香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

6.6 無窮之跑樂無窮 - 沙田-大埔歡樂跑 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝晒所有參與的人

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

多謝皇上細心安排,一早向超級市場交了按金借了手推車,
    所以我和亮哥能輕鬆地推着西瓜回到運動場;
    但我和亮哥都不太懂去揀西瓜,只知道去揀最大樣靚和有椗連着的,
    希望所揀的西瓜不太差吧!

見到大家雖然跑得辛苦,但都跑得很開心,真的很高興。
    多謝大家支持!

希望自己的脚傷早日痊癒,到時可以與大家一齊盡興的好好去跑一場。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-6-7 14:59 發表

但我和亮哥都不太懂去揀西瓜,只知道去揀最大樣靚和有椗連着的,
    希望所揀的西瓜不太差吧! ...

辛苦晒runrun師姐 & 亮師兄~ 西瓜好甜好多汁好好味!消暑一流~! 感激感激 !

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-7 00:01 發表

lulu姐:
    今日咁熱妳都可以跑使20K,鬥志可加....

洗乜講, 你當我地lulu妹流架~~

升級   100%

開心

這次是我第五次參加長跑網的約跑,真是每次都有驚喜,每次都有進步,真是要多謝各位義公,總指揮alfred兄功不可沒,皇上幕後發功,功力深厚。天氣雖熱,但都不夠各位熾熱的心。

今次張號碼布非常有紀念價值,是長跑網的第一次,必定要小心保存,意義重大。有很大的升值潛力。

昨日有不少途人都以為是長跑比賽,氣氛一流,我的朋友thomas都話好有比賽feel,但又沒有比賽時的緊張心情,更覺興奮。不過我都幻想下若果長跑網自己搞個網友隊際比賽都會幾好玩,唔知有無可能呢?

最後都要再次多謝各位出錢出力的網友!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 dannylun 於 2009-6-7 10:11 發表
    多謝哂咁多位師兄師姊,好認真,好專業!

dannylun ching, 點呀! 好啲未, 見你尋晚唔係咁舒服, 希望你無咩事啦!

升級   100%

鬱悶

原帖由 mill 於 2009-6-7 16:34 發表

dannylun ching, 點呀! 好啲未, 見你尋晚唔係咁舒服, 希望你無咩事啦!

Danny兄,見你今朝有上網應該係冇嘜事了!
    可能天氣實在太熱,你有点兒中暑吧!
    噚晚我有sms你問候,是不是由香港sms去深圳是收不到的?

升級   6.6%

該用戶從未簽到

謝謝各位攪手同義工
    今次又有驚喜~~精美號碼布~~水槍降溫~~正正

升級   68%

該用戶從未簽到

尋日好熱,跑得好辛苦!
    但感覺好好,成班人有制服跑好有隊形!
    原途有水站/流動"花沙"/騎警護航...
    專業水準.

辛苦晒runrun師姐及各2公,
    出心/出力/出錢

號碼布設計正就不在話,質地更防水兼唔脫色.
    下次有機會再出席活動.

升級   62.11%

無聊

支持

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-6-7 14:59 發表

希望所揀的西瓜不太差吧! ...

再次感謝各位"幗國瓜雄", 如果冇您哋, 我可能已中番暑, 重點响呢度打字.

登錄/註冊後可看大圖

升級   43%

開心
  • 簽到天數: 2 天

謝謝各位攪手同2公及辛苦晒您哋,
    小弟第一次參加約跑,雖然昨天天氣熱及非常辛苦,
    但都跑得很開心,真的很高興及興奮。
    下次有機會再參加這活動.

升級   49.45%

該用戶從未簽到

666約跑超好玩, 渣馬後好耐未跑過咁長課, 加上天氣熱, 都幾辛苦. 多得沿途一路有2公打氣+射水降溫, 超正! 唯一可惜是自己遲到, 映唔到大合照+遲起步, 唔可以跟大隊跑. 或者我就算一齊跑都跟唔到大隊....

多謝晒各攪手及2公ORGANIZE 一個咁好玩的約跑, 可惜要交人唔可以一齊食飯.

我相信不久將來長跑網自己攪比賽都唔會輸比其他跑會!!!!

升級   54.9%

該用戶從未簽到

衷心感謝長跑網各兄弟姊妹無私付出,萬眾一心攪好6.6約跑,好專業!
    昨日天氣非常悶熱,從未感覺身體如斯高溫,所以只跑了半程(否則小弟可能會種蕃薯 :p)
    ...個西瓜真係極品,重有金牌tim!
    可惜小弟臨時有事未能一起食飯取水
    ,再次多謝各位,期待下次的約跑~

升級   41.4%

該用戶從未簽到

又一次好pro的約跑,謝謝各攪手。

升級   78.3%

該用戶從未簽到

辛苦晒同埋唔該晒咁多位義工同搞手, 謝謝你們的幫忙

升級   5.05%

該用戶從未簽到

唔該晒,各位Ching & Ctse協助,衷心多謝!

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-6-6 23:11 發表
    thank you 晒咁多位搞手, 義工~ 呢個約跑真係好成功呀~
    特別係跑完0個片西瓜~ 0係跑到半死邊緣之下, 有一片冰涼0既西瓜落口真係超超超正呀~
    簡直係有史而黎食過最最最最正0既西瓜黎0架!!!

安排周到, 有埋號碼, 又有西瓜, 又有水槍, 又有單車運水和押尾......有如致身大型比賽...
    業餘得來又專業....

升級   52.4%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-6-7 16:42 發表 Danny兄,見你今朝有上網應該係冇嘜事了!可能天氣實在太熱,你有点兒中暑吧!噚晚我有sms你問候,是不是由香港sms去深圳是收不到的?

對不起,我用飛線,sms 收不到。我冇事,實在是腸胃不太舒服,所以要早走。今早起床已沒事了,今晚還灌了四支大啤呢... 哈哈!

真要多練點曝晒下長跑,否則唔夠大家玩... 下次一定要飲多杯!

升級   68.6%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-6-7 18:51 發表 再次感謝各位"幗國瓜雄", 如果冇您哋, 我可能已中番暑, 重點响呢度打字.

登錄/註冊後可看大圖
    佢地唔祇係2公、重係恩公