香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

NB 水壺腰包

升級   12%

鬱悶
  • 簽到天數: 6 天

我哩排搵緊 平既水壺腰包
    咁岩琴晚入元朗食田中, 係大馬路間 NB 見到哩款袋
    http://www.nbwebexpress.com/detail.asp?style=WPK1224E
    見價錢都ok就買左個橙色

有無 ching 用過 ? 有無咩comment ??

黎緊既禮拜六長課會試下好唔好用

+1 0
    上一篇︰2009.10.26 飛躍活力10公里長跑比賽2009 by saki下一篇︰祝 piyarg提督 10.27 生日快樂

升級   0%

該用戶從未簽到

呢間NB..耐不耐都有腰樽袋..另有四個小樽款..
    但留意呢款同四小樽款..近樽口都是橡根cool...
    拿出來都好似有點難度..
    如果一路跑..一路飲..
    飲完要單手放入袋好似有點難度...

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 gripen 於 2009-10-26 22:39 發表
    我哩排搵緊 平既水壺腰包
    咁岩琴晚入元朗食田中, 係大馬路間 NB 見到哩款袋
    http://www.nbwebexpress.com/detail.asp?style=WPK1224E
    見價錢都ok就買左個橙色

有無 ching 用過 ? 有無咩comment ??
    ...

NB的我沒有過,不過,我會建議買分開3到4瓶的水腰包,只有一大壺的重量分佈不均勻,搖動過大,會不舒服。我有一個類似的Saucony,已經很久沒用了,現在都是用一帶4瓶的Nike belt

升級   29.67%

該用戶從未簽到

原帖由 gripen 於 2009-10-26 22:39 發表 我哩排搵緊 平既水壺腰包 咁岩琴晚入元朗食田中, 係大馬路間 NB 見到哩款袋http://www.nbwebexpress.com/detail.asp?style=WPK1224E見價錢都ok就買左個橙色有無 ching 用過 ? 有無咩comment ?? ...

How much is it ?

升級   12%

鬱悶
  • 簽到天數: 6 天

回復 4# 的帖子

$149

我見佢都有隻 4小水瓶的腰包,  $119
    我買o個陣心大心細,  4小瓶可以balance d,  又可以同時裝 水同運動飲品.
    但一個大壺好似型仔D, 所以買左哩隻

不過個袋口真係好似緊左d, 我齋企係度, 都要雙手先放到......