香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83
打印 上一主題 下一主題

2.01.2010 廈門國際馬拉松賽

關閉 [複製鏈接]

升級   35%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-11-1 21:21 發表

May ctse, 妳好, 好高興我哋可以下齊跑〈我人生第一次全馬, 不過慢腳一名, 是否能跑畢全程, 不太樂觀, 只不過想去旅行, 順道試腳, 請多多指教, 一於係終點等我la 〉, 另外妳可以按右下角 引用la ...

Tarry c hing, 謝謝你教我"引用"這鍵 , 就好了....
我都是一個慢腳, 算係跑過下, 有一班跑友一齊, 已經好興奮!
多多指教!

may

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 maylam 於 2009-11-1 23:16 發表

Tarry c hing, 謝謝你教我"引用"這鍵 , 就好了....
我都是一個慢腳, 算係跑過下, 有一班跑友一齊, 已經好興奮!
多多指教!

may

maylam ctse, Tarry 也是 ctse 黎架。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 allanccl 於 2009-11-1 23:29 發表

maylam ctse, Tarry 也是 ctse 黎架。

亮兄, 多謝你幫我情清

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 maylam 於 1-11-2009 23:16 發表

多多指教!

may
    May ctse 我同 Tarry 都係第一次參加全馬,我諗我要上車既機會都幾大,尤其是近期成日都有好多原開始唔到練長課,如果情況繼續係咁落去,咪講話全馬丫,就算半馬都mon 水 tim 呀!

升級   35%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-11-2 08:23 發表
    May ctse 我同 Tarry 都係第一次參加全馬,我諗我要上車既機會都幾大,尤其是近期成日都有好多原開始唔到練長課,如果情況繼續係咁落去,咪講話全馬丫,就算半馬都mon 水 tim 呀!

Yeah, 兩位姊妹,
    有成七個鐘, 大把時間, 堅持到定呀...
    仲有兩個月, 我唸我都要開始出街跑下,
    因為我是靠平時做GYM跑唔夠,
    點做要迫自己出去跑下,
    今週開始...
    大家努力..

may

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

轉貼 厦門比賽衫

升級   0%

該用戶從未簽到

在國內跑馬拉松想國內的"跑吧"替你們映跑緊步同埋衝線既相,請大家著長跑網衫吧,不論背心定係T恤,佢地d攝映師都認得我們長跑網網衫的。到時記住扣好號碼布,跑完之後上跑吧網頁按"跑吧相冊",輸入跑號,找到閣下的相後照指示發電郵,他們會將原相電郵傳回給閣下的。

跑吧網頁
    http://www.running8.com/

訂講長跑網網衫https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6084&extra=page%3D1&page=1

尚餘少量長跑網衫,欲免向隅,請早訂購,先訂先得,售完即止,再缺碼也決不加造了。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

最新消息
    半馬Full 咗咯

升級   100%

該用戶從未簽到

跟長鴻團友,請問閣位當日1月1日去程廈門是那班機,我收到發票已由原先confirm09:50改為12:50。回程無變。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stephen 於 2009-11-6 09:27 發表
    跟長鴻團友,請問閣位當日1月1日去程廈門是那班機,我收到發票已由原先confirm09:50改為12:50。回程無變。

今早在天水圍和長鴻旅遊的Joey傾過偈,(她在小弟旁邊幫老闆映相),她說所有位都滿晒,機票就算加HK$500都無了,華林酒店也滿了。
    4日3夜團的出發時間是1月1日早上09:50果班機,無變!
    3日2夜自由行套票的出發時間是1月1日12:50,也是無變。
    她說:過幾天可以給機票我們了。

stephen師兄是否訂了自由行套票?Joey話出發時間無改過喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

亮哥, 想請問經joey報齋跑需唔需要攞番收據?
    她到時係咪都會俾晒號碼布給你?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TNT 於 2009-11-15 18:11 發表
    亮哥, 想請問經joey報齋跑需唔需要攞番收據?
    她到時係咪都會俾晒號碼布給你?

