香港長跑網  - 長跑長友

樓主: key
打印 上一主題 下一主題

2009 水陸兩項鐵人聯賽 - 比賽4

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2009-11-13 12:21 發表

hk 10k 我都會去........但我吾知你係點樣.
如果見到 Fai4No1 short + 黃上衣就叫聲啦.
大家加友. 今次我係純為毅行戰衣試衫, 吾係做時間.

你反而易認呀 ! 我見到你會大叫 "frank + 油"
你 pacing 快我咁多 , 最多回程响對面見到你啦,
不過今次我會跑快少少 , 希望可以做出個人最佳時間 。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2009-11-13 12:21 發表

hk 10k 我都會去........但我吾知你係點樣.
如果見到 Fai4No1 short + 黃上衣就叫聲啦.
大家加友. 今次我係純為毅行戰衣試衫, 吾係做時間.

今天見 5 到你呀,不過見到你隊友。

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-11-13 10:49 發表 cf兄,你星期日深圳嘅三項都要加油,等你同J神兄嘅好消息     
key兄今日游成點呢

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-11-15 20:44 發表
key兄今日游成點呢" />" />

Okay呀,水溫比想像中暖好多,又冇紅潮海帶,所以冇得整綠豆沙比foot兄食

雖然尋晚又係緊張到瞓唔倒,加上感冒菌出入腸,比賽前都柯左3次,幸好冇影響表現,成功達標,以43min完成   

cf兄, 你個三項好玩嗎? 講d比賽過程,等我地開心吓吖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-11-15 21:11 發表

Okay呀,水溫比想像中暖好多,又冇紅潮海帶,所以冇得整綠豆沙比foot兄食

雖然尋晚又係緊張到瞓唔倒,加上感冒菌出入腸,比賽前都柯左3次,幸好冇影響表現,成功達標,以43min完成     ...

key hing, 好野,43‘, 2km, 好快呀,
下年希望可以遊一次渡海泳

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-11-15 20:44 發表
key兄今日游成點呢" />" />

深鎮 3 項和 Jason 玩成點,講泥聽下。

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-11-15 21:11 發表 Okay呀,水溫比想像中暖好多,又冇紅潮海帶,所以冇得整綠豆沙比foot兄食  雖然尋晚又係緊張到瞓唔倒,加上感冒菌出入腸,比賽前都柯左3次,幸好冇影響表現,成功達標,以43min完成     ...
43分游二千米都好快喎,勁!
今日場三鐵賽後感,我陣間post去我私家樓!

升級   44.74%

該用戶從未簽到

我剛看了自己的成績, 都算不錯

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-11-15 15:33 發表

今天見 5 到你呀,不過見到你隊友。

loud兄, 今日10k好唔好玩呀?

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-11-15 21:57 發表
43分游二千米都好快喎,勁!" />" />
今日場三鐵賽後感,我陣間post去我私家樓!

唔洗留力喺單車同跑步度, 可以一舖過去盡嘅感覺又幾爽   

升級   66.67%

該用戶從未簽到

雖然尋晚又係緊張到瞓唔倒,加上感冒菌出入腸,比賽前都柯左3次,幸好冇影響表現,成功達標,以43min完成     ...

恭喜Key ching

43mins is v fast

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-11-15 22:57 發表

loud兄, 今日10k好唔好玩呀?

PB 呀, 45'28, 有点憒憾未能突破 45 大關,
由於去左廁所 , 上線較後 , 比 official time 慢左 2'56 先起 ,
頭 2km, 時間太慢用左 10'28 完成, 比原先計劃 4'45, 4'35
慢成分鐘有多 , 中段唔照原定時間跑快 10 零秒 , 有少少爆爆地,
去到 8km, 見仲有機 , 但 HR 己经去到 170 , 忍住捱埋去

下年再報仇 ,

升級   94.21%

該用戶從未簽到

KEY, 成績真係唔錯喎, 重要喺剛剛病完嘅情況下, 利害呀!!!
如果之前果晚瞓得好d, 我估成績重可能會更理想呀

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-11-16 10:46 發表

PB 呀, 45'28, 有点憒憾未能突破 45 大關,
由於去左廁所 , 上線較後 , 比 official time 慢左 2'56 先起 ,
頭 2km, 時間太慢用左 10'28 完成, 比原先計劃 4'45, 4'35
慢成分鐘有多 , 中段唔照原定時間 ...

嘩, 好唔抵喎, 差唔夠半min就sub45, 渣打跑乜野呀, 有冇機會報仇?

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 孱鐵 於 2009-11-16 13:33 發表

KEY, 成績真係唔錯喎, 重要喺剛剛病完嘅情況下, 利害呀!!!
如果之前果晚瞓得好d, 我估成績重可能會更理想呀

其實游倒e個成績已經開心到暈左, 不過d鬼佬真係堅, 好多都sub40   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-11-16 13:42 發表

嘩, 好唔抵喎, 差唔夠半min就sub45, 渣打跑乜野呀, 有冇機會報仇?

渣打我報左全馬 。不過下个月 6 號先去跑澳門馬拉松 。
咁都好 , 俾多次借口自己跑多次 ,
下次排前 d , 前段太多人啦 , 有 d 哥仔 , 3 km 就係樹行 ,
我懷疑佢地係咪黎錯地方 , 公益金百萬行係 昂船州大橋舉行喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-11-16 13:55 發表

其實游倒e個成績已經開心到暈左, 不過d鬼佬真係堅, 好多都sub40     

佢地游水一般都快 d , sub 40 , 真係好快 , 係咪脂肪比例問題 ,
key hing, 43' 都好快呀

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-11-9 14:12 發表

我地兩個都會去深圳玩三項

Jason兄, 未見你update解? 係咪好玩過頭唔記得左update呀?

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2009-10-14 22:24 發表
11月 真係精彩, 苗圃, nike10k, 毅行. 夠皮

frank兄, 毅行好唔好玩呀? 有冇賽後報告睇吓啊?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2009-11-23 10:49 發表

frank兄, 毅行好唔好玩呀? 有冇賽後報告睇吓啊?   

100km 的拆磨 , 挑戰體能 , 团隊 , 十卜隊員精神 , 仲要係為樂施會籌款 ,
有機會都好希望参與下 ,