香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: hellobbandre
打印 上一主題 下一主題

喜歡的電台節目.

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-5-23 23:41 發表

係呀係呀~ 佢同其他 一切從音樂開始 0既主持好唔同0架~
其他0既主持通常勁少講0野, 播 d 勁柔和0既歌~
小飛勤就0岩0岩相反~ 夠膽死0係半夜播快歌勁歌0架~

小飛勤 - 我就覺得,
你係球迷唔緊要,
但唔係個個聽深宵節目都係球迷喎,
你可唔可以顧下其它聽眾既感受......

真係好記得,曼聯99年反勝贏歐聯果一晚,
佢好似失控咁,好激動,
係咁講曼聯乜乜乜,曼聯物物物,講左無一個鐘都有大半個鐘.
果時係五點鐘......大佬,你放過我啦.

升級   23.75%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 迪迪仔 於 2009-5-24 07:21 發表

小飛勤 - 我就覺得,
    你係球迷唔緊要,
    但唔係個個聽深宵節目都係球迷喎,
    你可唔可以顧下其它聽眾既感受......

真係好記得,曼聯99年反勝贏歐聯果一晚,
    佢好似失控咁,好激動,
    係咁講曼聯乜乜乜,曼聯物物物, ...

可能佢果年買重咗外圍波曼聯win, 反敗為勝,開心姐,咪俾佢放一次囉, 都唔好咁執著喇.

ching 睇你個頭象都係利記既球迷, 果年利記反勝AC,我諗你都一樣High呀.

升級   23.75%

無聊

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-5-23 23:41 發表

係呀係呀~ 佢同其他 一切從音樂開始 0既主持好唔同0架~
    其他0既主持通常勁少講0野, 播 d 勁柔和0既歌~
    小飛勤就0岩0岩相反~ 夠膽死0係半夜播快歌勁歌0架~

我記得佢有晚播果D武俠劇主題曲,果D萬水千山縱橫係咁播.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hellobbandre 於 2009-5-24 12:32 發表

可能佢果年買重咗外圍波曼聯win, 反敗為勝,開心姐,咪俾佢放一次囉, 都唔好咁執著喇.

ching 睇你個頭象都係利記既球迷, 果年利記反勝AC,我諗你都一樣High呀.

就我所知,佢係曼聯迷.
    不過,重點唔係佢係唔係曼迷,而係做緊深夜節目時侯成時係度講波經.
    [就算佢講利物浦我都係咁話]
    佢試過好多次係咁.

有一段時期既星期六,佢係會係深宵節目頭果半個至一個鐘,
    同劉偉恆係咁講返果晚既球賽......但係果PART唔係節目既環節.
    或者係我個人感覺,我真係唔鐘意係深宵節目係咁聽住個主持講波經.......

升級   23.75%

無聊

原帖由 迪迪仔 於 2009-5-24 13:50 發表

就我所知,佢係曼聯迷.
    不過,重點唔係佢係唔係曼迷,而係做緊深夜節目時侯成時係度講波經.
    佢試過好多次係咁.

同劉偉 ...

你都講得啱既,太有個人風格又唔係咁好既,應該有返D平衡先得既.
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-5-24 13:50 發表

就我所知,佢係曼聯迷.
    佢試過好多次係咁.

同劉偉 ...

其實你講0既缺點, 正正係其他人鍾意佢0既原因.  
    而佢亦因為同劉偉恒0個 part 而上到位, 跟住有個正式0既黃金時段節目拍翻劉偉恒做 "越夜越出位"~
    anyways, 咸魚青菜各有喜好, 各自聽翻自己喜愛0既節目啦~

升級   49.45%

該用戶從未簽到

N年以前聽青春交響曲, 三個小神仙. 我中學時甚流行. 不過印象最深刻都是晚上的"輕談淺唱不晚天". 記得有個DJ叫譚偉華. 佢有時會主持無線的香港早晨. 佢選的歌十分合的心意. 所以成日開住個收音機黎瞓. 不過, 試過有晚主持變左鄧拱壁, 無啦啦半夜三更整首麥潔文的"勁舞DANCING QUEEN". 成個人嚇醒左. 而家諗番都覺得攪笑. 另外, 陳海淇都正, 尤其佢把聲最正, 不過佢揀D歌就唔係咁啱我聽.

而家太多其他野要顧, 所以無時間聽收音機. 尤其成日都係講埋D無聊野, 然後D DJ自己響度笑餐死, 不過我又唔知有乜好笑. 不過有時星期六日晚上時份響車度聽電台播番D舊歌, 然後跟住唱, 真係好開心!!

升級   0%

開心

原帖由 kopo1128 於 2009-5-25 10:24 發表
    N年以前聽青春交響曲, 三個小神仙. 我中學時甚流行. 不過印象最深刻都是晚上的"輕談淺唱不晚天". 記得有個DJ叫譚偉華. 佢有時會主持無線的香港早晨. 佢選的歌十分合的心意. 所以成日開住個收音機黎瞓. 不過, 試 ...

原來我地同一個年代..........

升級   23.75%

無聊

原帖由 lewischan 於 2009-5-25 10:31 發表

原來我地同一個年代..........

我都係.