香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

6.6 無窮之跑樂無窮 - 沙田-大埔歡樂跑 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   59.05%

該用戶從未簽到

我親眼見倒比水你(好似接力咁)
西瓜緊係一留啦

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

laputa ching真係有效率,咁快有相睇, 唔該使~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 6-6-2009 22:47 發表
    10000個
    多謝各位出席嘅網友,無你哋嘅支持,真係唔知點算,見大家玩得開心,食得快活,感到恩惠!
    另要多謝係眾多義工幫,如果無你哋,小弟真係 一頭煙都似,無論如何,都要 ...

張號碼布好靚好Pro!!

升級   0%

該用戶從未簽到

711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝哂活動攪手同埋咁多ching & ctse捧場參與...
    我地的約跑愈來愈專業...
    張號碼布好靚呀....

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-6-7 00:31 發表
    多謝長跑網一班攪手
    今次約跑非常成功, 多謝一班去到邊都見到嘅支援2公,
    最正就係有西瓜個下,,,

無錯ar
    7兄
    外敷內服 正
    個下真係 爽

升級   0%

該用戶從未簽到

Laputa99兄,謝謝靚相.我想問下你係唔係企係回程入運動場前個位影架?

升級   0%

該用戶從未簽到

我以為去左參加比賽...但冇理由有邊個賽事跑完有西瓜食架..
    好感動..食既時候..
    好多謝..今次有好多好多義工為此次約跑作出貢獻.
    非常成功的一次大型約跑..好有比賽感覺..但又跑得好自在...期待下一次新界東既約跑!

升級   0%

該用戶從未簽到

見到大家跑得咁開心...腳真係好痕呀~~
    去到22k 既轉折點,鄭兄話好辛苦,真係有衝動想俾部車鄭兄自己跑~~
    不過睇到大家跑得咁開心自己都開心,可以參與下已經好好,希望下次可以跑得啦,期待下一次大型約跑~~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 亞平 於 2009-6-7 01:08 發表

Laputa99兄,謝謝靚相.我想問下你係唔係企係回程入運動場前個位影架?

不是ar, 我是在科學園影。
    各位ching, ctse 很努力在大熱天氣都能完成比賽, 值得敬佩。
    大會搗得唔錯,有西瓜又有貼身水槍幫選手減温, 值得其他比賽組職參考。
    hehe, 我一陣都跑番個晨操先, 去濕地公園跑吓準備next week元朗比賽, 要學吓大家

升級   92.05%

開心
  • 簽到天數: 12 天

衷心感謝各位義工的辛勞及悉心安排。
    那張號碼布是我見過的號碼布當中最精美的。
    沿途義工的支援,攝影,跑完步後大會還送上西瓜,以及其他總總貼心的安排 … …
    相信只有長跑長友約跑才可做得到,只此一家,別無分店。
    謝謝大家!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Harvey 於 2009-6-7 07:14 發表
    衷心感謝各位義工的辛勞及悉心安排。
    那張號碼布是我見過的號碼布當中最精美的。
    沿途義工的支援,攝影,跑完步後大會還送上西瓜,以及其他總總貼心的安排 … …
    相信只有長跑長友約跑才可做得到,只此一家,別無 ...

多謝大家的欣賞,號碼布是由龜速行師兄百忙中抽時間設計的,下次可能加多d元素,就係加上個人相片,咁張號碼布更有紀念價值了。

升級   19.4%

該用戶從未簽到

好enjoy今次約跑. 雖然未能同大家一齊喺沙田運動場起步, 但係總算及時可以喺雙橋join到長跑網大軍, 一齊跑至回程, 感覺很好!!

噚日真係熱得好交關呀!
    全程都未能提速, 我怕一提速的話, 副"偈"會overheat!!

所以小弟響應今次"66無窮", 只跑咗全程22k既"六成"左右(即喺過科學園後第二個小食店回程).

非常多謝各位由之前策劃、組織, 以至噚日喺每個地方幫忙既ching/ctse!!! 感激中!!!

升級   19.4%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-6-6 22:36 發表
    嘩,人數高達 6x 人,場面好墟幸  

真係好墟幸呀! 小弟噚日喺馬場對面岸未過雙橋join大軍之前, 望到對面岸好多綠衣跑手, 場面都幾壯觀架! 唔知有冇ching影到呢個shot呢?

原帖由 laputa99 於 2009-6-7 07:09 發表
    ...
    大會搗得唔錯,有西瓜又有貼身水槍幫選手減温, 值得其他比賽組職參考。
    hehe, 我一陣都跑番個晨操先, 去濕地公園跑 ...

我諗起"必達"嗰次, 如果當時有水槍既話, 可能就唔會咁多人中暑! Hahaha!!!  

原帖由 allanccl 於 2009-6-7 08:51 發表
    多謝大家的欣賞,號碼布是由龜速行師兄百忙中抽時間設計的,下次可能加多d元素,就係加上個人相片,咁張號碼布更有紀念價值了。

真係唔該哂速行ching, 張號碼布好靚, 可惜小弟因為中途加入, 未能掛住黎跑! 現已加進小弟既號碼布收藏盒中!

升級   52.4%

該用戶從未簽到

多謝哂咁多位師兄師姊,好認真,好專業!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-7 00:01 發表

lulu姐:
    今日咁熱妳都可以跑使20K,鬥志可加....

大圍兄.你都巧利害嘛~~早我咁多返到離~~

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝今次搞手ge統籌和安排
    多謝咁多位2公ge幫忙
    多謝速行兄設計ge號碼布(真係靚到絕,收藏緊)
    多謝咁多位ching ctse在烈日下都跑得咁認真
    多謝晒所有人

升級   0%

該用戶從未簽到

thanks laputa99 ching的靚相
    在烈日下企咁耐真係唔容易ar

升級   0%

該用戶從未簽到