香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

夜跑荃灣西 - 祝各位青公跑友, 渣馬成功, 備戰中, 歡迎出post約跑

升級   0%

該用戶從未簽到

叮叮噹~
除了星期四, 你邊一日得閒呀~
我地大家就一下就ok啦~
最重要大家可以一起跑~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 foobar 於 2009-8-3 00:26 發表
果日我仲係到著緊乜.出到去仲未還鎖匙,就鬼影都唔見囉" />" /> 閃得勁快
個環保袋用左一次就穿左.....環保窩.呵

聽講你話去中x買鞋喎~
而且你又無話一起去食飯, 當然唔等la~

升級   0%

該用戶從未簽到

網友約跑--夜跑荃灣2之深井plus(6/8星期四) posted#30日期 : 6/8 星期四

地點:荃灣西,荃灣公園網球場
時間:7:05 集合   7:20pm 開始跑
路程 : 荃灣西 -> 深井 -> 荃灣西  約13K

要存物可以借LOCKER, ***借LOCKER需時***請早到準備熱身

出席者:
1. Kin
2. way way
3. 迪迪仔
4. laputa99
5.
6.
7.
8.

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-8-3 10:35 發表
    叮叮噹~
    除了星期四, 你邊一日得閒呀~
    我地大家就一下就ok啦~
    最重要大家可以一起跑~

三, 六通常得. 五有時得時唔得.
    如果星期四比較方便大家, 唔緊要, 我會另起爐灶, 攪第二日, 你地得咪跑多日.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 叮叮噹 於 2009-8-3 23:21 發表

三, 六通常得. 五有時得時唔得.
    如果星期四比較方便大家, 唔緊要, 我會另起爐灶, 攪第二日, 你地得咪跑多日.

搞星期四其實只是方便我.....

上次,因為星期一才開始約便約星期四
    下星期四我要準備中興杯,打算約青衣運動場
    所以今星期又照搞星期四

我搞開個頭,之後等D街坊自己搞再約.

Kin in Running

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

堅堅你下次睇吓幾時攪(星期五)就叫埋我啦,
    因為在我公司附近起步, 好方便我呀!

升級   100%

慵懶

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-8-3 10:48 發表
    網友約跑--夜跑荃灣2之深井plus(6/8星期四) posted#30日期 : 6/8 星期四

要存物可以借LOCKER, ***借 ...

way leung 妹妹, 荃灣廣場入面好多野食架.
    星期四如果得閒我都離呀! 好耐無跑青公了

升級   0%

該用戶從未簽到

星期四無橫風橫雨
    早到收工就等阿堅督督你帶我遊覽下荃灣/深井先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-8-4 12:31 發表

搞星期四其實只是方便我.....

上次,因為星期一才開始約便約星期四
    下星期四我要準備中興杯,打算約青衣運動場
    所以今星期又照搞星期四

我搞開個頭,之後等D街坊自己搞再約.

好呀~
    跑下青衣都好喎~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-8-4 13:15 發表

way leung 妹妹, 荃灣廣場入面好多野食架.
    星期四如果得閒我都離呀! 好耐無跑青公了

好呀~ mill mill
    歡迎呀~
    一起跑完帶我地食好嘢~

升級   0%

該用戶從未簽到

要存物可以借LOCKER, ***借LOCKER需時***請早到準備熱身

出席者:
    1. Kin
    2. way way
    3. 迪迪仔
    4. laputa99
    5.
    6.
    7.
    8.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

回復 70# 的帖子

舒米田, Mill,

welcome welcome  

升級   100%

慵懶

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-8-4 15:37 發表

好呀~ mill mill
    歡迎呀~
    一起跑完帶我地食好嘢~

如果我離跑一定帶你地去食野架, 因為我天天都在荃灣廣場吃飯的.
    但明天就唔肯定係咪一定離跑, 如果離跑我就call呀堅啦!   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-8-4 21:29 發表

如果我離跑一定帶你地去食野架, 因為我天天都在荃灣廣場吃飯的.hgjD124" />" />hj
    但明天就唔肯定係咪一定離跑, 如果離跑我就call呀堅啦!   hgj091" />" />hj

好呀~
    期待你帶我地去你的御用飯堂~

升級   100%

慵懶

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-8-4 22:55 發表

好呀~
    期待你帶我地去你的御用飯堂~

好呀...一定有機會, 我都真係好鍾意跑青公的, 我仲記得我第一次見way妹妹就在430約跑青公ar.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-8-5 13:09 發表

好呀...一定有機會, " />" />yg 我都真係好鍾意跑青公的, " />" /> 我仲記得我第一次見way妹妹就在430約跑青公ar.

mill mill, 你仲記得呀~
    果次仲係我第一次出席長跑網的約跑活動呀~

升級   65.55%

該用戶從未簽到

堅堅, 聽日早收工的話我都想同大家去荃井遊車河

升級   92.05%

開心
  • 簽到天數: 12 天

出席者:
    1. Kin
    2. way way
    3. 迪迪仔
    4. laputa99
    5. 蝦肥

I'm now available.

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 mill 於 2009-8-5 13:09 發表
    好呀...一定有機會, 我都真係好鍾意跑青公的, 我仲記得我第一次見way妹妹就在430約跑青公ar.

我都好鍾意跑青公架!

今晚跑半程開始落狗屎兼閃電, 啲雨密到路都睇唔到, 打到個面好痛, 重要被迫飲雨水, 半天吊唔跑都唔得, 又唔敢濕身上車返去.
    返到海濱長廊沿途竟然有路人為我地打氣, 重話我地係女超人, 好high!

我地咁傻咁天真地喪跑, 多得阿平同花子.....

升級   0%

該用戶從未簽到

出席者:
    1. Kin
    2. way way
    3. 迪迪仔
    4. laputa99
    5. 蝦肥
    6. 狗哥 (希望趕到黎)
    7.
    8.