閣下可以去長鴻取回收據的,不過唔取又無乜問題,她會派人將號碼布跑手包全部拿回酒店,如果無跟團或跟她的自由行套票,經長鴻報名的她會交給小弟再行分發,所以到十二月時如果大家無PM閣下電話俾小弟,小弟都會PM大家拿電話(國內)或給小弟國內電話給大家,以便保持聯絡。
    上次最後一天報團的maylam(Lam,Chang,Chung)、jogging_cat(LeeKY)、Tarry(Wong)、Ning、哈利330及(LeeSM)報團有蓋旅遊業議會印花的單(收據)在小弟處,如需取回,請PM小弟留聯絡電話,或者可以的話等多幾日,Joey給機票小弟後才一次過拿給各人。

升級   100%

該用戶從未簽到

Thank you!! allanccl兄
    我已問過Joey,她說9時機已full, 故此安排3日2夜團坐12時機,仲有時間飲早茶,行程無變。請問你是否也跟團,希望見到你。

升級   0%

該用戶從未簽到

係呀! 小弟跟4日3夜的團,第一日(1月1日)應該係無行程的,只是視察賽道,到時號碼布會送到華林酒店給閣下的,之後好多時間大家可以一敘。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stephen 於 2009-11-15 21:55 發表
    Thank you!! allanccl兄
    我已問過Joey,她說9時機已full, 故此安排3日2夜團坐12時機,仲有時間飲早茶,行程無變。請問你是否也跟團,希望見到你。

我地早機就趕d,八點前要到機場了。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-11-15 22:29 發表
    係呀! 小弟跟4日3夜的團,第一日(1月1日)應該係無行程的,只是視察賽道,到時號碼布會送到華林酒店給閣下的,之後好多時間大家可以一敘。

亮哥, 小弟之前問過joey, 佢話號碼布只會送到某一間酒店, 唔會送黎華林喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TNT 於 2009-11-15 23:20 發表

亮哥, 小弟之前問過joey, 佢話號碼布只會送到某一間酒店, 唔會送黎華林喎!

如果係咁應該係旅行團住果間啦,小弟再問清楚才告訴大家吧。
    初步答覆正如閣下所講,會全部拿到新中林酒店分發,她說如果安排得到,自由行(3日2夜)的可能會送去華林酒店....今日下午之後她會確實答覆。其他齋報名的網友要到新中林酒店取號碼布,小弟跟她溝通緊,可唔可以1月1日下午視察賽道後離團拿號碼布給大家,因佢地去參觀普陀寺。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 allanccl 於 15-11-2009 19:01 發表

閣下可以去長鴻取回收據的,不過唔取又無乜問題,她會派人將號碼布跑手包全部拿回酒店,如果無跟團或跟她的自由行套票,經長鴻報名的她會交給小弟再行分發,所以到十二月時如果大家無PM閣下電話俾小弟,小弟都會PM ...
    唔該亮兄,就遲 d 先一齊攞啦。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 allanccl 於 2009-11-15 19:01 發表

閣下可以去長鴻取回收據的,不過唔取又無乜問題,她會派人將號碼布跑手包全部拿回酒店,如果無跟團或跟她的自由行套票,經長鴻報名的她會交給小弟再行分發,所以到十二月時如果大家無PM閣下電話俾小弟,小弟都會PM ...

亮兄, 首先恭喜 你順利完成(成都) ar 係唔係成都呢? 全馬, 成績美滿, 近來梳懶入黎睇嘢, 收條稍後分發給我, 不過, 有位跑友bonnie LEE(4日團), 請問她的收條, 有代取ma?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-11-25 13:38 發表

亮兄, 首先恭喜 你順利完成(成都) ar 係唔係成都呢? 全馬, 成績美滿, 近來梳懶入黎睇嘢, 收條稍後分發給我, 不過, 有位跑友bonnie LEE(4日團), 請問她的收條, 有代取ma?

是杭州全馬,多謝!
    唔知Bonnie Lee有無用Bonnie個名報團,手頭的收條有兩個姓Lee既女士,Lee Shuk Mxx & Lee Kxx Yuk。無拿收據問題都不大的,遲些Joey一定將收據給回各人的。