香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.11.29 聯合國兒童基金會慈善跑2009 (所有賽事名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 slowrunner 於 11-8-2009 13:29 發表
    半馬拉松組:
    1. jogging_cat
    2. Blurmax
    3. 街坊鄭
    4. 狗哥
    5. randyip
    6. 迪迪仔
    7. 哈利
    8. Turalyon
    9. Tarry
    10. Mike_Li
    11. scchu
    12. 鬼影
    13. Freeman
    14. cfchan
    15. fatalex
    16. gerryfu ...
    slowrunner ching 你仲記唔記得我阿,呢上次666 回程既時候同你一齊跑嗰個師姐呢?你好嗎?幾時過黎將軍澳消遙跑吓阿?點解今次報10k咁短 gei。

升級   0%

該用戶從未簽到

半馬拉松組:
    2. Blurmax
    3. 街坊鄭
    4. 狗哥
    5. randyip
    6. 迪迪仔
    7. 哈利
    8. Turalyon
    9. Tarry
    10. Mike_Li
    11. scchu
    12. 鬼影
    13. Freeman
    14. cfchan
    15. fatalex
    16. gerryfung
    17. piyrag 提督
    18. cu83(第一次報半馬,希望順利跑畢全程)
    19. 菲菲
    20. 肥脾 (非比)
    21. kcchu (人生第一個半馬,希望可以跑畢全程)
    22. 興記J-run (網上報名好方便!!)
    23. lewis chan
    24. sleung2002hk (唔小心報左,11月從此多事)
    25. running-sue (戇居居咁報佐)
    26. embu31
    27. 神童威威 (報上年之仇!一定要砌低瘋瘋)
    28. Parco爸 (好放心.. 跑唔晒有車送回程)
    29. Qoo (希望118半馬後能回到氣^努力備戰中~)
    30. msjoelui
    31. WinggniW (第1個HM)
    32. 火仔
    33. Billy (我一早報左啦)
    34. 高佬 (我都係第一次報半馬)
    35. WAY_LEUNG (人生第一個半馬比賽)
    36. wongc (第二次跑呢個,好驚慢過舊年)
    37. 山比(我第一個半馬呀,唔好腸痛呀)
    38. Terence (第一次報哩個比賽,咁早起身,希望適應到啦)
    39. saki (第二次参加呢個賽事, 希望再次PB, 目標 1:55:00)
    40. kfc1999 (第一次參加呢個賽事,第二次跑半馬)
    41. drexler
    42. JC (我又黎人生第一次....... 迪迪尼半馬 )

十公里組:
    1. 苯蕉
    2. wlau
    3. jun
    4. slowrunner (人生第??個... )
    5.

三公里組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

親子組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

升級   13.2%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-8-13 14:56 發表
    slowrunner ching 你仲記唔記得我阿,呢上次666 回程既時候同你一齊跑嗰個師姐呢?你好嗎?幾時過黎將軍澳消遙跑吓阿?點解今次報10k咁短 gei。

CatCat師姐, 你好呀, 當然記得你啦, 在你的blog詳談吧。

升級   14.3%

該用戶從未簽到

半馬拉松組:
    2. Blurmax
    3. 街坊鄭
    4. 狗哥
    5. randyip
    6. 迪迪仔
    7. 哈利
    8. Turalyon
    9. Tarry
    10. Mike_Li
    11. scchu
    12. 鬼影
    13. Freeman
    14. cfchan
    15. fatalex
    19. 菲菲
    20. 肥脾 (非比)
    24. sleung2002hk (唔小心報左,11月從此多事)
    26. embu31
    32. 火仔
    38. Terence (第一次報哩個比賽,咁早起身,希望適應到啦)
    39. saki (第二次参加呢個賽事, 希望再次PB, 目標 1:55:00)
    40. kfc1999 (第一次參加呢個賽事,第二次跑半馬)
    41. drexler
    42. JC (我又黎人生第一次....... 迪迪尼半馬 )
    43. eddiebuzz (第四次玩 UNICEF lu)

十公里組:
    1. 苯蕉
    2. wlau
    3. jun
    5.

三公里組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

親子組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

升級   76.84%

該用戶從未簽到

半馬拉松組:
    2. Blurmax
    3. 街坊鄭
    4. 狗哥
    5. randyip
    6. 迪迪仔
    7. 哈利
    8. Turalyon
    9. Tarry
    10. Mike_Li
    11. scchu
    12. 鬼影
    13. Freeman
    14. cfchan
    15. fatalex
    19. 菲菲
    20. 肥脾 (非比)
    26. embu31
    32. 火仔
    41. drexler
    43. eddiebuzz (第四次玩 UNICEF lu)
    44. hate4876(寓賽於操~乘機博大霧)

十公里組:
    1. 苯蕉
    2. wlau
    3. jun
    5.

三公里組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

親子組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

升級   43%

開心
  • 簽到天數: 2 天

半馬拉松組:
    2. Blurmax
    3. 街坊鄭
    4. 狗哥
    5. randyip
    6. 迪迪仔
    7. 哈利
    8. Turalyon
    9. Tarry
    10. Mike_Li
    11. scchu
    12. 鬼影
    13. Freeman
    14. cfchan
    15. fatalex
    19. 菲菲
    20. 肥脾 (非比)
    26. embu31
    32. 火仔
    41. drexler
    45. 駛乜理 (第一次參加呢個賽事)

十公里組:
    1. 苯蕉
    2. wlau
    3. jun
    5.

