香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ginnywong
打印 上一主題 下一主題

今個星期六(16/5)黃金海岸游水跑步練習

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 key 於 2009-5-16 11:44 發表
    今早好開心, 可以跟各位ching和ctse一齊練,可惜我要早走,只練左一round 
    不過,我睇番時間,嗰一round應該大概只有800m run + 400m swim + 800m run

下次等我準備得好d 再玩晒全課~
    不過
    今日第二次落水時個感覺唔好(好似要同d 水博命咁)
    所以游咗少少覺得唔對勁就掉頭上岸了@@

升級   84.4%

該用戶從未簽到

好開心可以同大家一齊玩, 今日好可惜我腳踭痛唔跑得
    下次再有埋cfchan 同louadspeaker就更加好啦
    叮叮噹,點解今日唔見你o架, 等我成日周圍望搵你tim

key ching,聽日8點科學園希望又見到你啦

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-5-16 11:42 發表
    今日見到鐵人練水..
    ginny 浮動驚人,好似浮係水面跣去咁.
    key 蛙式重快過自由式.
    jason 游完水跑步都追到我氣咳.
    charson 加油啊...

我下次帶埋游鏡落水浮下先,,,

我浮可能係脂肪比例較多

不過雖然浮,但係快唔到, 要再苦練下先得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-5-16 21:51 發表
    下次再有埋cfchan 同louadspeaker就更加好啦

明天是公廁側等, 8 點見。
    如果可以在星期天,我都可以過來 join你地一起遊泳.
    711MF 該用戶已被刪除

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-5-16 21:51 發表

Ginny,下星期六,又或者28/5端午節,諗唔諗住搞多一次呢?
    另外,經過星期四游水,以及星期五跑步的燃燒生命練習後,今日連坐直d都有困難,聽日我已經同JASON講左唔去,休息下!

升級   98.8%

該用戶從未簽到

Yes, I'll try my best to come

升級   0%

難過

唔好意思, 太攰, 七點起身唔想出街再訓夠先起身,
    可能嚟排飲中藥, 身體排毒內部調節, 消耗特別大, 個人容易疲倦.
    加上呢兩日面談多, 好花心神, 非常疲累, 昨晚好頭痛.
    希望下次一齊玩啦!

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-5-17 00:38 發表

唔好意思, 太攰, 七點起身唔想出街再訓夠先起身,
    可能嚟排飲中藥, 身體排毒內部調節, 消耗特別大, 個人容易疲倦.
    加上呢兩日面談多, 好花心神, 非常疲累, 昨晚好頭痛.
    希望下次一齊玩啦!

咁好好休息下,遲d再玩

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-5-16 11:42 發表
    今日見到鐵人練水..
    ginny 浮動驚人,好似浮係水面跣去咁.
    key 蛙式重快過自由式.
    jason 游完水跑步都追到我氣咳.
    charson 加油啊...

我下次帶埋游鏡落水浮下先,,,

Key兄d蛙式真係好利害, 比佢放左幾條街

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-5-17 20:58 發表

Key兄d蛙式真係好利害, 比佢放左幾條街

你仲勁啦,到左最後嗰part跑步,話咁快就比你爬番頭,真係想請教吓,點樣可以improve,因為我真係完全跟唔上你地 

呀,之前我搞錯左,我地嗰日練習既距離應該係1600m run + 400m swim + 1600m run,而唔係800m run + 400m swim + 800m run 

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-5-18 10:36 發表

你仲勁啦,到左最後嗰part跑步,話咁快就比你爬番頭,真係想請教吓,點樣可以improve,因為我真係完全跟唔上你地 

呀,之前我搞錯左,我地嗰日練習既距離應該係1600m run  ...

唔好話請教, 有興趣星期五交流下

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-5-18 13:01 發表

唔好話請教, 有興趣星期五交流下

星期五你地會喺邊度練?幾點開始?

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-5-18 13:12 發表

星期五你地會喺邊度練?幾點開始?

19:30  係沙田運動場
    o果個係我地個鐵人會的練習, 不過而家至6月免費,得其他人都可以唻玩下

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-5-18 13:28 發表

19:30  係沙田運動場
    o果個係我地個鐵人會的練習, 不過而家至6月免費,得其他人都可以唻玩下

太好了,I'll try my best to join, many thanks !!

升級   0%

擦汗

明天仲玩唔玩呀?

升級   78%

該用戶從未簽到

明天仲玩唔玩呀?

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-5-22 19:38 發表
    明天仲玩唔玩呀?

明早要番公司,下次再約吖

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-5-22 19:38 發表
    明天仲玩唔玩呀?
    原帖由 bmc 於 2009-5-22 22:47 發表
    明天仲玩唔玩呀?

https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1
    明天都會去玩,只係如果雷暴就唔游水!

升級   0%

擦汗

回復 99# 的帖子

我聽朝唔來了....
    大家玩得開心d~