香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Parco爸
打印 上一主題 下一主題

430 約跑青公情..回憶錄...

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

超人阿四...你是不是擒晚問我..小欖幾多K..我話約10K..你話爆啦爆啦..但之後又跑到無晒影個位...

cu兄..擒晚沖涼真係PB..好快好爽...

升級   100%

該用戶從未簽到

WAY LEUNG
     好野﹐第一次跑20。5K ,都跑完。廸士尼﹐渣打半馬等住你做PB  .各 位C兄C姐 一次愉 快旅程﹐我只能隔洋輕嘆﹐

升級   21.85%

該用戶從未簽到

多謝各義工支援, 多謝各攝影師, 多謝各位跑友, 期待下次重聚   

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鄭國柱 於 2009-5-1 10:26 發表
WAY LEUNG
     好野﹐第一次跑20。5K ,都跑完。廸士尼﹐渣打半馬等住你做PB  .各 位C兄C姐 一次愉 快旅程﹐我只能隔洋輕嘆﹐

偶像, 我等你返來一起跑呀! 你的進步, 加速我的進步呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

Edmound..
琴日well done la...
不過我後尾law 個電話出黎,先知你打過俾我..
我見到已經即刻覆你...

唔好意思呀...
如果唔係你就不用問阿嬸啦..佢就唔會老點你啦..叫你問過天啦

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-5-1 10:34 發表

我都是慢腳一名﹐跟著SUE兄﹐平兄﹐嬌

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-5-1 10:34 發表

跟著SUE兄﹐平兄﹐嬌妹﹐法蘭一定會進步

升級   20.35%

該用戶從未簽到

SUE `兄一向都系客氣之人·

升級   100%

該用戶從未簽到

我要 睡覺了

升級   20%

該用戶從未簽到

各位師兄、師姐,我係新丁,第一o黎玩。平時都係跑開10k,所以今次跑到中後段時,隻腳開始唔聽洗,仲有o的抽肋,不過最後都可以跑完全程。希望下次再有機會同大家玩過啦!....

p.s. 辛苦晒各位義工..特別係o個位扲住大聲公打氣o既師姐...

升級   18.2%

該用戶從未簽到

自渣馬之後都無跑過咁長, 到後段都係捱返去.   入到屯門完全唔知邊度打邊度, 瘋瘋仲話識路, 去到都係你眼望我眼, 好在我早有預備, print左Ken Ching的相片同指示先返到去運動場.

在此特別明謝各位攪手, 各樣安排一絲不苟, 有行李車, 有水站(BTW邊位出錢出力買水? 要唔要夾返錢比佢), 有相影.  各位2公全程投入, 沿途打氣.  仲要多謝瘋瘋頭段陪跑吹水.  實在係一次非常成功的活動.  

升級   20.35%

該用戶從未簽到

話時話·古吾到自已認真起黎都跑得嘰好!
PB了呢^^"
謝謝大家的幫忙了呢!令我無後顧之憂……

升級   19.4%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

parco爸, 真係一篇非常詳盡既報告! 多謝分享!
入到屯門後, 如果唔知定的話, 真係可以企係度唔知點跑好呀. 非新界西人既小弟完全agree!
下次唔迷路既話, ching半馬實PB! 哈哈!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鄭國柱 於 2009-5-1 10:50 發表

跟著SUE兄﹐平兄﹐嬌妹﹐法蘭一定會進步

佢地太快la, 跟你好d, 我跟ee都氣喘啦

升級   58.67%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

parco爸, 真係一篇非常詳盡既報告! 多謝分享!
入到屯門後, 如果唔知定的話, 真係可以企係度唔知點跑好呀. 非新界西人既小弟完全agree!
所以好多謝 吾記得個名的"單車皇" ching, 同平哥, 同另一女c 姐的鼓勵同帶領, 好似仲short cut 左dd 路添
最後返到球場見家鄉   

食飯又正, 多謝多謝多多謝 大家呀   我好開心呵

升級   0%

該用戶從未簽到

parco 爸,跑得好呀,屯門D 路真係好難搵,小弟去到都有D大鄉里既感覺

小弟會繼續努力,終有一日一定要用自己對腳完成全程。

parco 爸繼續努力,半馬加油 

升級   41.4%

該用戶從未簽到

回復 21# 的帖子

Parco爸,?個應該唔係我!當我去到小欖?陣,比停雲同finewong ching 扯到死下死下,邊有氣講到野!之後真係冇晒影…佢地個patpat,自已重爆埋!

升級   29.67%

該用戶從未簽到

真係可惜唔係香港無份跑。。。

不過都要恭喜 ching "總算" 成功跑畢全程~~
你同我地影相影得多,今次比人影返啦~

升級   76.8%

該用戶從未簽到

多謝各位師兄師姐昨晚攪了一個高水準的約跑. 我和吹水會各兄弟姊妹都很享受昨晚的活動. 冀待著下次跟師兄師姊們一起再跑.