三公里組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

親子組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   51.05%

該用戶從未簽到

ching & ctse
    你地有冇用信用咭申請
    我fax申請表已經一星期
    信用咭仲未過數
    唔知有冇問題呢?
    邊度有得check接受申請呢?

升級   94.3%

該用戶從未簽到

點解唔上網報要Fax?
    話時話籌番o黎o的錢會唔會由捐去四川改為捐去台灣?

升級   28%

該用戶從未簽到

我尋日check, 銀行已經過咗數...
    yeah ~~~

努力練習, 向目標進發

升級   20%

該用戶從未簽到

大家好呀~~我係o係mtr見到個廣告再上網search就入左哩個forum喇~~

我print左張表格出黎~~
    有個特別巴士服務即係咩黎嫁~可唔可以解答~~

同埋你地會唔會自己一個跑嫁~~我怕自己一個跑好傻~~哈哈!!

原本想報3km嫁~~點知over左歲數~~so報左10km~~
    如果依家先開始練可以嗎??我是女的..

好緊張呀~~~

P.S.我未交表的!

升級   97%

該用戶從未簽到

原帖由 wewahaha 於 2009-8-19 10:21 發表
    你地有冇用信用咭申請
    信用咭仲未過數
    唔知有冇問題呢?

師兄,我都係填好表fax過去,
    然後上網頁揾番主辦單位個電話,28336139
    話比對方知你叫セ名,再留低你個tel no,.同埋大概セ嘢時候fax過去,
    對方查到你資料後會回覆番你,
    我都係咁做知到己ok咗了

升級   94.3%

該用戶從未簽到

Hi, tongtong.

特別巴士會o係以下地點接載參賽者前往迪士尼:
    屯門鄉事會路市中心巴士總站
    北角港鐵站B出口樂嘉中心外
    沙田白鶴汀街近新城市廣場戲院
    旺角新填地街近豉油街971巴士站
    香港仔巴士總站
    灣仔告士打道六國酒店外
    觀塘創紀之城1期外
    (詳情見: http://www.unicef.org.hk/runforchildren/traffic_c.html)

仲有成三個月練,一個星期加一公里都仲夠時間,楊千嬅都跑得晒啦!

我舊年都係一個人跑,反而識到新朋友。

升級   97%

該用戶從未簽到

del 己有c hing解答了

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 tongtong 於 2009-8-20 19:14 發表
    大家好呀~~我係o係mtr見到個廣告再上網search就入左哩個forum喇~~

同埋你地會唔會自己一個跑嫁~~我怕自己一個跑好傻~~哈哈!!

原本想報3 ...

當做善事就會跑得晒架喇~~快慢由人嘛~~~keep going

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 tongtong 於 20-8-2009 19:14 發表

原本想報3 ...
    tongtong ctse 歡迎你,有機會參加吓黎道d 約跑活動,可以認識d 跑友一齊跑,好開心ga。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 wewahaha 於 2009-8-19 10:21 發表
    你地有冇用信用咭申請
    信用咭仲未過數
    唔知有冇問題呢?

ching, 你係唔係網上俾錢呀, 另外你要寄個form attached your check, otherwise it cannot accept, 咁比較簡單D wor, 我上網申請, confirmed咗 lor wor. 你打unicef個電話, 搵劉先生啦 希望幫到你, 到時見, see you

升級   6.84%

該用戶從未簽到

半馬拉松組:
    2. Blurmax
    3. 街坊鄭
    4. 狗哥
    5. randyip
    6. 迪迪仔
    7. 哈利
    8. Turalyon
    9. Tarry
    10. Mike_Li
    11. scchu
    12. 鬼影
    13. Freeman
    14. cfchan
    15. fatalex
    19. 菲菲
    20. 肥脾 (非比)
    26. embu31
    32. 火仔
    41. drexler
    46. 瘋瘋( 上次意外小勝神童+大圍,好友捐款反應踴躍,  意味壓力增大, 一定要發揮無窮小宇宙的力量! ^^)
    47. jhun(第一次參加呢個賽事...要瘋瘋師兄你帶路呀>"<)

十公里組:
    1. 苯蕉
    2. wlau
    3. jun
    5.

三公里組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

親子組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

升級   48.67%

該用戶從未簽到

半馬拉松組:
    2. Blurmax
    3. 街坊鄭
    4. 狗哥
    5. randyip
    6. 迪迪仔
    7. 哈利
    8. Turalyon
    9. Tarry
    10. Mike_Li
    11. scchu
    12. 鬼影
    13. Freeman
    14. cfchan
    15. fatalex
    19. 菲菲
    20. 肥脾 (非比)
    26. embu31
    32. 火仔
    41. drexler
    46. 瘋瘋( 上次意外小勝神童+大圍,好友捐款反應踴躍,  意味壓力增大, 一定要發揮無窮小宇宙的力量! ^^)
    47. jhun(第一次參加呢個賽事...要瘋瘋師兄你帶路呀>"<)
    48. 李奧 (小弟都係第一次上半馬, 希望唔會跑到屎屎下啦)

十公里組:
    1. 苯蕉
    2. wlau
    3. jun
    5.

三公里組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

親子組:
    1.
    2.
    3.
    4.