香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83
打印 上一主題 下一主題

2.01.2010 廈門國際馬拉松賽

關閉 [複製鏈接]

升級   35%

該用戶從未簽到

只計亖位, 因為當中一個朋友考慮坐巴士.

只計亖位, 因為當中一個朋友考慮坐巴士.

may

升級   35%

該用戶從未簽到

三位 (maylam)

想問你, 咁現在報長鴻係唔係都可以早機去晚機返, 因為跟你們所說, 早機已爆. 我是否太遲呀...

may

升級   94.3%

該用戶從未簽到

時間緊逼,揾唔到人,得我一個。
版主如有任何決定麻煩請PM/打電話比我,如果自行訂機票請註明邊班機。
唔該晒。

升級   35%

該用戶從未簽到

都係覺得報團穩陣間, 得我們三個人, 首選是自由行, 次選就跟團...
我明天都打過去問下長鴻先...

may

升級   0%

該用戶從未簽到

如果透過長鴻訂機票自由行,小弟明天問下Joey有無位,係咪即是預妳們三個人自由行套票,加1個去土樓?
其實,你地有無計數既呢?長鴻既自由行套票加土樓加鼓浪嶼加溫泉,係貴過跟團的,因為仲有好多餐飯未計,住又低級d,又要門票,午餐,最後部車都係跟團的車一齊出發,一齊入場,一齊玩(Joey話咁先會幫我地買到團體入場票),好唔抵,我還以為各位買到$922平價機票,住到平價酒店,如果係咁,小弟寧願跟團,享受四星級服務,重抵好多,12個人迫一部細van,好辛苦架,唔好虐待自己啦! 想全程2000蚊樓下係住差d,食得無咁豪,無溫泉浸,旅行方面只去土樓玩,才會慳到錢,如果跟長鴻的自由行,不如跟佢既團啦,Sorry,講得太直,無論長鴻Joey睇到,定係各位網友,都請不要見怪,事實就係玩得又貴又唔抵。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 maylam 於 2009-10-28 22:24 發表
想問你, 咁現在報長鴻係唔係都可以早機去晚機返, 因為跟你們所說, 早機已爆. 我是否太遲呀...

may

如果跟團,妳可以同Joey話亮哥一齊的,應該還有幾個位。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-10-28 23:04 發表
時間緊逼,揾唔到人,得我一個。
版主如有任何決定麻煩請PM/打電話比我,如果自行訂機票請註明邊班機。
唔該晒。

如果要訂平機票,係要每人自己上網訂,網址已PM給閣下,跟Joey的自由行套票係無跟團咁抵的。如果自己訂機票,最好係1號早上去,4號晚上回程,可以玩多d,不過可能唔係咁容易訂到了。閣下試試吧!
rockiec好似都係買長鴻自由行套票($1600)三日兩夜,好趕的。

升級   45.6%

該用戶從未簽到

亮哥, then I will call Joey on tomorrow to join the trip (much cheap & effective).

升級   35%

該用戶從未簽到

咁我明天都問埋朋友仔, 預報團方便好多,
謝謝你的提議,
我會同Joey話亮哥一齊的,
若你明天都打過去的話. 話maylam要預留三位跟團, 因為我怕朋友們未能盡快覆我,
不過我都會打過去的查詢!

may

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 maylam 於 2009-10-29 01:12 發表
咁我明天都問埋朋友仔, 預報團方便好多,
謝謝你的提議,
我會同Joey話亮哥一齊的,
若你明天都打過去的話. 話maylam要預留三位跟團, 因為我怕朋友們未能盡快覆我,
不過我都會打過去的查詢!

may

好的,小弟叫Joey留三個位給閣下,到時話係亮哥留既就得。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ning 於 2009-10-29 00:45 發表
亮哥, then I will call Joey on tomorrow to join the trip (much cheap & effective).

Yeah! surely,我地係精明既消費者黎架嘛!

升級   0%

該用戶從未簽到

自由行包車去土樓 (12座位面包車)
咁請大家報名計數先
1-4.   rockiec X 4人(一家四口)
5.   
6.   
7.   
8.   
9.
10.
11.   
12.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

據報"報名人數已接近滿額,將會提前截止報名",如欲參賽的請從速報名。

升級   0%

該用戶從未簽到

請注意,長鴻旅遊通知,所有$2680團位已滿,預留了位給Maylam 3位,Ning 1位, 哈利330 1位, Jogging_cat 1位,仍可以$2680享受4日3夜的團,Maylam師姐會同Jogging_cat師姐同房,但請在最快時間與Joey聯絡,confirm實個位,  否則個位唔會留得到。有問題可打電話給小弟,無小弟電話可PM我留閣下電話,定會盡快覆。

其他尚有師兄/師姐想報團的,辦法唔係無,只係要比多HK$500買Open ticket機票,一樣可以跟團,仲可以留低玩耐d添,原因係港龍既團體票已滿,只剩Open ticket機票,所以快手d既話,仲可以有約十個位(唔計今早長跑網姓李的10個位),即係團費加埋晒係HK$3180。
    想去跑的唔好再猶疑了,盡快行動吧!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2009-10-29 12:48 發表
    據報"報名人數已接近滿額,將會提前截止報名",如欲參賽的請從速報名

唔該晒saki兄!

升級   45.6%

該用戶從未簽到

Thanks for 亮哥, and I have already paid for the trip. This is my first time run out of HK.

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Ning 於 29-10-2009 19:11 發表
    Thanks for 亮哥, and I have already paid for the trip. This is my first time run out of HK.
    唔該晒亮哥,我正話已經入咗數喇。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ning 於 2009-10-29 19:11 發表
    原帖由 jogging_cat 於 2009-10-29 20:33 發表
    唔該晒亮哥,我正話已經入咗數喇。

兩位太客氣了,小弟只係路過而矣,不過我地實在太遲去報名,人地的團位真係爆晒(主要係飛機團體票無位),Joey都好幫得忙,真係要唔該佢先得。
    入了數,那就好了,肯定有位給你們了,你地打算拿不拿單據?要不要小弟代你地全部拿回來,有機會在約跑或地鐵交給你地,咁就唔洗專程去北角拿。(是有旅遊業議會印花的)。
    Joey溫馨提示,團費係包團體意外保險,但最好各人自己也買一份旅行保險例如藍十字,咁樣唔見/損壞行李,行程延誤等等都有得賠。

升級   35%

該用戶從未簽到

我會明天入三個人的團費!

亮哥,
    剛通電話說我有個朋友可能去不到四天團, 現在可以了, 所以, 我們"三個人"都沒有問題, 明天我會一早入錢, 咁就放心, 開開心心期待這天來臨, 大家一齊跑, 一齊玩, 一齊聊聊天, 正!

may

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 allanccl 於 29-10-2009 21:53 發表

兩位太客氣了,小弟只係路過而矣,不過我地實在太遲去報名,人地的團位真係爆晒(主要係飛機團體票無位),Joey都好幫得忙,真係要唔該佢先得。
    入了數,那就好了,肯定有位給你們了,你地打算拿不拿單據?要不要 ...
    亮兄,咁就麻煩你幫我攞喇,我今日同Joey講聲先,請佢交給你,謝謝。