香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

6月2日 (星期二) 網友約跑加飯聚 - 晒草灣(藍田) 相片在 p. 6#117

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

首先梗係要多謝咁多位光臨晒草灣嘅ching/ctse先啦! 更再要多謝wing wing 的手信tim.
    angkso同gary 仲有駛乜理ching, running sue, 海獅 ctse今次不能出席約跑飯局, 的確令這個飯局有點失色,
    為大家出一點力真的不用客氣呢! 能夠為你們效勞, 這是我福氣啊!
    我還希望在不久的將來, 再次為大家服務~~
    卓卓真係唔該你幫我地影嘅靚相, 等我幫大家鍚啖你先.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

唔好意思Mill Tse,個晚要等Client覆實跟住趕第二朝交課,無得離。
    原帖由 mill 於 2009-6-3 21:56 發表
    首先梗係要多謝咁多位光臨晒草灣嘅ching/ctse先啦! 更再要多謝wing wing 的手信tim.
    angkso同gary 仲有駛乜理ching, running sue, 海獅 ctse今次不能出席約跑飯局, 的確令這個飯局有點失色, ng024h ...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 angkso 於 2009-6-5 13:51 發表
    唔好意思Mill Tse,個晚要等Client覆實跟住趕第二朝交課,無得離。

做野緊要, 今次離唔倒咪下次囉! 我地幾時都咁歡迎你家ma.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 angkso 於 2009-6-5 13:51 發表
    原帖由 mill 於 2009-6-5 17:59 發表

做野緊要, 今次離唔倒咪下次囉! 我地幾時都咁歡迎你家ma.

UNCLE~7月3日晚我地又上晒草跑