香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.11.29 聯合國兒童基金會慈善跑2009 (所有賽事名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

我諗我都係報名先
    就算到時真係跑唔到
    咁咪當捐錢囉..........  

升級   14.21%

該用戶從未簽到

半馬拉松組:
    1. jogging_cat
    2. Blurmax
    3. 街坊鄭
    4. 狗哥
    5. randyip
    6. 迪迪仔
    7. 哈利
    8. Turalyon
    9. Tarry
    10. Mike_Li
    11. scchu
    12. 鬼影
    13. Freeman
    14. cfchan
    15. fatalex
    16. gerryfung
    17. piyrag 提督
    18. cu83(第一次報半馬,希望順利跑畢全程)
    19. 菲菲
    20. 肥脾 (非比)
    21. kcchu (人生第一個半馬,希望可以跑畢全程)
    22. 興記J-run (網上報名好方便!!)
    23. lewis chan
    24. sleung2002hk (唔小心報左,11月從此多事)
    25. running-sue (戇居居咁報佐)
    26. embu31
    27. 神童威威 (報上年之仇!一定要砌低瘋瘋)
    28. Parco爸 (好放心.. 跑唔晒有車送回程)
    29. Qoo (希望118半馬後能回到氣^努力備戰中~)
    30. msjoelui
    31. WinggniW (第1個HM)
    32. 火仔
    33. Billy (我一早報左啦)
    34. 高佬 (我都係第一次報半馬)
    35. WAY_LEUNG (人生第一個半馬比賽)
    36. wongc (第二次跑呢個,好驚慢過舊年)
    37. 山比(我第一個半馬呀,唔好腸痛呀)
    38. Terence (第一次報哩個比賽,咁早起身,希望適應到啦)
    39. saki (第二次加呢個賽事, 希望再次PB, 目標 1:55:00)
    40. kfc1999 (第一次參加呢個賽事,第二次跑半馬)
    41. drexler
    42. JC (我又黎人生第一次....... 迪迪尼半馬 )
    43. eddiebuzz (第四次玩 UNICEF lu)
    44. hate4876(寓賽於操~乘機博大霧)
    45. 駛乜理 (第一次參加呢個賽事)
    46. 瘋瘋( 上次意外小勝神童+大圍,好友捐款反應踴躍,  意味壓力增大, 一定要發揮無窮小宇宙的力量! ^^)
    47. jhun(第一次參加呢個賽事...要瘋瘋師兄你帶路呀>"<)
    48. 李奧 (小弟都係第一次上半馬, 希望唔會跑到屎屎下啦)
    49.kennychoi(蔡兄)玩左此賽事幾年10K,今年轉玩此弱項,要努力!努力!
    50. stanwong (本賽季第一個半馬賽事,我都要努力!)
    51. vannis11 (第二個半馬)
    52. Daniel  (上年報10K, 今年報半馬, 要加倍努力 ! )
    53. tstcktt (第一次參加,希望可 pb,要勤練跑)
    54. smchan2 (第一次跑迪迪尼, 第二次跑半馬, 希望可以1:40:00 內完成)
    55. kc@ruby (第三年跑 unicef )
    56. milkson (今年要繼續入到內檔位同米老鼠握手)
    57.paulsiu
    58.Lebron﹏(希望PB)=]

十公里組:
    1. 苯蕉
    2. wlau
    3. jun
    4. slowrunner (人生第??個... )
    5.

三公里組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

親子組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

升級   63.16%

該用戶從未簽到

回復 284# 的帖子

Just faxed the enrolment form.

半馬拉松組:
    2. Blurmax
    3. 街坊鄭
    4. 狗哥
    5. randyip
    6. 迪迪仔
    7. 哈利
    8. Turalyon
    9. Tarry
    10. Mike_Li
    11. scchu
    12. 鬼影
    13. Freeman
    14. cfchan
    15. fatalex
    19. 菲菲
    20. 肥脾 (非比)
    24. sleung2002hk (唔小心報左,11月從此多事)
    26. embu31
    32. 火仔
    38. Terence (第一次報哩個比賽,咁早起身,希望適應到啦)
    39. saki (第二次加呢個賽事, 希望再次PB, 目標 1:55:00)
    40. kfc1999 (第一次參加呢個賽事,第二次跑半馬)
    41. drexler
    42. JC (我又黎人生第一次....... 迪迪尼半馬 )
    43. eddiebuzz (第四次玩 UNICEF lu)
    46. 瘋瘋( 上次意外小勝神童+大圍,好友捐款反應踴躍,  意味壓力增大, 一定要發揮無窮小宇宙的力量! ^^)
    47. jhun(第一次參加呢個賽事...要瘋瘋師兄你帶路呀>"<)
    48. 李奧 (小弟都係第一次上半馬, 希望唔會跑到屎屎下啦)
    49.kennychoi(蔡兄)玩左此賽事幾年10K,今年轉玩此弱項,要努力!努力!
    50. stanwong (本賽季第一個半馬賽事,我都要努力!)
    52. Daniel  (上年報10K, 今年報半馬, 要加倍努力 ! )
    53. tstcktt (第一次參加,希望可 pb,要勤練跑)
    54. smchan2 (第一次跑迪迪尼, 第二次跑半馬, 希望可以1:40:00 內完成)
    56. milkson (今年要繼續入到內檔位同米老鼠握手)
    57.paulsiu
    59. SantoriniIsland

十公里組:
    1. 苯蕉
    2. wlau
    3. jun
    5.

