香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

有冇師兄/姐用過美記spacer 同 aero?

升級   35.79%

該用戶從未簽到

請問兩者穿上去有什麼分別?

因兩者都有黑色版 幾靚仔
本人是想用來training用(跑街) & 跑美記半馬
謝~~

本身用開rider
之後買左 skysensor breeze就覺得rider太重 頂唔順
但對breeze用黎jog 又覺得肉痛
所以想買多對輪住用
+1 0
上一篇︰泰基盃 2009下一篇︰平時練習距離?

升級   22.63%

該用戶從未簽到

AERO用來練習比較好, 耐用和舒適......
SPACER就可以用來比賽比較好或速度, 因為咬地強D......

我都係灣仔果邊買左果對黑色AERO, 感覺唔錯....^^跑左幾次硬地都感覺良好....

升級   10.53%

該用戶從未簽到

次次買親都係得白色AERO, 邊到有新款黑色買呀.....仲要係咪女裝架???...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 evechan5354 於 2009-9-7 16:07 發表
SPACER就可以用來比賽比較好或速度, 因為咬地強D......

我都係灣仔果邊買左果對黑色AERO, 感覺唔錯....^^跑左幾次硬地都感覺良好....

ching:
對Aero買咗幾銀, 唔知對鞋用來跑山啱唔啱呢? thanks~

升級   35.79%

該用戶從未簽到

原帖由 evechan5354 於 2009-9-7 16:07 發表

睇黎都係買aero 8
仲諗住如果spacer個避震唔差太多會買佢 因靚仔d
aero 個網面梳d冇咁好睇 ^^"
thx!

原帖由 xiumeilam 於 2009-9-7 16:11 發表
次次買親都係得白色AERO, 邊到有新款黑色買呀.....仲要係咪女裝架???...

隻黑色aero我係九龍城見到
上網找不到
俾隻黑apacer你看先~~

升級   35.79%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

找到 是男裝的~~

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

有無黑色aero 睇亞....小弟仲未見過實物.

升級   35.79%

該用戶從未簽到

taiwan site have this picture ^^

升級   10.53%

該用戶從未簽到

好似SOGO, 10000M, 步X都有新款AERO.....個色幾特別....