完成時間等.

升級   0%

難過

原帖由 田中雅茂 於 2009-5-6 17:57 發表
    真係"鄧"你地辛苦呀!

會長冇嚟, 有所不知囉!
    昨日行山唔辛苦喎! 有樹蔭同清風, 不知幾爽!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-5-6 17:28 發表

哈哈...又係第一次親眼見到真正的瀑布,真係好吸引ar... 臨瞓前還回味一番才瞓...
    返到屋企,好聽話有拉根,只係腳關節有少少痛,揸左野...今早還可以玩一陳健身,慢慢跑半小時才返工

我亦都唔介意比d靚相你朋友睇不過唔知車亞文今日考試,會唔會累到,腳仔軟呢???

qoo ctse真係很堅, 第一次行山後, 第二天一早還可以做gym+跑半小時, 真係很強. 下次會再好些的, 香港郊區很多地方也很靚架!!!

昨天行完之後我真係很攰, 相信是最後的遊水塘   , 10點已

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-5-6 17:57 發表
    真係"鄧"你地辛苦呀!

會長, 一啲都唔辛苦, 有清風送上, 難得又很清晰, 真係正到

你不來係一大損失

升級   41.95%

該用戶從未簽到

To Qoo and nc,
    小弟不介意讓肖像放在你們的blog或facebook,只要你們不嫌影響市容即可!

To 露露,
    此路線,小弟已留下不少腳毛

升級   0%

難過

集體相放FB, 冇問題, go go go!
    咁多靚相, 日日轉頭像都要轉成年喎!

升級   0%

難過

返到屋企,好聽話有拉根,只係腳關節有少少痛,揸左野...今早還可以玩一陳健身,慢慢跑半小時才返工 ...

強! 第一次行山, 第二朝重可以做運動, 體力驚人, 佩服!
    小妹昨晚好好訓, 唔想起身, 本來今晚去跑步+練基本功......係屋企偷懶.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-5-6 16:26 發表

X4 我也極度期待下次一齊行山樂...
    今次第一次行山雖然好累,行得好論盡,但睇到咁靚風景,天氣又好,非常愉快,好有成功感...
    謝謝大家合力的照顧同埋美味的食物...還有全靠車亞文的行山杖,我先無穿無爛...但係你又無得用... 下次要買番支先...

我通常都不用行山杖的,除非是自己一人行附近的山頭才用來保護自己。

升級   0%

該用戶從未簽到

不過唔知車亞文今日考試,會唔會累到,腳仔軟呢???

累就不累,但太緊張,衰左。

升級   0%

該用戶從未簽到

to 叮叮噹:我翻查過紀錄,考完試後,除左 430 20k 外,原來我真係玩過一次逍遙跑,不過那次都是包尾而回。

升級   0%

擦汗

尋日行山後
    今日下午去游水
    狀態不算太好
    覺得體能欠奉
    唔知係咪真係透支咗@@...?
    不過最近ge 練習(包括跑步同游泳)都係從技術出發....

升級   0%

難過

原帖由 =chairman= 於 2009-5-6 23:28 發表
    累就不累,但太緊張,衰左。

年青人點會咁容易累.
    終於考完高考, 考完就算啦! 已成定局.
    開開心心放暑假, 冇幾多個暑假架la!

升級   0%

難過

原帖由 =chairman= 於 2009-5-6 23:32 發表
    to 叮叮噹:我翻查過紀錄,考完試後,除左 430 20k 外,原來我真係玩過一次逍遙跑,不過那次都是包尾而回。

唔好同我爭包尾, 我真係數一數二架!
    年青人有的是精力, 放假大把時間你日跑夜跑都得啦!
    九月開學, 可能好唔得閒架啦!

升級   0%

難過

原帖由 ChARsoN 於 2009-5-6 23:42 發表
    尋日行山後
    今日下午去游水
    狀態不算太好
    覺得體能欠奉
    唔知係咪真係透支咗@@...?
    不過最近ge 練習(包括跑步同游泳)都係從技術出發....

早啲訓, 早啲起身做運動, 狀態好快番架la.

升級   93.33%

該用戶從未簽到

嘻嘻...謝謝讚賞...其實係減肥計劃定左一定要做,但都好無力,只係得個樣交功課...
    不過果日返到屋企煮飯時已累死了,切菜都無晒力...
    車亞文:叮叮噹講得好啱,考完就算,盡左力已足夠了,都唔好擔心了,好好享受暑假啦!
    有唔少朋友後悔緊張左成個假期...

升級   0%

該用戶從未簽到

對於放相上facebook,小弟無問題嘅。多謝各位攝影師,啲相好靚,叫咗小女同大人睇,佢哋都有個衝動想去睇吓瀑布;不過我講完點行佢哋就 真係好期待下次,平日個山無咁多人,可以靜靜地享受大自然,一樂也。另多謝各位嘅美食,份量多過我平時嘅午餐,yummy yummy。重有要你哋等我呢個長者,唔好意思

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-5-6 21:43 發表

會長, 一路都好辛苦, 雖然有d風吹下, 但係個太陽又猛又大, 真係熱到

你不來都唔會有損失

咁nc豬我真係好彩la!可以逃過一劫添!