香港長跑網  - 長跑長友

樓主: runrun
打印 上一主題 下一主題

2010.3.13 Lantau International Beer Dash 大嶼山啤酒大暴走

關閉 [複製鏈接]

升級   95.6%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bello 於 2010-3-15 01:37 發表

傑少,係咪關住你個鬼妹?

登錄/註冊後可看大圖

緊係唔係啦,果個鬼妹好鬼靚架! 等多陣,MillMill映左成千張相,要刪除左d唔出得街既相先上載出黎。

升級   0%

該用戶從未簽到

就係佢啦,係咪好靚好cute呀?

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 allanccl 於 2010-3-15 09:04 發表

緊係唔係啦,果個鬼妹好鬼靚架! 等多陣,MillMill映左成千張相,要刪除左d唔出得街既相先上載出黎。

sorry呀亮哥, 我呢d新手咩都唔識, 係咁影見人就影, 都係靠你部靚機咋!
    唔出得街既相....我想睇喎! 係我d傑作離架. 影得lulu姐好索架. ~~~

升級   100%

慵懶

原帖由 allanccl 於 2010-3-15 09:10 發表
    就係佢啦,係咪好靚好cute呀?

登錄/註冊後可看大圖
    我影架...我影架. 掂唔掂呀????

升級   0%

該用戶從未簽到

終於upload左啦,全部齊晒,唔見得人果d已刪除,唔好問我要。要原相可PM小弟留電郵地址,謝謝!

http://www.fotop.net/allanccl/20100313m#

鳴謝:
    多謝攝映師Mill專程黎映相,仲要渣住部大機跑足全程,辛苦晒!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-3-15 09:10 發表

sorry呀亮哥, 我呢d新手咩都唔識, 係咁影見人就影, 都係靠你部靚機咋!
    唔出得街既相....我想睇喎! 係我d傑作離架. 影得lulu姐好索架. ~~~

過唔到電檢處,已刪除! 無得睇啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶

原帖由 allanccl 於 2010-3-15 09:15 發表
    終於upload左啦,全部齊晒,唔見得人果d已刪除,唔好問我要。要原相可PM小弟留電郵地址,謝謝!

http://www.fotop.net/allanccl/20100313m#

鳴謝:
    多謝攝映師Mill專程黎映相,仲要渣住部大機跑足全程,辛苦晒 ...

辛苦晒....我的書僮靚仔亮哥了.
    亮哥收埋lulu姐張相唔放出離, 係咪想留番比自己慢慢嘆???
    一D都唔辛苦, 仲影得好開心.
    謝謝亮哥咁放心,借部相機比我就真.

升級   95.6%

該用戶從未簽到

我唔係飲左好多啫, 點解好似好醉咁ga

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

睇見你地d相,相信大家都真係玩得好開心喎。

升級   100%

慵懶

原帖由 bello 於 2010-3-14 23:02 發表
    今次真係無諗過要著著牛仔褲拎住相機跑5K, 成頭成身濕晒
    好在落到沙灘有好多靚靚笑面影都影唔切

影左好多相,未攪掂,請各位師兄師姐稍候
    貼住幾張靚女相先...

http://img.photobucket.com/albums/v4 ...

差D唔記得多謝Bello Ching 同我地影咁多靚相.
    會長幫我同 bello ching 影果3張相都影得好靚呀! 睇唔出原本會長都係高手.

升級   4.75%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-3-15 02:04 發表

BELLO兄 nice photo  !!
    我大獲.....CF卡SHOT佐......D相沒晒.....危殆..搶救中....(好彩唔係影好多)

Terry ching, 甘大濟!仲諗住偷下師添
    我都試過死左張SD,成個澳門賽車無左,好彩只係用G10隨便影,無甘肉痛

我係大澳都唔知影左d咩,想影人,成街都係人,想影景,成天都係霧,

反而依幾張幾有feel...

升級   4.75%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-3-15 11:02 發表

差D唔記我多謝Bello Ching 同我地影咁多靚相.
    會長幫我同 bello ching 影果3張相都影得好靚呀! 睇唔出原本會長都係高手.

mill ctse, 出左d相簿先多謝我啦...
    見你影得好好呀,仲影左好多女相,太好了...
    辛苦晒!

aiya,我好怕影相,睇到我毛管都豎起晒...

升級   4.75%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-15 10:45 發表
    我唔係飲左好多啫, 點解好似好醉咁ga

比孖邊妹電親!

升級   100%

慵懶

原帖由 bello 於 2010-3-15 11:15 發表

mill ctse, 出左d相簿先多謝我啦...
    見你影得好好呀,仲影左好多女相,太好了...
    辛苦晒!

aiya,我好怕影相,睇到我毛管都豎起晒...hgjD092" />" />hj

Bello兄, 未出相都知你掂啦!
    唔係我影得好, 係亮哥部機好囉!
    唔係喎...你都影得好自然呀!

升級   82%

該用戶從未簽到

引用:
    原帖由 mill 於 2010-3-15 09:10 發表

唔出得街既相....我想睇喎! 係我d傑作離架. 影得lulu姐好索架. ~~~  過唔到電檢處,已刪除! 無得睇啦!

我都想睇喎~~pm過我睇o下啦...!
    睇d相都覺得超好玩呀
    4隻紅番 好入戲 呢張好正

登錄/註冊後可看大圖
    ?ver=12686199930001

升級   100%

慵懶

christy, 下年都一定要報呀!   又多野食, 又多野玩.