香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 龜速行
打印 上一主題 下一主題

劉翔復出 13"15得第二名

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

很欣賞他臉上那份傲氣
    下次一定要第一, 劉翔加油

升級   73.7%

該用戶從未簽到

「跑最後一名也無所謂。」

「起跑時我猶豫了一下,所以比較慢。到了中段看到落後不是很多,就開始放開追。看到這麼多熱烈的觀眾,想好好拼、好好跑一下。」

「一上場就收不住了,好像靈魂附體」

唔知點解,佢講既說話好多都好有共鳴!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

http://www.youtube.com/watch?v=8mzjCfLKtBo

其實琴晚無睇,啱啱上網睇返。

頭幾個欄真的正如佢自己講,有D猶豫,所以慢左,如果他D信心完全番晒黎,一起步就去盡,肯定Win埋。

另一個問題,點解有三個中國運動員,只有一個係著紅色戰衣?

升級   2.63%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2009-9-21 01:34 PM 發表
    http://www.youtube.com/watch?v=8mzjCfLKtBo

其實琴晚無睇,啱啱上網睇返。

頭幾個欄真的正如佢自己講,有D猶豫,所以慢左,如果他D信心完全番晒黎,一起步就去盡,肯定Win埋。

另一個問題,點 ...

好多個都著nike
    有三四個仲係一樣款tim aR= =

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-9-21 11:18 發表
    很欣賞他臉上那份傲氣" />" />
    下次一定要第一, 劉翔加油" />" />

其實中國既運動員好大壓力, 劉翔就用呢種態度去處理呢d壓力, 其實係好事黎既~  

升級   40.67%

該用戶從未簽到

我有少少反高潮...
    當然, 我都好開心, 但...
    我覺得佢無乜體育精神, 跑完, 恭喜第一名都無, 自己走去享受支持者o既祝福。
    我睇到O既係, 大家都努力作賽, 應該互相尊重。其實另一位中國隊友跑第三架, 唔差喎! 係咪應該鼓勵下呢!!

升級   59.8%

該用戶從未簽到

我覺得跑第一那個很冇癮,贏了得不到應有的尊敬和尊重
    一D都唔開心,可悲!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   28.95%

該用戶從未簽到

原帖由 全馬 於 2009-9-23 23:23 發表
    我有少少反高潮...
    當然, 我都好開心, 但...
    我覺得佢無乜體育精神, 跑完, 恭喜第一名都無, 自己走去享受支持者o既祝福。
    我睇到O既係, 大家都努力作賽, 應該互相尊重。其實另一位中國隊友跑第三架, 唔差喎! 係咪 ...

咁講真, 未用電眼分勝負之前大家都唔知邊個係第一
    另外第一名果個跑完自己都垂頭喪氣咁款,
    同埋係d記者自動衝埋去翔度先有喧賓奪主既感覺姐
    開心事就睇開d啦

升級   51.05%

該用戶從未簽到

我諗都冇乜話反唔反高潮
    塵世間本就是如此
    大圈子包含無數小圈子
    小圈子內又含無數小圈子

保持中立難
    要世界大同更難