香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 停雲
打印 上一主題 下一主題

夜來月.秋風影涼湖畔遊

升級   41.4%

該用戶從未簽到

?!呢兩日病鬼左!都5知2號跑5跑得郁。不過車定照開!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   70.9%

該用戶從未簽到

新界東街坊友情去"馬" (10月2日, 星期5)
出發時間:: 晚上 8時30分
集合地點:  大網仔停車場

人工智能報名系統:

1.  停雲      馬鞍山開車           總載5人
2.  sealion    (我都泥唔到呀! 腳傷味好,轉去影火龍)
3.  大圍新跑手 (我仲以為會跑埋入東水壩)
4.  瘋瘋 ( 好吸引呀大師兄, 好好玩牙!!! )
5. Lorena  (我都泥唔到呀, 又係腳痛, 你哋玩得
開心D啦)
6.  超人亞四        馬鞍山開車           總載5人
7.  
8. finewong (終於可以同停雲, 亞四ching跑啦)
9.
10.

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名系統:

1.  停雲      馬鞍山開車           總載5人
2.  
5.
6.  超人亞四        馬鞍山開車           總載5人
7.  
8. finewong (終於可以同停雲, 亞四ching跑啦)
9.
10.

今晚人少少暫時得返5條友跑,我都驚自己今晚未必可以準時放工,唔知大家會唔會考慮取消呢?
不過我帶左衫點都會跑,如果趕唔到我諗住自己去斧山跑場~

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-10-2 12:52 發表

人工智能報名系統:

2.  
3.  大圍新跑手 (我仲以為會跑埋入東水 ...

呢個係一個經驗,仲記得開始的時候個個都話黎,其實可能好多人都好想黎(包括小弟),但始終係大時大節,好多朋友都會先選擇同家人或伴侶渡過。

所以將會再有類似的Function,可能要考慮埋呢個Point。

升級   59.05%

該用戶從未簽到

人工智能報名系統:

2.  
5.
7.  
9.
10. kan0902 (今晚唔ot 可以黎倒啦 預埋我(因為我帶左3) 不過我唔識入去)

今晚人少少暫時得返5條友跑,我都驚自己今晚未必可以準時放工,唔知大家會唔會考慮取消呢?
不過我帶左衫點都會跑,如果趕唔到我諗住自己去斧山跑場~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2009-10-2 13:24 發表

人工智能報名系統:

2.  
3.  大圍新跑手 (我仲以為會跑埋入東水 ...

kan兄:
咁放工約埋一齊係彩虹人去啦....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-10-2 14:38 發表

大圍, 我約左超人亞四7:30 係大學火車站, 有隨風車, 你地一齊過來啦. 到時電聯.
人少照跑.

冇問題...到時電聯~
kan兄都一齊來啦...ok?

升級   25.9%

該用戶從未簽到

小弟會帶:

美心+東海堂+恆香+榮華月餅共4只

gas 爐 + 水壺 +普洱+白牡丹+烏龍

瑩光棒+燈籠

有冇兄弟帶應節水果芋仔菱角?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 停雲慢步 於 2009-10-2 15:52 發表
小弟會帶:

美心+東海堂+恆香+榮華月餅共4只