香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

12.26 大西北聖誕翌日攪 (跑+晚飯+交換禮物)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

人工智能報名:
    1.  wong sir (跑+食+禮)
    2.  亞平 (跑+食+禮)
    3.  sue (扮跑+食+禮)
    4.  花Dee (跑+食+禮)
    5.  Kin (跑+食+禮)
    6.  B  (極短程跑 + 食 + 禮)
    7.  Patrick  (跑+食+禮)
    8.  Tarry  (歲晚收爐, 我想book場打羽毛球, 要4隻腳)
    9.  Parco爸 (收工會趕來...食、跑、換禮物樣樣玩)
    10. 豆豆媽  (食、換禮物)
    11. Esther (跑+食+禮)
    12. Kenny Choi  (跑+食+禮)
    13. 神童威威 (跑+食+禮)
    14. Nancy (跑+食+禮)
    15. 蕉仔  唔知來唔來到跑呀, 食飯同換禮物就店 !
    16. 高佬 (跑+食+禮)
    17. 壞人 (羽毛球, 我o岩. 未必跑, 換禮物)
    18. May (食)
    19. Stephen  (跑+食+禮)
    20. 洛虎添 (跑+食+禮)
    21. 細明哥 (跑+食+禮)
    22. jk521 (跑+食+禮) 新人報到
    23. 平嫂 (跑+食+禮)
    24. 天鬼 (跑+食+禮)
    25. runrun (食、換禮物 + 起點終點影相)
    26. chairman (哈哈咁快又一年~翌日有比賽,故只狂食+換禮物)
    27. 智智爺爺 (跑+食+禮) ( 羽毛球我又打 )
    28. ChARsoN
    29. 鬼影 (跑+食+禮)
    30.

升級   0%

該用戶從未簽到

有關晚餐安排,請按下列連絡。因需訂位及預定菜單,各位如有更改,請盡快通知。謝謝大家,祝大家聖誕快樂!
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=7445&page=1#pid422439

升級   0%

該用戶從未簽到

想問有邊位跑長線呢? 因為第日好多人有比賽,應該沒咩人玩長線,我想玩長線但又想龜速跑,有無人陪小妹呢?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

人工智能報名:
    8.  Tarry  (歲晚收爐, 我想book場打羽毛球, 要4隻腳)
    9.  Parco爸 (收工會趕來...食、跑、換禮物樣樣玩)
    10. 豆豆媽  (食、換禮物)
    11. Esther (跑+食+禮)
    12. Kenny Choi  (跑+食+禮)
    13. 神童威威 (跑+食+禮)
    14. Nancy (跑+食+禮)
    15. 蕉仔  唔知來唔來到跑呀, 食飯同換禮物就店 !
    16. 高佬 (跑+食+禮)
    17. 壞人 (羽毛球, 我o岩. 未必跑, 換禮物)
    18. May (食)
    19. Stephen  (跑+食+禮)
    20. 洛虎添 (跑+食+禮)
    21. 細明哥 (跑+食+禮)
    22. jk521 (跑+食+禮) 新人報到
    23. 平嫂 (跑+食+禮)
    24. 天鬼 (跑+食+禮)
    25. runrun (食、換禮物 + 起點終點影相)
    26. chairman (哈哈咁快又一年~翌日有比賽,故只狂食+換禮物)
    27. 智智爺爺 (跑+食+禮) ( 羽毛球我又打 )
    28. ChARsoN
    29. 鬼影 (跑+食+禮)
    30.

8.  Tarry  (歲晚收爐, 我想book場打羽毛球, 要4隻腳) (各位好對唔住, 果晚有事黎唔到, 你哋玩得開心d, 聖誕快樂)

升級   100%

奮鬥

原帖由 花子阿DEE 於 2009-12-23 13:01 發表
    想問有邊位跑長線呢? 因為第日好多人有比賽,應該沒咩人玩長線,我想玩長線但又想龜速跑,有無人陪小妹呢?

