香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

中毒後買左對"老虎"skysensor breeze 2

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

小弟今日係灣仔10公x,買左對黃黑色,26.5cm..$950 再9折。
    +1 0
    上一篇︰30.8.2009 青少年長跑迎東亞 by chairman下一篇︰2009.10.4 香港越野錦標賽2009

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟之前都買咗對,唔係好捨得著...
    半年著得三、四次...

升級   0%

開心

原帖由 喪Ken 於 2009-8-30 23:17 發表

小弟之前都買咗對,唔係好捨得著..." />" />
    半年著得三、四次...

好跑嗎?小弟打算操練用的。。10km 以上。

升級   15.26%

該用戶從未簽到

黃黑色靚唔靚仔 得閒影張相

升級   35.79%

該用戶從未簽到

我有對1代黃黑色, 對鞋幾輕,緩震不錯,不過好快污漕

2代同1代分別好似鞋帶位變左不對稱
    應該會"包"隻腳貼D

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2009-8-30 23:04 發表

小弟今日係灣仔10公x,買左對黃黑色,26.5cm..$950 再9折。

價錢好像不平宜呢,好不好跑,值不值呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2009-8-30 23:56 發表

好跑嗎?小弟打算操練用的。。10km 以上。

個底都幾'林',幾好跑,小弟諗住著佢跑半馬...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 柔詠 於 2009-8-30 23:04 發表

好靚!..............心思思又想買.

我想問SKYSENSOR有幾多個款 ?

升級   0%

開心

小弟今日首次著新鞋走左12-13公里....感覺都幾好.
    起碼跑相同路程個感覺好過"三間"的zero cs....
    再要跑多幾次再長程d feel 下對鞋的好處.

升級   0%

開心

原帖由 PAMM 於 2009-8-31 00:31 發表
    黃黑色靚唔靚仔 得閒影張相

用i908手機影左幾個唔同角度。。但放唔到上這討論區,相機又借左比人。

升級   35.79%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-8-31 14:31 發表

好靚!..............心思思又想買.

我想問SKYSENSOR有幾多個款 ?

照小弟所知有:

SkySensor Japan
    SkySensor Japan v-A (唔知有咩分別 只知價錢貴D)
    SkySensor Breeze (Breeze第1代)
    SkySensor Breeze T3 (3鐵版 魔術貼 粉紅色......)
    SkySensor Breeze 2 (最新)

升級   0%

開心

個底幾林下.....
    不過真係幾易污穢...跑左30-33km了...

升級   15.26%

該用戶從未簽到

回復 12# 的帖子

請問你係係呢隻 http://www.step-japan.jp/spcatal ... hp?products_id=3310 ?

我見到好似就快有新skysensor同tarther 唔知各位會唔會中毒  http://www.step-japan.jp/spcatal ... mp;products_id=3480

升級   35.79%

該用戶從未簽到

原帖由 PAMM 於 2009-9-4 14:15 發表
    請問你係係呢隻 http://www.step-japan.jp/spcatalog/product_info.php?products_id=3310 ?

我見到好似就快有新skysensor同tarther 唔知各位會唔會中毒  http://www.step-japan.jp/spcatalog/product_info.ph ...

鞋底唔同左~~

日圓強勢 兌換都要hkd1200

行貨我諗要hkd1500

睇定d先~~

升級   0%

開心

原帖由 PAMM 於 2009-9-4 14:15 發表
    請問你係係呢隻 http://www.step-japan.jp/spcatalog/product_info.php?products_id=3310 ?

我見到好似就快有新skysensor同tarther 唔知各位會唔會中毒  http://www.step-japan.jp/spcatalog/product_info.ph ...

無錯亞...小弟就係買左這對, 走落斜時都ok....小弟前晚走左轉由纜車站>堅道>般咸道>pok fu lam road > 香港仔海旁.(有上落斜,應該落斜多d)
    小弟應該日後會中毒落去了......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 elfwalter 於 2009-9-2 00:54 發表

照小弟所知有:

SkySensor Japan v-A (唔知有咩分別 只知價錢貴D)
    SkySensor Breeze T3 (3鐵版 魔術貼 粉紅色......)

Thanks Ching !
    我見好多人藉...SkySensor Japan,有意入手.

升級   35.79%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-9-12 12:46 發表

Thanks Ching !
    我見好多人藉...SkySensor Japan,有意入手.

找到樂天skysensor japan 賣12000yen
    如果有平既代購 可能都平過行貨

http://item.rakuten.co.jp/pit-sports/ha50350/

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 elfwalter 於 2009-9-15 02:43 發表

http://item.rakuten.co.jp/pit-sports/ha50350/

哇,超貴!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 elfwalter 於 2009-9-15 02:43 發表

樂天買野要有日本地址...
    由日本寄番來應該在香港買差不多價錢

btw... skysensor japan 應該暫時無行貨

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 elfwalter 於 2009-9-2 00:54 發表

照小弟所知有:

SkySensor Japan v-A .. 如果 ching 有機會睇實物..
    就會不難發現 V-A 鞋底有兩層唔同既 material...
    而SkySensor Japan 個底只得一種

我在日本果陣聽 asics 既 sales 講... V-A 吸震比較好 (希望無聽錯佢 d 英文啦)