香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83
打印 上一主題 下一主題

2.01.2010 廈門國際馬拉松賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

30日星期三白天                                        高温 17              无持续风向                          微风            
夜间                                        低温 10              无持续风向                          微风            

31日星期四白天                                        高温 14              无持续风向                          微风            
夜间                                        低温 12              无持续风向                          微风            

1日星期五白天                                        高温 17              无持续风向                          微风            
夜间                                        低温 13              无持续风向                          微风            

2日星期六白天                          小雨              高温 18              无持续风向                        微风

升級   0%

該用戶從未簽到

中國城市七日天氣預報

http://www.weather.com.cn/static/html/weather.shtml

以上結連由kf 師兄提供,謝謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-12-26 20:57 發表
李主席:您好!在国内赛场上经常见到你们的身影,你带领的队伍给我留下了很好的印象。
欢迎来到厦门马拉松。&# ...

無聊一問....考的係咩試...老一輩摄影师好熱衷考什麼摄影學會的銜頭....eg.. : 英國皇家XXX摄影學會...

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 TerrySze 於 2009-12-28 00:12 發表

無聊一問....考的係咩試...老一輩摄影师好熱衷考什麼摄影學會的銜頭....eg.. : 英國皇家XXX摄影學會...

考乜嘢呀?考起我至真!
    咁就送返張"上海灘"既黑影比你啦!

登錄/註冊後可看大圖

升級   94.3%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-12-28 09:38 發表
    這次預測較上次冷:

厦门天气预报
    http://www.weather.com.cn/weather/101230201.shtml

唔該晒天氣先生,小弟準備著長tight衭,長跑網T,應該幾好跑既!

3號朝早(約5點)有些網友會黎一轉廈門沿海邊慢jog,各位網友有興趣參加可以帶多套跑衫衭。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 28-12-2009 10:36 發表
    唔該晒天氣先生,小弟準備著長tight衭,長跑網T,應該幾好跑既!
    3號朝早(約5點)有些網友會黎一轉廈門沿海邊慢jog,各位網友有興趣參加可以帶多套跑衫衭。

可以在會展前面既環島路集合,
    跑向亞洲海灣大酒店方向,
    單程約 5K,
    來回就剛好 10K!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-12-28 09:38 發表
    這次預測較上次冷:

厦门天气预报
    http://www.weather.com.cn/weather/101230201.shtml

未来4-7天天气预报(2009-12-27 18:00发布)    仅供 ...

thx 哈利兄, 比賽當日天氣好似幾適合比賽~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-12-28 11:07 發表

可以在會展前面既環島路集合,
    跑向亞洲海灣大酒店方向,
    單程約 5K,
    來回就剛好 10K!

嘩! 好正呀! 唔怪得知105ctse 話要約跑啦! 為左唔映響旅行團團員既行程,所以5點鐘跑。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-12-28 11:24 發表

thx 哈利兄, 比賽當日天氣好似幾適合比賽~" />" />

大圍兄記住帶相機,比賽日小弟會帶傻瓜機,3號朝早約跑就帶大機,映下d靚景。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-12-28 11:24 發表

嘩! 好正呀! 唔怪得知105ctse 話要約跑啦! 為左唔映響旅行團團員既行程,所以5點鐘跑。

近悟近我哋住嘅酒店咖!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2009-12-28 07:41 發表

考乜嘢呀?考起我至真!
    咁就送返張"上海灘"既黑影比你啦!

THANKS 皇上......e張我上跑吧都唔見有....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stephen 於 2009-12-28 13:14 發表

近悟近我哋住嘅酒店咖!

唔知閣下係咪跟團,佢地係近馬拉松既起點,即係近華林,唔近新中林。小弟跟團住新中林,如果閣下也是新中林既話,一齊打的吧,相信會有唔少網友會去跑的。

升級   0%

該用戶從未簽到

各位網友好! 如果閣下住華林酒店,CU83兄都係住果度,小弟會請佢代閣下取號碼布跑手包,CU83兄同wadee師兄都已經應承左黎新中林酒店代各網友拿號布,請所有非跟團而又經長鴻報名的網友報參賽號碼bib#,以便1月1日小弟拿到、分好後給CU83兄同wadee師兄拿回來華林酒店給你們。

需要代拿號布人工智能報名:
    1. eddiebuzz 10938 & 7441,
    2.

升級   0%

該用戶從未簽到

需要代拿號布人工智能報名:
    1. eddiebuzz 10938 & 7441,
    2. nc 1497 (麻煩晒亮哥及cu sir了)

升級   100%

擦汗

原帖由 TerrySze 於 2009-12-28 15:37 發表

THANKS 皇上......e張我上跑吧都唔見有....

做乜跑到"O"晒咀?

升級   0%

該用戶從未簽到

需要代拿號碼布人工智能報名(請註明於何處取號碼布)
    1. eddiebuzz:#10938 & #7441,
    2. nc:#1497(麻煩晒亮哥及cu sir了)於華林酒店取
    3. TNT:#7474 於華林酒店取
    4. Longlx:於華林酒店取

升級   100%

擦汗

各位參加"夏馬"的跑友,
    重有4日就出發,
    最好今晚開始準備,
    如往(機場)交通資料,行李物品清單,人民幣,額外旅遊保險等等,
    除個人基本用品我會記錄以下"特別物品"帶去!
    1. 便利雨衣
    2. 凡事林
    3. 大陸充值電話卡
    4. 平安藥
    5. 醫生膠布/藥水膠布
    6. 口罩
    7. 垃圾袋內的"小鐵線"
    8......

升級   0%

該用戶從未簽到

7. 垃圾袋內的"小鐵線"

小弟已經帶左三十幾條,夠用的了,大家唔洗帶,(是綁晶片用,到時唔洗除鞋帶都可以還晶片,取回RMB100大元)

升級   0%

該用戶從未簽到

需要代拿號碼布人工智能報名(請註明於何處取號碼布)
    1. eddiebuzz:#10938 & #7441,於華林酒店取
    2. nc:#1497(麻煩晒亮哥及cu sir了)於華林酒店取
    3. TNT:#7474 於華林酒店取
    4. Longlx:#1503 於華林酒店取