三公里組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

親子組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

升級   37.45%

奮鬥

Lebron
    你係咪上次荃灣打波果個呀???  

原帖由 Lebron﹏ 於 2009-8-31 14:22 發表
    半馬拉松組:
    2. Blurmax
    3. 街坊鄭
    4. 狗哥
    5. randyip
    6. 迪迪仔
    7. 哈利
    8. Turalyon
    9. Tarry
    10. Mike_Li
    11. scchu
    12. 鬼影
    13. Freeman
    14. cfchan
    15. fatalex
    16. gerryfu ...

升級   14.21%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-8-31 15:23 發表
    Lebron
    你係咪上次荃灣打波果個呀???  

係牙,,
    e,,你係到ge

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 Lebron﹏ 於 2009-8-31 16:08 發表

係牙,,
    e,,你係到ge

係呀
    家陣練緊跑
    如果你記得我既身型
    就知我唔跑唔得啦............  

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Received the acceptance e-mail :

親愛的朋友:

衷心感謝您對聯合國兒童基金會的支持。

我們謹此確認您已成功報名「聯合國兒童基金會慈善跑2009」。您將會在十月下旬收到由大會寄出的「跑手包領取通知書」。如您於2009年11月7日仍未收到通知書,請致電 (852) 2833 6139 與我們聯絡。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-8-31 16:21 發表

Received the acceptance e-mail :

me too

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 blurmax 於 2009-8-31 16:21 發表 Received the acceptance e-mail :

你今日先收到??? 你係今日先報定點 ? 我月頭報完果日即收到囉喎..

升級   1.35%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-8-31 22:51 發表

你今日先收到??? 你係今日先報定點 ? 我月頭報完果日即收到..
    今日收到的是資料核實及成功報名確認書,與上次的報名確認書有d o吾同....

升級   100%

開心

原帖由 randyip 於 2009-8-31 23:33 發表
    今日收到的是資料核實及成功報名確認書,與上次的報名確認書有d o吾同....

咁奇怪? .... 死啦.. 未收到喎

升級   100%

開心

原帖由 fatalex 於 2009-9-1 00:00 發表
    有否get this email title?

"聯合國兒童基金會 - 多謝支持 UNICEF - Thank you for your kind support to our committee"

有, 第一日報完名就有

聯合國兒童基金會  - 多謝支持    UNICEF - Thank you for your kind support to our committee
    親愛的朋友:

衷心感謝您對聯合國兒童基金會的支持.

我們謹此確認您已報名參加「聯合國兒童基金會慈善跑2009」. 待個人資料和捐款核實後, 您將會在十月下旬收到由大會寄出的「跑手包領取通知書」. 如您於十一月七日仍未收到通知書, 請致電 2833 6139 與我們聯絡.

唔通咁都未算

p.s 我用網上報名同即時過數....

升級   37.45%

奮鬥

各 ching/ctse
    你地都係網上報名架?  

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   71%

該用戶從未簽到

How do I add my name to the list

As titled, as I have not visited the site for a long time after got hurt in the ankle.  Thus don't know how do I add my name to the HM list.  Could I join your group?

升級   100%

開心

終於收到囉
    親愛的朋友:

衷心感謝您對聯合國兒童基金會的支持。

我們謹此確認您已成功報名「聯合國兒童基金會慈善跑2009」。您將會在十月下旬收到由大會寄出的「跑手包領取通知書」。如您於2009年11月7日仍未收到通知書,請致電 (852) 2833 6139 與我們聯絡。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

半馬拉松組:
    2. Blurmax
    3. 街坊鄭
    4. 狗哥
    5. randyip
    6. 迪迪仔
    7. 哈利
    8. Turalyon
    9. Tarry
    10. Mike_Li
    11. scchu
    12. 鬼影
    13. Freeman
    14. cfchan
    15. fatalex
    19. 菲菲
    20. 肥脾 (非比)
    26. embu31
    32. 火仔
    41. drexler
    57.paulsiu
    60. Andy

十公里組:
    1. 苯蕉
    2. wlau
    3. jun
    5.

三公里組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

親子組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

升級   45.45%

該用戶從未簽到

please count me as one of the half marathon legs as I have registered for this race already
    and it would be my 10th/11th half marathon~

升級   100%

開心

原帖由 michaelyw 於 2009-9-2 09:37 發表
    please count me as one of the half marathon legs as I have registered for this race already
    and it would be my 10th/11th half marathon~

haha, 係大家自己剪貼人名加人既.... 唔係有人幫你加

升級   45.45%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-9-2 09:55 發表

haha, 係大家自己剪貼人名加人既.... 唔係有人幫你加

thanks for reminding me

半馬拉松組:
    2. Blurmax
    3. 街坊鄭
    4. 狗哥
    5. randyip
    6. 迪迪仔
    7. 哈利
    8. Turalyon
    9. Tarry
    10. Mike_Li
    11. scchu
    12. 鬼影
    13. Freeman
    14. cfchan
    15. fatalex
    19. 菲菲
    20. 肥脾 (非比)
    26. embu31
    32. 火仔
    41. drexler
    57.paulsiu
    60. Andy
    61. michaelyw (10th/11th Half Marathon...just see how's my recovery going after Melbourne Marathon on 11/10/09)

十公里組:
    1. 苯蕉
    2. wlau
    3. jun
    5.

三公里組:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

親子組:
    1.
    2.
    3.
    4.