香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

6月2日 (星期二) 網友約跑加飯聚 - 晒草灣(藍田) 相片在 p. 6#117

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 WinggniW 於 2009-6-1 20:05 發表

" />" />" />" />hkjhk mill姐~~~~~~~~~~~ 好犀利呀!今次約跑有廿幾人咁多,晒草好熱鬧呀!

通往花蓮/台北o既隧道大塞車..,都唔係太多時間玩, 好多時間都o向車入面,不過我買左好多手信俾你地+逍遙跑友,明晚可以拎埋出o黎HEE ...

但有啲ching回覆了應該唔離得喇! 但一樣有十幾人的,
    要你山長水遠帶手信回來, 怎麼好意思呢~
    下次不用破費了, 又要你攞咁遠路程tim,
    其實你得閒離晒草跑吓, 我地就已經很開心了.

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

聽晚專誠去跑條斜路, 唔知有冇人同我跑呢?
    期待中.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-1 20:05 發表

mill姐~~~~~~~~~~~ 好犀利呀!今次約跑有廿幾人咁多,晒草好熱鬧呀!

通往花蓮/台北o既隧道大塞車..,都唔係太多時間玩, 好多時間都o向車入面,不過我買左好多手信俾你地+逍遙跑友,明晚可以拎埋出o黎HEEHEE

期待明天見到601 CTSE.... ^^

升級   59.05%

該用戶從未簽到

16 kan(食飯)
    係唔係我黎架
    因為岩岩先睇倒
    明天我實黎跑
    但食飯就有d保留
    因為同d fd 一齊跑完通常一齊食

同埋黎果時我都好遲先到>.<

唔知點算好

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

8. running-sue (吃飯)
    係唔係咪我黎架
    我之前口頭應承mill會盡趕, 家陣先睇倒原來落佐名
    但我要令大家失望了, 因為我今晚黎唔到喇, 請見諒

大家記住跑得開心d, 食得開壞d呀

升級   21.4%

該用戶從未簽到

呢2個月,第2次腸胃炎,我會泥,不過唔好預我吃飯,耍預我一碗粥,唔該!

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-6-1 18:09 發表

獅姐!係咪果個繼"志雲扮熟"之後毛記又一重頭力作嘅"Mill姐飯局"呀!

日本人,你唔糸看日本電視台咩,毛記你都看,給你職穿!

升級   90%

該用戶從未簽到

遲左報名添
    人工智能報名系統:

1. mill (吃飯)
    2. cookie (吃飯)
    3. WinggniW (吃飯)
    4. schnix (吃飯)
    5. lulu (吃飯)
    6. 田中阿會長(吃飯)
    7. 堅 (吃飯)
    9. 皇上(吃飯)
    10. 卓卓(吃飯)
    11. nc (吃飯)
    12. ee (吃飯)
    13. cfchan (吃飯)
    14. boloup
    15. angkso
    16. kan (吃飯)
    17.靚路路女 (吃飯)
    18. 迪迪仔 (吃飯)
    19. 靚mill女(吃飯)
    20. chairman (吃飯)
    21. Terence (甘多人玩,我又黎)
    22. sealion (吃飯only)
    23. 駛乜理(儘趕來)
    24. 大圍新跑手(只吃飯)
    25. 叮叮噹 (吃飯)
    26. emma (吃飯)

升級   21.4%

該用戶從未簽到

人工智能報名系統:

1. mill (吃飯)
    2. cookie (吃飯)
    3. WinggniW (吃飯)
    4. schnix (吃飯)
    5. lulu (吃飯)
    6. 田中阿會長(吃飯)
    7. 堅 (吃飯)
    9. 皇上(吃飯)
    10. 卓卓(吃飯)
    11. nc (吃飯)
    12. ee (吃飯)
    13. cfchan (吃飯)
    14. boloup
    15. angkso
    16. kan (吃飯)
    17.靚路路女 (吃飯)
    18. 迪迪仔 (吃飯)
    19. 靚mill女(吃飯)
    20. chairman (吃飯)
    21. Terence (甘多人玩,我又黎)
    22. sealion (吃粥only)
    23. 駛乜理(儘趕來)
    24. 大圍新跑手(只吃飯)
    25. 叮叮噹 (吃飯)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-6-2 00:36 發表

期待明天見到601 CTSE.... ^^

因為冇追post,我想問下.....Wing ctse點解會叫601既?

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-6-2 11:14 發表
    遲左報名添
    人工智能報名系統:

真係巧簡凍呀!連 emma 都咁賞面.歡迎!歡迎!

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-6-2 12:07 發表

真係巧簡凍呀!連 emma 都咁賞面.歡迎!歡迎!

會長....
    點解要咁簡凍呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-2 12:05 發表

因為冇追post,我想問下.....Wing ctse點解會叫601既?" />" />

大圍兄,說來話長,你可以去 601 ctse 個 blog 度睇睇 ~~( 不過太多頁喇,已經唔記得左邊頁開始係講個由來 )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-6-2 12:25 發表

會長....
    點解要咁簡凍呀... hgj088" />" />hj

嘻嘻,我都好感動,因為好似好耐冇見過 emma 你喇 ~~

升級   100%

慵懶

原帖由 e.c. 於 2009-6-2 12:25 發表

會長....
    點解要咁簡凍呀... hgj088" />" />hj

我都好耐無見過e.c.了 今晚見.

升級   100%

慵懶

原帖由 叮叮噹 於 2009-6-2 00:32 發表
    聽晚專誠去跑條斜路, 唔知有冇人同我跑呢?
    期待中.

叮叮噹放心啦~ lulu ctse同皇重有nc ctse都好鐘意跑那條斜路的.

升級   100%

慵懶

原帖由 running-sue 於 2009-6-2 08:48 發表
    係唔係咪我黎架
    我之前口頭應承mill會盡趕, 家陣先睇倒原來落佐名
    但我要令大家失望了, 因為我今晚黎唔到喇, 請見諒
    大家記住跑得開心d, 食得開壞d呀  

SUE SUE  唔緊要唔得閒咪下次囉! 我地幾時都咁歡迎你來的.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 mill 於 2009-6-2 12:57 發表

SUE SUE  唔緊要唔得閒咪下次囉! 我地幾時都咁歡迎你來的.

真係唔好意思呀

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

大圍兄,說來話長,你可以今晚來問 601 ctse

Kin in Running

升級   100%

慵懶

原帖由 running-sue 於 2009-6-2 12:58 發表

真係唔好意思呀hgjD088" />" />hj

重咩要唔好意思呀! 好閒ji, 下次記得離咪得囉~