香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

剛買入Mizuno Wave Cruise GJ

升級   28.95%

該用戶從未簽到

剛買入Mizuno Wave Cruise GJ, 大家有否用過? 請給些意見,謝謝
+1 0
上一篇︰2010.1.1 2010年荃灣元旦長跑公開賽 (燒鵝杯) by adamtam下一篇︰2010 Jan 01 第九屆長洲元旦10km越野長跑賽 (post by PoTsuen)

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

好似係快的比賽鞋.....
    小鈔未著過.

升級   81%

該用戶從未簽到

華dee兄,呢對係咁多對美津濃日本版之中最薄o既一對,如果未著過的話我建議你比賽前幾日去運動場用比賽速度試走一轉﹙1,000m至2,0000m已經夠﹚,等你身體知道對鞋會俾咩感覺你。無問題的話就之後再搵日走街﹙都係走位短短地就得﹚試下走石屎地o既感覺…

不過都係一句,如果你之前未用過咁薄o既鞋的話,用走10km好喇…半馬…等你習慣左先喇…

升級   49.47%

該用戶從未簽到

我有這對奧運版,真係好薄,你本身可以跑幾快,對鞋就可以幾快,完全可以用盡發出去力,勁鞋一對!

升級   28.95%

該用戶從未簽到

Thank you 大家回應, 其實我本來想買Wave Spacer GL2, 是朋友幫我買的, 買回來先知道自己已有對WaveEkiden120V, 差不多一樣,