搵個"大隻壯男"陪你, 好唔好

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-12-23 13:01 發表

真係龜速跑?係我陪你~~

升級   100%

奮鬥

人工智能報名:
    8.  Parco爸 (收工會趕來...食、跑、換禮物樣樣玩)
    9. 豆豆媽  (食、換禮物)
    10. Esther (跑+食+禮)
    11. Kenny Choi  (跑+食+禮)
    12. 神童威威 (跑+食+禮)
    13. Nancy (跑+食+禮)
    14. 蕉仔  唔知來唔來到跑呀, 食飯同換禮物就店 !
    15. 高佬 (跑+食+禮)
    16. 壞人 (羽毛球, 我o岩. 未必跑, 換禮物)
    17. May (食)
    18. Stephen  (跑+食+禮)
    19. 洛虎添 (跑+食+禮)
    20. 細明哥 (跑+食+禮)
    21. jk521 (跑+食+禮) 新人報到
    22. 平嫂 (跑+食+禮)
    23. 天鬼 (跑+食+禮)
    24. runrun (食、換禮物 + 起點終點影相)
    25. chairman (哈哈咁快又一年~翌日有比賽,故只狂食+換禮物)
    26. 智智爺爺 (跑+食+禮) ( 羽毛球我又打 )
    27. ChARsoN
    28. 鬼影 (跑+食+禮)
    29.
    30.

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名:
    8.  Parco爸 (收工會趕來...食、跑、換禮物樣樣玩)
    09. 豆豆媽  (食、換禮物)
    10. Esther (跑+食+禮)
    11. Kenny Choi  (跑+食+禮)
    12. 神童威威 (跑+食+禮)
    13. Nancy (跑+食+禮)
    14. 蕉仔  唔知來唔來到跑呀, 食飯同換禮物就店 !
    15. 高佬 (跑+食+禮)
    16. 壞人 (羽毛球, 我o岩. 未必跑, 換禮物)
    17. May (食)
    18. Stephen  (跑+食+禮)
    19. 洛虎添 (跑+食+禮)
    20. 細明哥 (跑+食+禮)
    21. jk521 (跑+食+禮) 新人報到
    22. 平嫂 (跑+食+禮)
    23. 天鬼 (跑+食+禮)
    24. runrun (食、換禮物 + 起點終點影相)
    25. chairman (哈哈咁快又一年~翌日有比賽,故只狂食+換禮物)
    26. 智智爺爺 (跑+食+禮) ( 羽毛球我又打 )
    27. ChARsoN
    28. 鬼影 (跑+食+禮)
    29.
    30.

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-12-23 14:06 發表

你陪花妹妹

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-12-23 14:14 發表

你陪花妹妹

預埋你如何?三人行!

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-12-23 14:34 發表

預埋你如何?三人行!

唔好阻止你地"花平組合", 我自己去跑好過

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-12-23 14:36 發表

唔好阻止你地"花平組合", 我自己去扮跑好過

唔阻架..有個第三者係度會好D...我驚花妹妹突然叫非禮..我就死得..

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-12-23 14:39 發表

唔阻架..有個第三者係度會好D...我驚花妹妹突然叫非禮..我就死得..

唔死唔死, 叫非禮咪事少囉, 你都知自己個底唔好呢咩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-12-23 14:41 發表

唔死唔死, 叫非禮咪事少囉, 你都知自己個底唔好呢咩

我個底今日是白色的..冇花架...好純潔的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-12-23 14:06 發表

平兄,小妹呢排,失眠,手心冒汗,心煩,前胸口翳住翳住咁,所以一定唔快啦,講真架,平兄唔好到時買甩一個晌山度,我唔識路好危險架...

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-12-23 14:43 發表

我個底今日是白色的..冇花架...好純潔

拎出黎俾大家睇下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-12-23 14:47 發表

平兄,小妹呢排,失眠,手心冒汗,心煩,前胸口翳住翳住咁,所以一定唔快啦,講真架,平兄唔好到時買甩一個晌山度,我唔識路好危險架...

花妹...你既症狀似更年期既先兆..睇下婦科好喎...再唔係我送樽太太口服液俾你試下..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-12-23 14:54 發表

花妹...你既症狀似更年期既先兆..睇下婦科好喎...再唔係我送樽太太口服液俾你試下..

謝謝平兄關注~~
    咁平兄係咪陪小妹慢遊o者...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-12-23 16:40 發表

謝謝平兄關注~~
    咁平兄係咪陪小妹慢遊o者...

冇問題...你到時唔好叫唔好就得啦....