香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

毅行者2010-壞人同盟操練、支援聯絡區 (資料更新:Post#1,2)

升級   4.4%

該用戶從未簽到

恭喜恭喜!!!

好勁呀,下年壞人同盟要打入頭十,再創佳績!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜晒壞人同盟,你地實在太强la

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

恭喜 壞人同盟 成功完成毅行百里長征~

登錄/註冊後可看大圖
    堅呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-11-21 16:12 發表

隊長話退休唔玩啦

隊長點會退休,佢係話唔玩毅行,向更高難度挑戰.....

升級   5.3%

該用戶從未簽到

公起...

升級   100%

該用戶從未簽到

恭喜壞人隊終於成為超級毅行者, 仲做到咁好時間. 還記得第一次操山就跟住你地, 真係唔知掟, 最終勁爆收場, 但果次從你地身上學到既野對TKO隊非常有用, 十分感謝你地!
    另一方面, 亦因為睇左你地上年毅行果D操練及實戰紀錄, 引到我好想試試, 才毅然報名參加本屆毅行, 可以講係冇壞人隊, 就冇今年既TKO隊! 再次衷心感謝你地!

升級   100%

該用戶從未簽到

恭喜 壞人同盟成功超標完成毅行~~
    好強呀,睇番d相,我都可以感受到你地到終點時既興奮心情...
    你地既努力係無白費既!!!!

升級   41.4%

該用戶從未簽到

恭喜超級壞人們!超強呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

S13大會正式分段時間
    檢查站
    時間
    分段
    起點-北潭涌

09:00
    CP1 西灣

10:59
    01:59
    CP2 北潭坳

12:11
    01:10
    CP3 企嶺下
    14:13
    02:02
    CP4 基維爾營地

16:32
    02:19
    CP5 筆架山

18:04
    01:32
    CP6 走私坳警察射擊場

18:58
    00:54
    CP7 鉛礦坳

20:44
    01:42
    CP8 大帽山

22:27
    01:41
    CP9 大欖涌水塘

23:43
    01:16
    終點 大棠渡假村

01:34
    01:51

隊長掛住鬧人冇計時, 好彩大會有分段提供, 以上是以檢查站計算, 和練習不同.
    企嶺下食飯用了10分鐘, 中段慢了少少, 7-8又回不切, 9-10追不了多少.

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

呢兩年走山同四位壞人都好多交流,馬王同圍圍仲同我地做埋隊友仔添,見到壞人做到好成績真係好開心,你地個個都可以考慮光榮引退啦,恭喜晒壞人,R,大圍同馬王~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   56.2%

該用戶從未簽到

弓起晒壞人達表完成~~  隊長咁快退休?唔會啦~~  佢仲要切底解放君呀~~

升級   5.05%

該用戶從未簽到

恭喜壞人隊艱苦努力超標完成毅行100K

升級   53.45%

該用戶從未簽到

如果要砌低解放軍, 一定要多一兩隊SUPPORT TEAM, 一係就比架飛機我地做SUPPORT 機, 否則你們仲想站站見到我地呀?
    我都想寫少少野, 但未有時間, 不如講左最難忘既事先啦

今次全程都好趕, 每站要補給, 連買野都要計住時, 兩餐都只能買上車邊食邊等.. 為左準備你們的飯團, 我地由城門出到去新都會廣場, 點知TASTE 入面既飯團店已經收緊檔啦, 最近個檔係太子, 得番一個鐘, 又要買飯團又要去大帽山, 仲要預時間等間店整十幾個...
    我地三個女仔, 企左係TASTE 入面, 好苦惱, 點算, 唔通叫佢地又食多一餐差燒飯??
    於是我地決定放棄SUPPORT 車, 即刻飛奔去坐MTR, 而且打比太子飯團店先落order. 哩個係唯一可以趕得切既方法
    係新都會去地鐵站, 人好多, 但大家都知道時間無多, 只有跑住去...
    Maymay 剛剛講完自己唔係好跑得, 但一開始佢就帶頭, 一路帶到去月台, 仲要跑住上扶手電梯, 真係令我汗顏...  
    最後, 去到太子, 飯團店 (係mtr 入面), 派人囉d 飯團比我地, 我地可以唔使出閘, 總算可以趕得切囉住d 飯團上大帽山, 真係透左一啖大氣

題外話...壞人, 今日好似有人生日呀可, 識做啦!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2010-11-22 16:53 發表
    如果要砌低解放軍, 一定要多一兩隊SUPPORT TEAM, 一係就比架飛機我地做SUPPORT 機, 否則你們仲想站站見到我地呀?
    今次全程都好趕, 每站要補給, ...

壞人要打patpat啦..
    提左佢收檔時間19:30 最好19:00前到

不過...我仲衰...只記得問人地幾點收檔..唔記得問幾點開檔...結果高佬要飛去青衣個間買...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2010-11-22 16:53 發表 如果要砌低解放軍, 一定要多一兩隊SUPPORT TEAM, 一係就比架飛機我地做SUPPORT 機, 否則你們仲想站站見到我地呀?

今次全程都好趕, 每站要補給, 連買野都要計住時, 兩餐都只能買上車邊食邊等.. 為左準備你們的飯團, 我地由城門出到去新都會廣場, 點知TASTE 入面既飯團店已經收緊檔啦, 最近個檔係太子, 得番一個鐘, 又要買飯團又要去大帽山, 仲要預時間等間店整十幾個...
    我地三個女仔, 企左係TASTE 入面, 好苦惱, 點算, 唔通叫佢地又食多一餐差燒飯??
    於是我地決定放棄SUPPORT 車, 即刻飛奔去坐MTR, 而且打比太子飯團店先落order. 哩個係唯一可以趕得切既方法
    係新都會去地鐵站, 人好多, 但大家都知道時間無多, 只有跑住去...
    Maymay 剛剛講完自己唔係好跑得, 但一開始佢就帶頭, 一路帶到去月台, 仲要跑住上扶手電梯, 真係令我汗顏...  
    最後, 去到太子, 飯團店 (係mtr 入面), 派人囉d 飯團比我地, 我地可以唔使出閘, 總算可以趕得切囉住d 飯團上大帽山, 真係透左一啖大氣
    ...

唔怪得壞人同盟隊快成兩個鐘,
    原來有呢啲又食腦、又快腳ge 十卜team!!

佩服、佩服... 要俾10個叻!

升級   100%

該用戶從未簽到

雖然明知係講笑, 但真的佩服解放軍, 我睇過佢哋上雞公山D相, 1個拉1個,
    好似採排過咁, 這種默契絕非短時間可練出來. 4人可以輪流互補不足(我估咋),
    肯定不斷重複咁練. 每個人10K速度肯定也在36分內, 而且軍隊有絕對服從性,
    打不死的意志, 不奪冠誓不休呀! 典到我哋唔服.
    就算想打入10強也極艱辛, 因為要做14-15內, 休息時間近乎零, 訓練量也更多.
    我曾經問過隊友是否可接受這種訓練模式, 他們也難以接受, 所以還是退下來吧.
    壞人以後還是會在麥徑出現的, 花子, 馬王和大圍: 練山要練120%, 出賽才有100%.